לטווח כזה הייתי שוקל אופנים חשמליים.
אופציה נוספת היא חמישים סמ"ק אבל הריסק שתיפול על נבלה גדול. וגם לא תצליח למכור.
המובי הוא קטנוע של שליחים ולא בכדי, אבל קשה לי להאמין שתסבול מהדיאלים מבחינת אמינות.
אהלן,
אני מחפש קטנוע קטן זול ואמין שישמש אותי לנסיעות קצרות (פחות מ15 ק"מ ביום בנסיעה עירונית בלבד).
לא חשוב לי נוחות או אבזור וכו', מה שחשוב זה המחיר ואמינות. מקום לקסדה מלאה מתחת למושב זה בונוס.
אני כרגע בתקופת מעבר קצרה בין חייל תפרן לסטודנט תפרן ככה שהתקציב לא גדול, בסביבות ה-6 אלף, אם אפשרי אז אפילו פחות.
דפדפתי ביד 2 וראיתי דיאלים S1 125 עם 15 אלף ק"מ, תיק טיפולים, שתי קסדות ושרשרת ב6.5 אלף.
בכל מקרה אני אצטרך לקנות גם קסדה ומנעול ככה שעל הנייר זה נשמע טוב.
מה אומרים? יש המלצות לכלים אחרים?
תודה![]()
לטווח כזה הייתי שוקל אופנים חשמליים.
אופציה נוספת היא חמישים סמ"ק אבל הריסק שתיפול על נבלה גדול. וגם לא תצליח למכור.
המובי הוא קטנוע של שליחים ולא בכדי, אבל קשה לי להאמין שתסבול מהדיאלים מבחינת אמינות.
האמת חשבתי על אופניים חשמליים, אבל מפחיד לסוע 25 קמ"ש שכולם נוסעים 50.
50 סמ"ק גם פסלתי כי כמו שאמרת יש סיכוי לא רע לפול על נבלה.
אני יודע שהדיאלים יחסית חדש בארץ אז אולי אי אפשר עדיין לקבוע, אבל איזה שם יצא לו מבחינת אמינות?
יש סיכוי למצוא מובי שלא היה בשליחויות בתקציב כזה?
50 סמ"ק. זול לקניה, זול לאחזקה, זול במידה ויילך מנוע אפילו. טייפון או טרקר כלשהו ב1500 שקל, לדעתי יסגרו לך פינה.
50 סמ"ק לא משופר לא שווה את הסכומים האלה. קטנוע במצב טוב אמור לעלות בערך מה שרשמתי. חוץ מטייפון יש עוד סוגים מן הסתם, תציץ.
לכן ההבדל הוא לא בין 3K ל4, אלא 1500 אל מול 4K, ופה כבר שווה לחשוב.
גילוי נאות: יש לי ויטליטי 50 סמ"ק 2 פעימות שמחכה שאסדר משהו קטן, ואז יוצא למכירה. אם מעניין, שלח מסר..
לא יודע, 50 סמ"ק צריכים יותר תחזוקה שוטפת, אני רוצה שיהיה לי כמה שיותר שקט ממנו.
גם אין לי שום ידע טכני כרגע, ובתקופת הלימודים לא יהיה לי יותר מדי זמן ללמוד (אולי חוץ מדברים בסיסיים).
יש טעם להכניס לבדיקה כלים בסדר גודל של 5-6 אלף?
הבעיה שזה כלי ראשון שלי ככה שאני לא הכי מבין ולא יודע בדיוק מה לבדוק, ואין לי חברים רוכבים.
5-6 כולל ביטוח ומיגון?
לא כולל ביטוח, רצוי כולל מיגון אבל לא חובה.
למה לדעתך 50 סמ"ק צריכים יותר תחזוקה שוטפת?
האם יש טעם בבדיקה רק אתה יכול להגיד, אישית לא הייתי משקיע. אבל אם אין לך ידע, ואין חברים שמבינים אולי באמת שווה לשלם 400 שקל למוסך שיתן את דעתו. או תחפש מישהו (אפילו מה מהפורום) שגר קרוב ויוכל לבוא איתך למוכר, לתת מבט ולחוות דעה.
פרט למילוי שמן במיכל נפרד מהדלק, איזו תחזוקה שוטפת (לא תיקונים עקב גיל) מצריך דו"פ יותר ממרוב"פ?
-רצועה ורולים מחזיקים מלא, פלאג ופילטר אויר וזהו. ב4 פעימות צריך להחליף שמן בטיפול ופה לא.
* אשמח אם תאיר את עיני
אם כבר, 50 סמ"ק זולים לתחזוקה (חלפים ואפילו אובראול) וזולים בביטוח.
כותב שורות אלה חולק בימינו סופר פיור 50 עם רעייתו הקטנה שתחיה, למטרות עירוניות ולשימוש עצמי![]()
ביטוח חובה לשנינו - 2200ש"ח (ללא השתתפות עצמית), עוד 400 לצד ג'.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
חבר שלי שיפר קורקינט חשמלי ,שני מנועיםהאמת חשבתי על אופניים חשמליים, אבל מפחיד לסוע 25 קמ"ש שכולם נוסעים 50אחורי W700, מנוע קדמי W600, סוללה 48V 26A/H מגיע בקלות ל42 קמ"ש ועד 70 טווח.
אפשר להסתדר בלי הצעות של "ביטוח חובה" וכוי
תיקונים זה הבעיה,עם כמה שהם פשוטים הקטנועים האלו יכולים לעשות לך את המוות,ביחוד ללא מנוסים.
50 זה טוב לכאלה שמתקנים לבד כי גם המוסכים סולדים מהם,לכן זה לא המצלה טובה למי שמחפש כלי תחבורה ראשי בראש שקט.
לכותב שורות אלו היו ספידפייט 2,פיור,דרבי אטלנטיס,טייפון,ג'ילרה,ZX ו TOP BOY
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 27-09-2016 בשעה 20:55.
מצאתי סאן יאנג ג'ט 2014 יד 3 עם 9000 ק"מ ב6 אלף. מה אומרים? היד קצת גבוהה אבל המחיר טוב.
אם אני רואה כלים ששנה על הכביש עם 15 אלף ק"מ זה אומר שכנראה הם שימשו לשליחויות? יש לא מעט כאלה אבל כתוב שהם בבעלות פרטית.