תוצאות 1 עד 15 מ 30

אשכול: קניתי רכב השבוע - כמה מסקנות ותובנות

צפייה משולבת

Member הסמל האישי של audiR8
    אתמול עברתי דירה. הייתי צריך להעביר בעיקר בגדים וחפצים אישיים ולא רהיטים, אז שאלתי מקרוב משפחה פיאט פונטו חבוטה ויצאתי למסע המפרך מהגליל לבאר-שבע וחזרה.
    סיוט.
    לא יאומן כמה זמן מתבזבז על כלום ושום דבר. פקקים לאורך קילומטרים בלי שום סיבה. אידיוטים שעוברים נתיב כל עשר שניות ולא מבינים שהם לא באמת מתקדמים מהר יותר, ולהיפך - רק מחריפים את הפקק. יותר גרוע - הייתי בטוח שנסיעה כזו ברכב תיקח ממני פחות כוחות מאשר רכיבה זהה. בולשיט, הגעתי מותש בדיוק באותה המידה.
    היתרון היחיד - אפשר לשתות תוך כדי נסיעה ולא לעצור מידי שעה לרענון נוזלים.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי audiR8 צפיה בהודעה
    אתמול עברתי דירה. הייתי צריך להעביר בעיקר בגדים וחפצים אישיים ולא רהיטים, אז שאלתי מקרוב משפחה פיאט פונטו חבוטה ויצאתי למסע המפרך מהגליל לבאר-שבע וחזרה.
    סיוט.
    לא יאומן כמה זמן מתבזבז על כלום ושום דבר. פקקים לאורך קילומטרים בלי שום סיבה. אידיוטים שעוברים נתיב כל עשר שניות ולא מבינים שהם לא באמת מתקדמים מהר יותר, ולהיפך - רק מחריפים את הפקק. יותר גרוע - הייתי בטוח שנסיעה כזו ברכב תיקח ממני פחות כוחות מאשר רכיבה זהה. בולשיט, הגעתי מותש בדיוק באותה המידה.
    היתרון היחיד - אפשר לשתות תוך כדי נסיעה ולא לעצור מידי שעה לרענון נוזלים.
    הגעת מותש בדיוק באותה מידה כמו אופנוע מכיוון שנסעת בפיאט פונטו חבוטה,אם היית נוסע ברכב חדיש היית חוזר בלי להרגיש שנסעת בכלל.

לפני שלושה שבועות נסעתי באוקטביה חדישה (מושאלת מחבר....) מאיזור נתניה לבקעת הירדן לאסוף מישהו,נסעתי שעה וחצי הלוך ועוד שעה וחצי חזור,עם הפסקה של רבע שעה בבקעה,כאילו שלא יצאתי מהבית.....