ציטוט נכתב במקור על ידי anaRF צפיה בהודעה
הגעת מותש בדיוק באותה מידה כמו אופנוע מכיוון שנסעת בפיאט פונטו חבוטה,אם היית נוסע ברכב חדיש היית חוזר בלי להרגיש שנסעת בכלל.

לפני שלושה שבועות נסעתי באוקטביה חדישה (מושאלת מחבר....) מאיזור נתניה לבקעת הירדן לאסוף מישהו,נסעתי שעה וחצי הלוך ועוד שעה וחצי חזור,עם הפסקה של רבע שעה בבקעה,כאילו שלא יצאתי מהבית.....
הפקקים הם אותם פקקים, חיפוש החנייה הוא אותו חיפוש והדלק הוא אותו דלק יקר לא משנה אם תסע בפיאט פונטו או ברכב חדיש.
פיספסת את הנקודה כולה.

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
המצב הבלתי נסבל נובע מחוסר תרבות בסיסית.

הנהג הישראלי נהג גרוע, אלים, חסר סבלנות וראייה כוללת ותמיד יעדיף את טובתו האישית, על פני הכלל.
גם אם בסופו של דבר הוא נדפק מזה.

ממשלת ישראל מעדיפה להרוויח והרבה ממיסוי רכב חדש, ואשר לטפל בבעיה בצורה אמתית השלב הבא
יהיה שהיא גם תפיק הכנסה נוספת ממיסוי על הפקקים ותנועה ברכב בערים הגדולות.

הרשויות המקומיות והעירוניות מצאו הכנסה נהדרת מדו"חות חניה וחניות בתשלום ואין להם סיבה אמתית לוותר
עליה.

הנהג הישראלי הוא פרה חולבת קצת פחות מרוכב האופנוע. ועד שלא יהיה פה מהפך תחבורתי אמתי גם בתרבות
הנהיגה וגם המחשבה על טובת האזרחים, יהיה רע, רע מאד.

אופנוע הוא רק גלולת אספרין למחלה כולה. - רן
מסכים עם כל מילה. אבל תסכים שגלולת האספירין הזה מחזיקה אותנו שפויים.

ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
הרכב שאני קניתי בעיקר משמש את אישתי בגלל שהיא בלי רשיון כרגע אני מסתובב עם כובע מונית על הראש....

בקשר לנסיעה על הבמוו 800 תפרתי 1400 קמ ביממה והייתי עייף אבל סבבה לגמריי. נסיעה של קריית שמונה-תל אביב וחזור זה כלום כאילו לא קמתי מהמיטה.

אבל כן ברגע שיש ילדים חייב פחית אפילו שזה נוראי להיוץ איתה בכבישים אין דרך לשנע זעטוטים בישראל היום בצורה אפקטיבית.

אני מאידך לא רואה את עצמי מסתדר בלי האופנוע מוכן פעם ב.... להזמין שליחים ופעם ב... להיתסעק בציוד חורף (ואני ארשה לעצמי ואגיד שאני משתמש בציוד חורף הכי הרבה מכולכם כאן, כי אני עובד בחרמון ורמת הגולן ורוכב אופנוע)
קשה להיסתדר בלי האופנוע, כן רכב זה נחמד אבל במצב התנועה היום שהכל עמוס רכב זה לא פתרון. שלא נדבר על חניה ועל זה שבעצם ליסוע לבקר את חמותי בתל אביב עולה לנו כ300 שקל באוטו , כ 200 דלק ועוד איזה 100 על חניות כל מיני כאן ושם שזה כמעט מטורף

Sent from mTalk using windows 10 mobile
בחיי שכל דבר הופך לפרוייקט עם הרכב. אתה רוצה לנסוע למקום ספציפי, אתה מתחיל לחשב בראש איפה תחנה, כמה זמן ייקח לך לחפש חניה, כמה זמן תעמוד בפקקים
ותתעכב, כמה דלק ילך לך, כשעם האופנוע אתה יורד במעלית מתניע ונוסע בלי דאגות.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
אני השנה כנראה עובר לאריאל.
איזה חלפס אתה ממליץ,חשוב שיהיה איכותי ולא מפרס ברוח או אטום בכאילו.
ערדליים לא מאסט אבל אם יש המלצה למה לא.
כנ"ל קסדה שקטה בדגש על.

תודה מראש..
מצטרף לבקשה שלו על חלפ"ס וערדליים טובים + כפפות.