יכול לנסות את הדיוק 690 המוגבל, יעשה לך שמח ולא בעייתי מבחינת גובה
משפחת ה-500 של הונדה. אני 3 סנטים מתחתיך ורוכב על GS500 שלגובהה שלי מרגיש נהדר ונוח. מבחינת מידות משפחת ה-500 של הונדה דומה בגודל לכלי שלי לכן אני מאמין שהם יתאימו לך.
יכול לנסות את הדיוק 690 המוגבל, יעשה לך שמח ולא בעייתי מבחינת גובה
אני באזור ה 1.9 וגם כבד גוף, אין לי בעיה להעביר עם ה CB500X כשעה וחצי נסיעה רצופה. יחסית מאוד נוח, סלחן וסוחב טוב. בניגוד לטנרה וקטמ ששניהם היו מאוד לא נעימים עבורי מבחינת התנהגות המנוע וסלחנות להעברת הילוכים.
לאופנוע יש נקודת תורפה של המשקף לגבוהים, אצלי נדרש משקף מאוד גבוה של GIVI וכן הגבהה של המשקף באמצעות מסילות ( רלוונטי למודל עד 2015 )
בתנאים אלו אין שום בעיה לשייט במהירויות ממש לא חוקיות.
אז שיקח קצת יותר חדש יש כידון נורמלי
מודל 2016 המשקף טוב יותר? ראיתי שגוב הכסא 810 מ"מ לא נמוך מדי? כי כששאלתי על MT-03 אמור לי שהוא יהיה נמוך מדי כי הוא 780. השאלה אם גם 810 לא נמוך מדי.. חייב להגיד שפעם נסעתי על WR125R שהמושב שלו 930 והוא היהי גבוה מדי לטעמי (הרגשתי שאני צריך ממש גמישות כדי להרים רגל כדי לעלות עליו)
נערך לאחרונה על ידי mastery; 27-10-2016 בשעה 15:21.
האמת שגם לי יצא לרכב על הדגם עם הקליפ-אונים ולא הרגיש הכי נוח, וגם הידידה בעלת האופנוע כמעט בגובהה שלי ואמרה שהוא מכביד לה על הגב. יש לי את הצורה החדשה עם הכידון במקום הקליפ-אונים ומרגיש מאוד נוח גם ברכיבה מאוד ארוכה ורצופה. אם זה עד כדי כך מפריע עדיף שתחליף לכידון, עושה פלאים.
נסה f650gs
2000-2004
הם נמכרים סביב ה18 אלף, יש abs. אמינים מאוד ונוחים , סך הכל אחלה כלי והמחיר מעולה
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אני 194 ודווקא לא היה לי צפוף על האמטי 3. אולי לא מרווח כמו על 500x אבל עדיין היה בדיוק המקום שצריך.
Sent from my D5803 using Tapatalk
מקווה שהcb500x לא יהיה נמוך מדי
ה-CB500X די נמוך. לי הוא הרגיש מאוד מרווח יחסית לקטגוריה, אבל אני 1.77.
לדעתי - בתקציב שלך, ובהתחשב בעובדה שיש לך כבר ניסיון, לך על טנרה 660 משומש. משקף מוגבה זאת לא תוספת יקרה, וזה משנה בעיקר ברכיבה בינעירונית ארוכה. הבעיה העיקרית של הטנרה היא גובהו הרב, ומבחינתך זה יכול להיות יתרון דווקא.
עם השימוש הוא עירוני-פרברי בעיקר, הייתי מוסיף לרשימה DRZ400 ו-DR650. כלים עירוניים-פרבריים מעולים, עם ערך מוסף של יכולת שטח אמיתית (בעיקר ב-DRZ).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual