ייבדק. תודה.
אני נתקל כבר כמה זמן בבעיה בזמן כתיבת הודעה .
בשימוש בעכבר אני לא מצליח מסיבה כלשהי להעביר את סמן הכתיבה לתחילה השורה אלא רק לאחר מספר אותיות כאילו האיזור אינו נקלט בתור איזור טקסט .
אין בעיה באם אני משתמש בחצים בכדי להזיז את סמן הטקסט .
דוגמא :
987654321<- אני מצליח ללחוץ עם העכבר רק מצד שמאל של הסיפרה 9 . באם אני עובר עם העכבר על כל שאר המספרים , סמן העכבר נשאר ללא שינוי (נשאר חץ ואינו משתנה לסמן כתיבה) ואינו מאפשר סימון ו\או לחיצה באותו איזור .
התופעה מתרחשת רק פה בפורום גם באיזור כתיבת הכותרת וגם באיזור כתיבת ההודעה , בתגיות - אין כל בעיה .
מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת ?
עריכה : במהלך עריכה (שנפתחת בהודעה) ניתן להצביע ללא כל בעיה , באם אני עובר למצב מתקדם - התופעה מתרחשת
נערך לאחרונה על ידי zx2r; 22-07-2015 בשעה 14:34.
היכן בדיוק הבעיה??
Screenshot from 2015-07-23 22-47-35.jpg
נראה לי שעליתי על הבעיה , הגדלת המסך (ctrl++) איכשהו גורמת לתופעה הזאת לפחות אצלי .
ניתן לנעול![]()
הבעיה היא באיזה אלמנט לא ברור (הכנה לפרסומות) שצף מעל תיבת הטקסט כשמגדילים קצת את המסך.
גם אני נתקלתי בזה ויהיה נחמד אם זה יתוקן.
![]()
נערך לאחרונה על ידי shaig; 22-07-2015 בשעה 23:50.
רציניים אתם ..
תודה על הבדיקה shaig![]()
נערך לאחרונה על ידי zx2r; 22-07-2015 בשעה 23:55.
יאפ.
הבעיה כנראה בגודל קבוע ולא רלטיבי :
width: 160px;
קוד PHP:
.skyscraper-right {
float: right;
height: 600px;
position: fixed;
right: 0;
top: 5%;
width: 160px;
}
אין סיבה לנעול.
עדיין יש באגים קטנים פה ושם וחשוב להציף אותם.
תודה!
אז הנה עוד באג בתצוגה, בטאפאטוק העלתם לוגו שקוף ולכן הוא נראה לא טוב על הרקע השחור שלהם:
uploadfromtaptalk1437635574669.jpg
ד"א זה לא רק הוידאו זה נראה לי כל הפוסט .. ועכשיו שמתי לב שההודעה שרשמתי גם מוצגת לא בכל טווח ההודעה .
- עריכה : בזמן העריכה של ההודעה הזו ולאחר שמירה וחזרה לפוסט שמתי לב שזה משום מה הסתדר חזרה . לא בטוח שזה ישאר ככה .
וזה אחרי שזה איכשהו הסתדר חזרה :
העלאת תמונה דרך העלאה פשוטה מציגה את התמונה פעמיים , פעם כרגיל ופעם כתמונה מצורפת .
עוד משהו , ניהול קבצים מצורפים מופיע גם כן חתוך :
![]()
נערך לאחרונה על ידי zx2r; 23-07-2015 בשעה 13:28.