עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 19

אשכול: מר. אליוט הולס - ממליץ בחום

צפייה משולבת

Member

מר. אליוט הולס - ממליץ בחום

מר אליוט הולס. תמיד חשבתי שקואצינג זה חרטה ומסחטת כסף, עד שנתקלתי במקרה בערוץ שלו. אליוט הולס זה משהו בפני עצמו. יש לו ערוץ מאוד פופלרי ולא סתם, הבנאדם הזה מדהים, באמת. יש לו תבונות מעולות ועמוקות על כמעט כל אספקט של החיים: אהבה, זוגיות, עסקים, מטרות, ספורט, תחביבים, לימודים וכו'. ממליץ בחום להיכנס לערוץ שלו, לחפש את הסרטונים הכי פופלרים שלו, ולהקדיש מדי פעם כמה דק. לא תתחרטו על זה, אני מבטיח. לי יש נוהג קבוע במקום לשמוע מוזיקה בזמן שאני מתאמן, לשים אותו ולהאזין. זה מדרבן, זה כיף, זה עמוק וזה נותן לי הרבה כוחות להשלים אימון כמו שצריך.

הנה אחד מפורסם שלו - Get Women OFF Your Brain! ( הכותרת קצת מטעה) , מומלץ עם התרגום המובנה באנגלית. הנאה מובטחת:

Member
    הבן אדם פרופסור בbro science. לא ממליץ להקשיב לו בענייני תזונה ואימונים

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי yotams4 צפיה בהודעה
    הבן אדם פרופסור בbro science. לא ממליץ להקשיב לו בענייני תזונה ואימונים
    בוא בבקשה תסביר לי מה לא בסדר בהדרכה שלו פה, ואם תמצא עצה לא נכונה, אופנוע חדש עליי():

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    בוא בבקשה תסביר לי מה לא בסדר בהדרכה שלו פה, ואם תמצא עצה לא נכונה, אופנוע חדש עליי():

לא הולך לצפות חצי שעה בסרטון של בן אדם שעצותיו הופרכו עשרות פעמים

Member
    אתה זורק סיסמאות לאויר מבלי לתת אפילו רבע ביסוס למקורות שלך. גם אני חושב שלא נחתו על הירח, איפה ההוכחות שלי?

אז בוא נדבר על עובדות - לבנאדם יש למעלה ממליון מנויים לערוץ הstrengh camp שלו, יש בבעלותו מכוני כושר, אנשים עומדים בתור בשביל להירשם לסדנאות האימונים שלו, אלפים מתאמנים אצלו מדי שנה. אבל כנראה שכולם עושים נזק לעצמם וכולם מטומטמים ואתה חכם.
    הבעיה עם תזונה ואימונים, שזה נושא שלעצמו מאוד מורכב ובעייתי, עם אין ספור מחקרים שסותרים זה את זה, כך שתמיד יהייה מישהו שיגיד שההוא לא נותן עצות טובות ואני עושה יותר טוב. זה קצת מזכיר דת.
    אם הייתה איזשהי בעיה חמורה עם משטר האימונים שלו, הרשויות האמריקאיות כבר ממזמן היו עטות עליו וסוגרות לו את הבסטה.

Junior Member הסמל האישי של method
    אתה זורק סיסמאות לאויר מבלי לתת אפילו רבע ביסוס למקורות שלך. גם אני חושב שלא נחתו על הירח, איפה ההוכחות שלי?

אז בוא נדבר על עובדות - למשפחת קרדשיאן יש למעלה ממליון מנויים לערוץ הקרדשיאן שלהן, יש בבעלותם מכוני כושר, מלא מותגים ואפילו מייצגים את פומה, אנשים עומדים בתור בשביל להירשם לסדנאות האימונים שלהן ולקנות את המוצרים שלהן, אלפים מתאמנים אצלן מדי שנה. אבל כנראה שכולם עושים נזק לעצמם וכולם מטומטמים ואתה חכם.
    הבעיה עם תזונה ואימונים, שזה נושא שלעצמו מאוד מורכב ובעייתי, עם אין ספור מחקרים שסותרים זה את זה, כך שתמיד יהייה מישהו שיגיד שההוא לא נותן עצות טובות ואני עושה יותר טוב. זה קצת מזכיר דת.
    אם הייתה איזשהי בעיה חמורה עם משטר האימונים שלו, הרשויות האמריקאיות כבר ממזמן היו עטות עליו וסוגרות לו את הבסטה.
    אני יכול לתת לך דוגמאות מעניינות של אישים שהיו מיליונים מאחוריהם, אשר סגרו להם את הבסטה קצת באיחור

Member הסמל האישי של rider
    דווקא יש לו עקרונות טובים לאימוני כוח כללים וכוח לספורטאים (פוטבול בעיקר)
    לא יודע אם הייתי מבקש ממנו תוכנית לוויטליפטינג או בודי בילדינג.

Member
    כל הטיעון שלך עף מהחלון כשיש אנשים כמו מייק אוהרן. המשפט האחרון? LOL

Member
    כל הטיעון שלך עף מהחלון כשיש אנשים כמו מייק אוהרן. המשפט האחרון? LOL
    מי הפריך אותו? מה סמכותו המקצועית של אותו מפריך? כמובן, אין לך תשובה.
    מה ההסמכות שלך יותם, בתחום האימון הגופני והתזונה? כמובן, איו לך תשובה.
    מה ההוכחות שלך על חוסר האכיפה של רשויות החוק האמריקאיות? כמובן, גם כאן אין לך תשובה.

אי ממש לא בא להגן עליו, כי בהחלט אולי הצדק עימך, ואם יש לך הוכחות, אשמח אם תשתף אותנו ותזהיר, כי זה מה שראוי ונכון לעשות.
    אבל העניין הוא, שאתה משחיר את שמו הטוב של בנאדם ( כן, טוב עד שהוכחת אחרת) ללא גרגיר של ראייה מוצקה שהבאת איתך. רק סיסמאות חסרות ביסוס. וזה, נקרא בימינו- הוצאת לשון הרע. ותאורטית ,אם מר. אליוט הולס היה רואה את דברייך כאן, היית עלול להיות חשוף לתביעה מצדו.

ציטוט נכתב במקור על ידי method צפיה בהודעה
    אני יכול לתת לך דוגמאות מעניינות של אישים שהיו מיליונים מאחוריהם, אשר סגרו להם את הבסטה קצת באיחור
    זה כלל לא משנה ידידי, זה שהיו מקרים כאלה ואחרים לא מעיד דבר וחצי דבר על עתידו של האישיות הנ"ל, בטח שלא סיפקת שום סיבה ראייתית לחשוד בכך שיהייה לו עתיד דומה.

ציטוט נכתב במקור על ידי הפלג הצפוני צפיה בהודעה
    יש לו תודעה סביבתית גבוהה וכך הוא משדר לעולם.הבן אדם חושב נכון.
    מחזק. אכן לדעתי, יש לו פרספקטיבה מאוד עמוקה על החיים והוא בהחלט יכול להכניס דברים לפרופורציה הנכונה. אני מאוד אוהב לשמוע אותו ושמח שגם אתה אהבת.
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 03-10-2016 בשעה 13:28. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים

Member
    עזובתותו, לך על מארק ריפפטו, שובר את השוק עם ה SS.

Senior Member
    מר אליוט הולס. תמיד חשבתי שקואצינג זה חרטה ומסחטת כסף, עד שנתקלתי במקרה בערוץ שלו. אליוט הולס זה משהו בפני עצמו. יש לו ערוץ מאוד פופלרי ולא סתם, הבנאדם הזה מדהים, באמת. יש לו תבונות מעולות ועמוקות על כמעט כל אספקט של החיים: אהבה, זוגיות, עסקים, מטרות, ספורט, תחביבים, לימודים וכו'. ממליץ בחום להיכנס לערוץ שלו, לחפש את הסרטונים הכי פופלרים שלו, ולהקדיש מדי פעם כמה דק. לא תתחרטו על זה, אני מבטיח. לי יש נוהג קבוע במקום לשמוע מוזיקה בזמן שאני מתאמן, לשים אותו ולהאזין. זה מדרבן, זה כיף, זה עמוק וזה נותן לי הרבה כוחות להשלים אימון כמו שצריך.

הנה אחד מפורסם שלו - Get Women OFF Your Brain! ( הכותרת קצת מטעה) , מומלץ עם התרגום המובנה באנגלית. הנאה מובטחת:

יש לו תודעה סביבתית גבוהה וכך הוא משדר לעולם.הבן אדם חושב נכון.

Member
    אי אפשר להתווכח עם fanboys

Member
    אי אפשר להתווכח עם fanboys
    שאין אפשרות/יכולת להתמודד עם טענות נגד, פונים לנשק היחיד שנשאר על מנת לא לצאת "מפסידים" - להטיח עלבונות.

ציטוט נכתב במקור על ידי r&a צפיה בהודעה
    איינשטיין אמר שלשני דברים אין סוף:
    ליקום ולטפשות האנושית
    ולגבי היקום הוא לא בטוח
    הוא אכן אמר את זה, ולא הבנתי איך ולמה אתה מקשר את זה לכאן?
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 03-10-2016 בשעה 18:43. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים

Member
    איינשטיין אמר שלשני דברים אין סוף:
    ליקום ולטפשות האנושית
    ולגבי היקום הוא לא בטוח

Member
    לא הבנת ?
    מ.ש.ל.