תוצאות 1 עד 15 מ 19

אשכול: מר. אליוט הולס - ממליץ בחום

צפייה משולבת

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    בוא בבקשה תסביר לי מה לא בסדר בהדרכה שלו פה, ואם תמצא עצה לא נכונה, אופנוע חדש עליי():

לא הולך לצפות חצי שעה בסרטון של בן אדם שעצותיו הופרכו עשרות פעמים

Member
    אתה זורק סיסמאות לאויר מבלי לתת אפילו רבע ביסוס למקורות שלך. גם אני חושב שלא נחתו על הירח, איפה ההוכחות שלי?

אז בוא נדבר על עובדות - לבנאדם יש למעלה ממליון מנויים לערוץ הstrengh camp שלו, יש בבעלותו מכוני כושר, אנשים עומדים בתור בשביל להירשם לסדנאות האימונים שלו, אלפים מתאמנים אצלו מדי שנה. אבל כנראה שכולם עושים נזק לעצמם וכולם מטומטמים ואתה חכם.
    הבעיה עם תזונה ואימונים, שזה נושא שלעצמו מאוד מורכב ובעייתי, עם אין ספור מחקרים שסותרים זה את זה, כך שתמיד יהייה מישהו שיגיד שההוא לא נותן עצות טובות ואני עושה יותר טוב. זה קצת מזכיר דת.
    אם הייתה איזשהי בעיה חמורה עם משטר האימונים שלו, הרשויות האמריקאיות כבר ממזמן היו עטות עליו וסוגרות לו את הבסטה.

Junior Member הסמל האישי של method
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    אתה זורק סיסמאות לאויר מבלי לתת אפילו רבע ביסוס למקורות שלך. גם אני חושב שלא נחתו על הירח, איפה ההוכחות שלי?

אז בוא נדבר על עובדות - למשפחת קרדשיאן יש למעלה ממליון מנויים לערוץ הקרדשיאן שלהן, יש בבעלותם מכוני כושר, מלא מותגים ואפילו מייצגים את פומה, אנשים עומדים בתור בשביל להירשם לסדנאות האימונים שלהן ולקנות את המוצרים שלהן, אלפים מתאמנים אצלן מדי שנה. אבל כנראה שכולם עושים נזק לעצמם וכולם מטומטמים ואתה חכם.
    הבעיה עם תזונה ואימונים, שזה נושא שלעצמו מאוד מורכב ובעייתי, עם אין ספור מחקרים שסותרים זה את זה, כך שתמיד יהייה מישהו שיגיד שההוא לא נותן עצות טובות ואני עושה יותר טוב. זה קצת מזכיר דת.
    אם הייתה איזשהי בעיה חמורה עם משטר האימונים שלו, הרשויות האמריקאיות כבר ממזמן היו עטות עליו וסוגרות לו את הבסטה.
    אני יכול לתת לך דוגמאות מעניינות של אישים שהיו מיליונים מאחוריהם, אשר סגרו להם את הבסטה קצת באיחור