אני נפעם לגלות מחיר שהוא פחות או יותר עלות המיסים בישראל בלי רווח יבואן מוגזם וזה אחלה אופנוע, אחלה אחלה של אופנוע.
עופר אבניר משיקה את הסוזוקי SV650 החדש בישראל במחיר מפתיע במיוחד - 50 אלף ש"ח!
בדצמבר גם גרסת A1 מוגבלת הספק.
http://fullgaz.co.il/?p=114937
![]()
אני נפעם לגלות מחיר שהוא פחות או יותר עלות המיסים בישראל בלי רווח יבואן מוגזם וזה אחלה אופנוע, אחלה אחלה של אופנוע.
אשכרה מוריד את הכובע. כן ירבו תמחורים שכאלו.
שאפו ליבואן, כיף לראות שיש כבר הרבה כלים שפויים במחירים טובים מאוד שפונים לא רק לרוכבים חדשים אלא גם למנוסים שרוצים כלי חדש ליומיום במחיר של משומש.
Tracer 900
בתור חסיד גדול של 07 ובעלים של אחד- מהלך מדהים של עופר אביר, עם מחיר כזה וגישה כזאת אין יותר מדיי להגיד חוץ מכל הכבוד
ובהצלחה.
הלוואי ויקחו את הגישה הזאת לכל התחומי שעליהם עופר אביר חולשת בתחום (כולל ציוד מיגון) ויעשו מהפכה נדרשת, או במילים אחרות-
סוף סוף יתנו למטרו בראש!.
אני לא אקרא לזה לשבור את השוק אבל אכן יש סדק רציני ואני מניח שזו התחלה של תחרות נפלאה. כל הכבוד לעופר אבניר. אם כבר בSV עסקינן, איך דגמי 09-08? מבחינת תחזוקה, דלק, אמינות, ריגושים וכו'.
בקשר למחיר, הSV שומר על אותו יחס כמו שאר האופנועים שזה בין 40 ל50 אחוז יותר מול אירופה.
בגרמניה הSV עולה 27000 ש"ח (לפני הנחות של דילרים מקומיים)
הייתי היום בהשקה וחוץ מהפיצה הממש טעימה( אבל ממש) שהגישו ישבתי על הsv, זוג רגליי על הרגליות, תקשיבו אני 1.93 אבל האופנוע נוח ממש, בול התלבש עליי.
GMX דגמי 09-08 נחשבים מצויינים מבחינת אמינות, חלפים ויכולות קיסטום.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
שוקל ברצינות לרכוש אחד כזה מוגבל.
לרסק.
לפני שנתיים-שלוש יצא ה07 עם תג מחיר שנושק ל60K, וה09 עם תג מחיר של 70K. שנייהם הוגדרו בשוברי שיוויון בשוק שהיה אז.
היום כשמשווקים אופנוע מקביל ל07 עם תג מחיר נמוך ב10K, עם חבילה זהה כמעט (יש יגידו אפילו עדיפה) אז זה לרסק את השוק
שנשלט היום ביד רמה ע"י מטרו וסדרת הMT.
מלבד העובדה שנוצרת תחרות בריאה- שתאלץ את היבואנים להיות קצת יותר יצירתים. זה מראה שאם ממש רוצים אז אפשר..אז נדבר על
מיסים, ומדינה, ומונופול ומה שלא תרצו- אבל בעובדה עופר אבניר הצליחו. שאפו להם, כן ירבו.
מי לא יעדיף את המנוע של הSV על הימאה