אני לא מבין על איזה בלבול ואיזה נפגעי SV?
מתיי לאחרונה נמכרו בישראל SV? לפי לוי יצחק בשנת 2012. גם אם השוק יפגע (כי אנשים יצאו מהסרט שהם חיים בו
כמו אלו שהתנפצו להם החלומות לפני היבוא החדש של הדרוזים). זה ממש לא רלוונטי, אלו לא לקוחות שהשוק פוגע בהם.
המהלך פוגע במטרו ובאחד הכלים הנמכרים ביותר שלהם- MT07. זה מהלך מעולה, הלוואי יחלחל לכל השוק אצל כל היבואנים.
המהלך פוגע בבעלי אופנועים בעלי נתונים דומים- כלומר MT07 וCB650, אולי אפילו דיוק ..סקר שוק קטן שגם ככה מרבית הלקוחות עושים,
יגלה שבמחיר של כלי משומש שנתיים על הכביש, ניתן לקרוע ניילון. בלי להתפשר יותר מדיי, אם בכלל. בתור אחד ש"נפגע" אני עדיין
מברך על המהלך ומקווה שיגיע לכולם.
לאן אני חותר? רואים כאן בבירור את החזירות, ורדיפת הבצע. קשה לראות זאת לפני שמישהו עושה מהלך נועז (כמו קופיקס).
נקווה שזה ירעיד את הכולם, ויגיע גם לאזורים אחרים בתחום- כמו מחירי חלפים, מחירי קסדות וציוד מיגון וכל מה שאפשר (ואפשר) להוזיל.
לגביי מה שרשם לוקימסטר- לא שמעתי שמפחדים להתעסק עם כלים של מטרו. להפך הם נחטפים. אבל ביזיון מבחינתי הטרייד הרשמי שלהם
שלא מכבד את עצמו ומציע סכומים נמוכים משמעותית מהמחירון כשרוצים לשדרג. משום מה כשזה נוגע לרכבים כמעט כל היבואנים שמכבדים את עצמם
מתחייבים למחירון, כחלק מאסטרטגית שיווק לשנים- רק מטרו מרשים לעצמם לז**ן את הלקוח בכל הזדמנות שיש. כי הוא פראייר, והוא יחזור ככה או ככה.

ציטוט ההודעה בתגובה