תודה רבה לכולם על העזרה.
בעל רשיון A1 מ2014 נסעתי על אופנועי רויאל אנפילד בין 350 ל500 סמ"ק הונדות עד 500 גם וKTM עד 390. מנוסה אך לא בכבישי הארץ.
לא עונש ולא נעליים, כולנו יודעים שהדור גלגלי היא דרך תחבורה שונה ומרגשת פי כמה וכמה לעומת 4 גלגלי. אבל.. יהיה לי רכב להתנייד בחורף לפחות עד שאתרגל לכבישי הארץ ואעלה את הביטחון שלי על הכלי ששוב לא יעבור את ה20 ק"מ ליום..
מבחינת ביטוחים אעשה רק חובה ושמעתי על האזעקה האחרונה, הבעיה שהם לא מפרסמים מחירים על המנוי שלהם וזה קצת מתסכל כי במענה גם אין תשובה ולא בא לי להשאיר פרטים שיתקשרו בזמן לא מתאים, אין מחיר לישון טוב בלילה כשאתה מרגיש "בטוח".
מקיף וחובה? יקר לי מדי, עם כל הפחד על גניבה. מתכוון להזמין מנעול דיסק מצפצף מאיביי ושרשרת גדולה בנוסף לכיסוי ולפי דעתי זהו..
ציוד רכיבה איך שאני מכיר את עצמי לא אשים מגני ברכיים ומעיל בקיץ גם לא לצערי(אני ריאלי בסך הכל), כפפות וקסדה אלו אביזרים שאשקיע בהם ללא ספק, כיוון שקסדה כבר יש לי וכפפות טובות יעלו לי 150 שזה סכום שאני מוכן להוציא, מעיל בלילות יכול להיות מעולה כיוון שתמיד קר לי כשאני רוכב בלילה אז אחפש משהו עם מיגון, אגב יש לי אחלה מעיל עור, אפשרי להתקין בו עצמאית מגנים?
בעצם השאלות שלי הן כאלו:
האם אפשר לקנות מיגון ולהתקין במעיל?
כמה תעלה ההתקנה של הזעקה האחרונה והמנוי?(לא נופל עליכם עם זה פשוט לא ענו לי בטלפון)
אם למישהו יש המלצות על ציוד יד שנייה טוב אשמח מאוד לדעת.
מה אומרים על דברים מאיביי?
כמה העלות של שרשרת טובה וכיסוי נגד גשם?
תודה שלא קטלתם אותי בהתחלה! אתם אחלה חבר'ה ✌✌