כאשר תצא מארלי תקבל ללא קעקועים
שבת שלום
Sent from my iPhone using Tapatalk
סליחה ומחילה כבודו
גם אנו נגיע לגיל זה יום אחד
כאשר תצא מארלי תקבל ללא קעקועים
שבת שלום
אני לא חושב שאני דוגמא טובה. לפי קריאה של הדרישות שלך בשרשור אחר , מבלי כוונה לפגוע לדעתי אתה לא תרצה לרכב יותר מחצי שעה על האופנוע שלי. הוא מווברץ ברמות שרק הארלי יכול. (אין תושבות. מנוע בשביל מה המציאו ברגים ) אין מגן רוח (הגיע ופרקתי אותו ) והמנוע הוא של סופטייל ישן (לפני שהוסיפו לו בקאם משקולות מאזנת)
נסעתי נסיעות מבחן על מספר דגמים חדשים והרגשתי שזה לא זה, ההארלי החדשים ממש "השתכנזו" (סליחה אם פוגע במשהו, נאמר בהומור)
על שלי אני רוכב הסופי שבוע לטיולים. סופטייל סטנדרט 1984.
למה שלא תגש לסוכנות לנסיעות מבחן ? היתרון הגדול של המנועים הוא כוח זמין בכל רגע. לא משהו מטורף של מאות כס, אבל מספיק בכדי להזניק אותך קדימה בכל נסיון עקיפה.
בגלל זה הארלי לא מפרסמים כ"ס רק מומנט.
Sent from...
נערך לאחרונה על ידי YaronNahum; 06-09-2020 בשעה 09:58.
תודה
בסוכנות מאפשרים רכיבות מבחן רק על כלים ספציפיים ומה שראיתי הוא יד שנייה ( אין לי תקציב לחדש והאמת שגם המושמשים עולים כמו מיטב התוצרת היפנית ופה נכנס מרכיב נוסף של כדאיות ) ותכל"ס ללא רכיבה הגונה עליו אני לא ארכוש.
אגב מרוב דגמים ותוספות אין כלי אחד שיהיה זהה לאחיו שזה בכלל מבלבל.
אני מחפש בעקרון כלי שיהיה נח וחזק דיו לשיוט בכביש דוגמת 6 בקצב של כ150 נתחי אסאדו לשעה (שתהיה רזרווה של עוד כ40 צלעות לדקה לצורך חמיקה מהירה או הגעה לשירותים) ללא שהגוף יתעייף או נאבק ברוח ( נוסיף מסיכה לצורך מיגון אם זה אכן עוזר).
כמובן שמבחינתי המשאיות תיור שלהם נראות מפתות רק שהמחיר כאמור מהווה מכשלה.
בסיכומו של דבר אני בצומת דרכים.
אם לא נגיע לתובנות פשוט נשמע לתמרור ונעצור לחשוב עוד קצת
סך הכל הננסי עושה עבודה מעולה ברוב המקרים וזולת ההספק אין לי ממש מה להלין או להתלונן.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אלו כמה דוגמאות שאני אישית הייתי ממליץ לרכב על
נקודה לגבי עלמות החן של ימינו.
יש להם את הנתונים והביגוד המתאים אבל רבאק, מה פשר תנוחות וההבעות המטומטמות?
אחת בוהה
השניה מהרהרת במכניקת הקוואנטים
השלישית מודדת אם הצל שלה זז
אחרת מוציאה לשון
לא מצליח להבין את פשר הדפק המנטלי הזה או להימשך לעניין.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
הן עוד לפחות עושות את זה מול צלם/ת מקצועים, ועוד איזה נער/ה שמחזיקים שמשיה מצחיקה וכו... תמורת כסף.
מה תגיד על כל הסתומות (מצטער אם יש כאן אבות לנערות/נשים כאלו) שעושות את זה ברחוב/קפה/אוטו מול הפלאפון?
זה מה שקורה כשבני נוער גדלים עם טמבלפון ביד במקום טוריה ביד.
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 26-09-2020 בשעה 08:27.
במלחמת העולם השנייה עשרות בחורות הצטלמו ככה לעודד את הבחורים בחזית הן נקראו פין אפ גירלס...
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
טרם ערכתי מחקר בעניין אבל אני משוכנע שהפין אפס גירלז הצטלמו בפוזות פחות מטומטמות (והסתכלו יותר למצלמה) מהפוסטמות של האינסטוש.
לשון בחוץ בואך הסנטר. זה מושך כי עלק שובבות נעורים או הכנה לשפריץ של בולעת מקצועית מסמטה אפלולית?
אני בעד אירוטיקה מצודים וחרמים אבל רחמי על הדור שגדל על מסכים.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021