וזה בדיוק העניין, כי מי שזה מדבר אליו, לא שם זין על מה שאתה ראית. (או חושב שראית...).
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אכן, זר לא יבין זאת. וכמו שאומר המשפט האחרון
We don't care what everyone else believes .
Amen.
Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk
בחירתך המלאה לחשוב מה שבא לך , אין פה דיון על דעה אישית.
1.jpg
ושוב אתה טועה, זה לא אני אומר, פירשנתי לך את המלל...
למי שאוהב הארלי.
למי שלא, לא.
ולא הבנתי עדיין מה בקשר בין הארלי לרכיבה מתקדמת. יש קונפליקט בין שני המושגים האלו.
אחרי רכיבה ממושכת על הארלי הרוכב צריך קורס רכיבה מתקדמת, שיחזור ללמוד את העקרונות הבסיסיים ברכיבה.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
99: הארלי זו רכיבה מתקדמת כיוון שאחרי שגירדת אספלט עם האוזניים, הוספת מרבצי כרום
לאדמת א"י, ישרת את סיבוב סדום, ושברת את כל חוקי הפיזיקה המוכרים. הצלחת גם לשרוד
ולספר על זה, איפשהו בגיל מתקדם (שים לב!) אתה מקבל את האמת המרה, שהחיים זה לא
אפס למאה. שהגוף המושלם שלך חורק, שמרפי משחיז סכינים, ויש לך הרבה יותר מה להפסיד
מאשר להרוויח. אז אתה מתקדם להארלי, מאמץ תחפושת, נע בקבוצות כוח ותמיכה.
ההתקדמות היא מנטלית, כשאתה לומד להבין שלא תמיד כל מה שחשבת או הכרת, זו האמת הצרופה
ויש גם סקס אחר....
טוב שושנה, הנה תשובתי ונפלת על אחד שממש ממש לא בכיוון של פרופיל האופנוען המוכר:
הוצאתי רישיון רק בגיל 24 כי בכלל רציתי לתייר את ארה"ב בפרט ואח"כ את שאר היבשות הגדולות בכלל. לשם המשימה אכן חיפשתי הארלי, אממה בתפוח הגדול כלי הכי משומש ספורטסטר מסכן 883 היה עולה לי יותר מחצי מהסכום שחסכתי לכ-ל הטיול !!!, נע אז ב 93' בסביבות 5 וחצי~ 6 אלף דולורס !!!. אחרי שירד האסימון מהר שאני לא רק מבזבז את הוני על סוס ברזל שגם יכול מאוד להיות שיצוצו בעיות אמינות בדרך (יותר מ 12 אלף מייל בחצי שנה עברתי, ורובם עם ציוד ובת זוג, הוסף לכך כלי ראשון שלי ללא ידע במכונאות כלל), הפנתי את החיפושים ליפנים, שעלו פחות משליש מזה !!!. והנה כלי ראשון שעבר ללא כל בעיות את ה 12600 מייל עם הציוד בת הזוג בחום/קור/מדבריות/הרים היה הונדה קרוזר שנת 83'.
כשחזרתי לארץ עברתי לכלי כביש ואח"כ בסביבות גיל נושק ל 40 עברתי לספורטתיור. אף פעם לא היה לי הצורך הרצון והדודא לשייף אוזניים/ברכיים להרים קדמי ולראות את סקאלת הסל"ד בקצהה העליון. זה שהיה לי את הכלי הכי מהיר בעולם על הכביש הציבורי באמצע שנות ה 90' ועכשיו יש לי מפלצת עם 160+ סוסים גרמנים לא אומר שאני צריך להגיע למנתק בראשון. אצלי תמיד היה סקס אחר, כזה שבא ברגוע עם יד על הגז והשנייה נחה על הברך בשיוט של 120~140 ונהנה מהרוח והנוף מסביב.
אולי אני הארליסט ללא הארלי, סורי אבל את ההזדמנות הכלי האמריקאי שמיוצר במילווקי פספס בגדול מבחינתי והפסיד לארץ השמש העולה כבר בהתחלה, ב 93' במשחק ה-בית, גם תקציבית וגם אמינות. מאז אני רק מחכים יותר וסוסי הברזל האמריקאים מתרחקים יותר ויותר מציפיותי מהסוס שעליו אני חפץ לרכב ולהחזיק.. קאפיש?
נ.ב.
בסדום-ערד ביקרתי רק פעם אחת עם דו"ג, זה היה לפנות בוקר לפני כשלוש שנים בדרך למצדה כחלק מנחש הכלים. מה אגיד לך?.. מי שאוהב את הסיכון הזה בסיבובים העיוורים האלו שיבוסם לו. אני מעדיף רצועות ארוכות עם אפקסים מאוד רחבים כדי שלא אצטרך לדאוג שיקפוץ לי לנתיב איזה דגנרט ממול או חיה מהצד
נערך לאחרונה על ידי erani99; 03-02-2016 בשעה 10:22.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
טוב שכנעת אותי אז אולי משהו קצת פחות מוחצן:
כן אני יודע לא כוס התה של כל אחד, אבל אי אפשר להתעלם מהדבר הזה:
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 06-02-2016 בשעה 14:25.
אפשר להתעלם ואפשר גם ללכת להקיא בצד.
מה זה? rat bike
בבקשה, תפתח עיניים
(ותוריד את ה-V מהתיבה הורד קובץ מרוחק והתייחס אליו כקובץ מקומיכך לא תופיע התמונה שאתה מצרף, פעמיים)
![]()
סתם יפני ביצור סידרתי, אבל זה:
אהה, אופנועי זומבי...הבנתי אותך.
זה יותר הטעם שלי -
וזה בשבילך חבר.
וזה בשביל קסד
![]()