עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
תוצאות 61 עד 70 מ 70

אשכול: אנו מכריזים בזאת...על הקמתו של פורום רוכבות.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    * את זה כתבתי עוד כשרכבתי על וספה 1969 אספנות ששיפצתי לבד, קראתי לה סופי ע.ש סופיה לורן
    האיטלקייה היפיפייה.

נשים רוכבות-מוקדש לכל הרוכבות באשר הן!

סופי ואני יצאנו לחופש, אחד מהיתרונות שאנו לא מוגבלים לשעה או למקום מסויים ואנו נהנים לשוטט לנו ברחבי ירושלים.
    באחד מהאמשים האחרונים, הסבה סופי את תשומת לבי לרוכבת חתיכה (לפחות על פי מה שהספקנו לראות מבעד לקסדה ומשקפי השמש)
    הרוכבת שהתניידה לה על פלסטיק אפנתי 125 בקלילות מרשימה לבשה מכנס קצרצר שחשף רגל חטובה ושזופה
    שהסתיימה לה אי שם למטה בסנדל אצבע מרשים ואצבעות ארוכות משוכות בלאק אדום בוהק (שרי רד באנגלית).

על גופה האנורקטי בעליל, השליכה גופיה ירקרקה, כפרצופי הנהגים שצפו בה מבעד לחלונות רכבם בפקק הארוך,
    והגופיה שהתאמצה ללא הצלחה לעטוף את פלג גופה העליון שניראה כי אחד מטובי מנתחי הפלסטיק,
    בארץ או בחו"ל השקיע לא מעט זמן כסף וסיליקון, בשיפור המראה.
    קסדת חצי, תואמת את צבע הקוראיני/סיני/יפני שלה, אודם תואם את צבע הלאק, ומשקפי שמש
    סטייל קריסטיין דיור...
    יש משהו בנשים רוכבות. יגידו עלי שוביניסט, יגידו חרמן, אבל רוכבות אופנוע עושות לי את זה...
    משהו בישיבה המפושקת, הרכינה קדימה לכידון, היכולת שלה להתמודד עם רכב לא שגרתי שנותן פרט
    ליכולת להגיע ממקום למקום גם הנאה מהוויברציות והרכיבה מעידה על יותר מדבר אחד משותף לה ולי.

אי שם בסוף שנות השבעים, פרקתי ביחד עם שכן מנוע של ICM השכן שהבין שיש לו עסק עם חולה הגה,
    היה בעל ידע ויכולת מדהימה, ללמד ולהסביר מה תפקידו של כל חלק וחלק במנוע,
    וכך הפכו הברגים וחלקי המתכת המלוכלכים בשמן וגריז, תחת שפתי הדבש שלו,
    למכונה אחת מופלאה ששרה ומנגנת בסימפוניה מתוזמנת היטב, פעם אחת פרקנו והרכבנו מנוע ומאז ברור
    לי איך הוא עובד ומה מניע אותו!
    בעוונותיי גם נשים פרקתי והרכבתי, אפילו מס' פעמים, למען ההגינות גם הן עשו לי דברים דומים,
    אבל עד היום לא ברור לי איך הן עובדות או אפילו מה מניע אותן. דוגמאות לא חסר.

ישנן את אלה הרואות אופנוע נגשות לרוכב ואומרות בלי בושה ישר לתוך עיניו "אני רוצה סיבוב"
    מבחינתן הוא יכול להיות רוצח סידרתי, חולה נפש, או סתם סדיסט, אותן זה לא מעניין הן רוצות סיבוב,
    אגב אם אתה היית ניגש לבחורה ואומר לה משפט זהה היו יכולים להאשים אותך בהטרדה!

או אלה האומרות אני עם אופנוען לא יוצאת בחיים! אבל עם נרקומן, שתיין, עבריין, מהמר. כן?

אחרת חובבת אופנועים שהייתה חלק נכבד מילדותינו העשוקה, את רוב נעוריה בילתה במושב
    האחורי של האופנוע, מיום שהתחתנה הטילה וטו על בעלה בנושא רכישת אופנוע,
    "אופנוע זה מסוכן-לך ללמוד לטוס!"

חברה אחרת בימי רווקותי העליזה, ערב סתווי, ממתין לה מתחת לבית במרחק סביר מהאבא העצבן שלה,
    האופנוע מונע, היא יורדת באיחור אפנתי בשמלת קיץ קלילה וטי שירט,
    למי שלא מכיר את י-ם בלילות אספר שמאוד קר שם...ועל אופנוע קפוא!

אגב השימלה אף פעם לא נישארת במקום, תמיד מסתבכת בשרשרת!

בקיצור סופי ואני עוצרים בסמוך לגב', אני יכול להישבע לכם שריח קרם הגוף שלה
    או הבושם גרם למנוע של סופי לעבוד חזק יותר,
    שאלתי אותה אם היא יודעת שהיא מסכנת
    את עצמה ברכיבה בלבוש כזה על הקטנוע, יודעים מה הייתה התשובה?

"חיים רק פעם אחת" ... בחיי! - אחרי תשובה כזו ניגמרו לי המילים - רן
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shazz צפיה בהודעה
    עוז אחי, אתה חייב לשתות מים קצת מדי פעם, אתה ממש ממש בסרט של הרסר הקשוח.

אני חלילה לא בא להתנגח או להעליב, אבל אתה פה רק בשביל תפקיד הרסר?
    אתה נותן ברקסים לכל משתמש חדש ומשרה אווירה לא נעימה ולא זורמת.

נסה להיות יותר נחמד כמו שאר המנהלים ויכבדו אותך בחזרה.
    תן לי להסביר לך ולכולם, איך אני רואה את זה.
    אני לא מחפש כבוד, אני כמו האתיופית המסכנה שמנקה את המסדרון -
    אבל עם קצת יותר סמכות.
    לא רוצה להיות רס"ר משמעת ולא רוצה "לתת ברקסים" לכל מיני,
    אני גם לא רוצה שאתה או מישהו, ינהלו איתי דיון בנושא הזה באופן גלוי
    וזה גם כתוב בחוקי הפורום שגם אתה לא מפנים...שאם יש לכם מה להגיד
    באופן אישי, תעשו את זה בערוץ הפרטי. אני בסך הכל רוצה שתכבדו את המקום ואת כולם.
    הבעיה שלך ושל אחרים, זה בדיוק העניין שאתם רוצים שיזרמו איתכם...וזה לא יקרה.
    אני לא זורם עם חייל ששם רגליים על הספסל ברכבת, אני לא זורם עם משתמש שכותב כוסיות,
    אני לא זורם עם עברית לא תקינה ולא איכותית, אני לא זורם עם כותרות מטומטמות ולא לעניין,
    אני לא זורם עם אשכולות שיורדים מהפסים, אני לא זורם עם שום דבר כזה - פשוט לא!
    אתם הרוכבים, לא זורמים כשיורקים מרכב סמכטה ירוקה שנעה במאה קמ"ש לפרצוף שלכם,
    אתם לא זורמים עם סיגריה בוערת שעפה מהחלון, אתם לא זורמים עם נהג שעובר נתיב בפתאומיות,
    אתם לא זורמים עם מי שיושב לכם על האופנוע...או אפילו שם את הילד הקטן שלו לצורך תמונה.
    אני מבין את זה שאתם לא זורמים...גם אני לא.
    הפורום הזה לא ציבורי, הוא פרטי. אתה מבין? זה הבית שלי ושל כל מי שרוצה לכבד את המקום.
    מי שמוכן לכבד את המקום ינהג לפי כללי המקום. אתה לא תשב כאורח בכנסת ישראל ותפצח גרעינים,
    או תפליץ במליאה, או תשתין במדשאה מאחורי העץ...ותגיד לשומרים...תזרמו.
    בשבילי, זה בדיוק אותו דבר! אתה ואחרים אורחים כאן, אורחים רצויים וחשובים - באמת!
    אתם הקהילה, אתם הרוכבים, אנחנו כולנו הבנים והבנות...חולקים אהבה משותפת.
    אז מה הבעיה שלכם? למה אתם לא מסוגלים לעזאזל, לכבד את הפורום ואת הכותבים בו
    ולשמור על כללים מינימליים של נימוס ותרבות. למה אתם לא מסוגלים לכתוב כותרת מנוסחת נכון?
    למה קשה לכם להבין שיש חלוקה לקטגוריות ואשכול על קסדה צריך להיות בפורום ציוד...
    ואשכול על רשיון A1 צריך להיות בפורום לרוכב המתחיל.
    גם בבית שלך אתה מסדר...לא? הספרים במדף והכרית במיטה, לא ההיפך.
    למה אתם לא מצליחים להבין שאתם לא בבית שלכם, עושים קריוקי ומפריעים לכולם...למה?
    מה קשה לכם? איפה מה שאני מבקש מסובך כל כך?
    אתם דורשים סדר וניקיון מהמוסך שמטפל לכם באופנוע, אתם רוצים שהרופא שלכם יהיה ברור,
    הסטודנטים פה רוצים ספריה מאורגנת שמוצאים בה את הספרים בדיוק לפי הנושאים הנכונים.
    אז מה המקום הזה שונה? אם תמשיכו כך, הפורום הזה יהיה עם פחות גולשים אבל עם יותר איכות.
    זה מה שאני רוצה...ואני מקווה שגם שאר הגולשים מחפשים. איכות ברמה הגבוהה ביותר שיש.
    איכות ברמת הרוכבים, איכות כתיבה, איכות ציוד, איכות ידע, איכות מפגשים, איכות כתבות וכולי וכולי.
    אם יש למישהו בעיה, אם יש למישהו טענה, אם יש למישהו רצון לכופף את הכללים והרצון שלי לאיכות,
    בדיוק...אבל בדיוק כמו שהוא גונב מעבר חצייה ועולה על המדרכה כדי לעשות פרסה,
    או עוקף בקטנה על פס לבן, או יורד מעבר לפס הלבן בצד שמאל של הנתיב...
    אם יש מישהו כזה - שיעמוד כמו גבר מול השוטר ויגיד באומץ "תפסת אותי ומגיע לי שתזיין אותי הכי חזק שיש"
    אבל...בשורה התחתונה, כולכם עוברים עברות ולא מוכנים לשאת בעונש, כולכם מתבכיינים לשוטר שיוותר לכם.
    הכביש לצורך העניין, הוא הטריטוריה של המשטרה, הפורום זו שמורת הטבע שלי!
    אם בא למישהו לבדוק אותי, הוא מוזמן.
    כל משאלתי, זה לשבת בצד ולתרום איפה שאני יכול. כל מה שאני רוצה, זה, שהפורום יתנהל נכון ומסודר.
    נכון לעכשיו...אני המנקה האתיופית השקופה, שהולכת אחרי כולם ומרימה את האשפה שהם משאירים.
    זה לא מתאים לי. אז מי שיקבל שהמקום הזה פתוח לכולם, מזמין את כולם, מקבל את כולם
    שיבוא וישאר. אם מישהו, לא מסוגל לשמור על המעט שאני מבקש ורוצה לזרום...
    בדיוק כמו שהוא מחפש בחורה זורמת, שיוכל ללטף לה את התחת מתי שבא לו ועוד בלי רשות...
    שלא ישכח שאני לא מקבל את זה ושבעצם...זו הטריטוריה שלי.
    כתבתי ברור?

אגב - לכל מי שמוחק את ההודעות שלו, אני רואה גם הודעות מחוקות ויודע...
    יודע מי אתם באמת ומה היא צורת ההתבטאות שלכם - זה מגבש לי את הדעה עליכם.

או כמו שסבתא של מישהו אמרה...
    מילים זה כמו משחת שיניים, אחרי שיצא, אי אפשר להחזיר!

Junior Member
    רוכבים ורוכבות יקרים ,
    אציג את עצמי בקצרה.. שמי רגינה ואני משתייכת לעם הנשי ולרוכבות בפרט . המנהלים ואני החלטנו לפתוח פורום לנשים רוכבות כמחווה לנשים והעלאת המודעות , להבהיר לציבור שגם אנחנו כאן !
    לא כחלילה להבדיל את עצמנו או לתת לנו קרדיט מיוחד כזה או אחר, אנחנו רוצות שישמעו אותנו ,שידעו שאישה זה מובן מאליו כרוכבת וגם לנו מגיע מבחר גדול של ציוד בכל המידות וכל הסוגים כמו לגברים(!) , הערות השובינסטיות שתשאירו לעצמכם כי אנחנו פרטנריות שלכם לרכיבה בדיוק כמו החבר מהקבוצה בוואטאפ וכו'.. הסיבות הן פורצות אופקים ואת הסיבות כבר המאסטר הסביר
    מתי נגיע ליום הזה שגברים כרוכבים יפסיקו לקחת אותנו כ"המין החלש" ?!.. אנחנו בדיוק כמוכם , רק יפות יותר
    בנימה אופטימית זו, מאחלת לכולם צום קל וגמר חתימה טובה ושנה טובה והמון רכיבות בטוחות וזהירות, שניפגש בכבישים כנשים וגברים ביחד

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    וחשבתי שאני שרוט...
    למעשה אני מרגיש נורמלי עכשיו (:

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    ציטוט נכתב במקור על ידי ReginaBiktashev צפיה בהודעה
    רוכבים ורוכבות יקרים ,
    אציג את עצמי בקצרה.. שמי רגינה ואני משתייכת לעם הנשי ולרוכבות בפרט . המנהלים ואני החלטנו לפתוח פורום לנשים רוכבות כמחווה לנשים והעלאת המודעות , להבהיר לציבור שגם אנחנו כאן !
    לא כחלילה להבדיל את עצמנו או לתת לנו קרדיט מיוחד כזה או אחר, אנחנו רוצות שישמעו אותנו ,שידעו שאישה זה מובן מאליו כרוכבת וגם לנו מגיע מבחר גדול של ציוד בכל המידות וכל הסוגים כמו לגברים(!) , הערות השובינסטיות שתשאירו לעצמכם כי אנחנו פרטנריות שלכם לרכיבה בדיוק כמו החבר מהקבוצה בוואטאפ וכו'.. הסיבות הן פורצות אופקים ואת הסיבות כבר המאסטר הסביר
    מתי נגיע ליום הזה שגברים כרוכבים יפסיקו לקחת אותנו כ"המין החלש" ?!.. אנחנו בדיוק כמוכם , רק יפות יותר
    בנימה אופטימית זו, מאחלת לכולם צום קל וגמר חתימה טובה ושנה טובה והמון רכיבות בטוחות וזהירות, שניפגש בכבישים כנשים וגברים ביחד
    רוכבות יקרות כל הכבוד על ההצטרפות , זה צעד ענק בזה שהרוכבות בארץ יהפכו מ"זן נדיר, ציפור משונה" לחלק גדול מהקהילה .
    בקשר לציוד אז רוכבות יקרות יש לנו כאן פורום ציוד וכמו שראיתן הרבה יבואנים קוראים כאן ולומדים מזה אז בקשר לציוד אתן מוזמנות לעשות סיקורים לציוד רכיבה שלכן זה יעזור לרוכבות עתידיות שיחפשו סיקור על ציוד מסויים לנשים יקבלו חוות דעת טובה וגם היבואנים יקבלו מכן חוות דעת על הציוד שהם מיבאים .
    בקשר להערות השוביניסטיות כמו שרובכם ראיתם כל הערה לא במקום תטופל על ידי ההנהלה יש עדיין מקומות שהם של גברים כמו שירשור הגרוטאות והבנות של שושני ושרשור ישבנים.
    אגב רוכבות יקרות אתן מוזמנות גם לפתוח שרשורים דומים באוף טופיק .

בקשר ליפות יותר אני אתווכח כי אני הכי יפה בעולם הזה! ואחריי יש את אישתי שהיא כמעט יפה כמוני

גמר חתימה טובה לכולנו ושנה פורייה שתהיה לנו
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 11-10-2016 בשעה 12:34.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member
    אמרת שיבואנים מסתכלים?
    אז הינה משהו לגברים:

והינה משהו לנשים:

נ.ב.
    הכל בצחוק כמובן.
    למרות שעוד לא ראיתי קסדה של "הטורף" בוורד.
    וחייב לציין שהסינים מאוד סטגמטיים שאפילו אני מתפלא לפעמים.

ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    אמרת שיבואנים מסתכלים?
    אז הינה משהו לגברים:

והינה משהו לנשים:

נ.ב.
    הכל בצחוק כמובן.
    למרות שעוד לא ראיתי קסדה של "הטורף" בוורד.
    וחייב לציין שהסינים מאוד סטגמטיים שאפילו אני מתפלא לפעמים.

קסדה כזו של הטורף עולה קצת יותר מ800 דולר, תוסיף לזה שהקסדה חוץ ממראה מגניב היא מאוד פשוטה ובאיכות בינונית.
    ובארץ תעלה סביב ה4000 שקל תהיה מוכן לקנות כזו? אם אתה כן כמה כמוך יקנו? הבנתה שזה לא ילך טוב בארץ

Sent from mTalk using windows 10 mobile

Senior Member
    ברור שזה לא ילך בארץ אבל בשביל הסטיגמה של בנים מול בנות - זה שווה

המטרה כאן לפוגג סטיגמא של בנים בנות לא לחזק אותה אם כי פפיונים לקסדה וצמות לקסדה זה מגניב

Sent from mTalk using windows 10 mobile