תוצאות 1 עד 15 מ 70

אשכול: אנו מכריזים בזאת...על הקמתו של פורום רוכבות.

תצוגה בשכבות

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    ציטוט נכתב במקור על ידי ReginaBiktashev צפיה בהודעה
    רוכבים ורוכבות יקרים ,
    אציג את עצמי בקצרה.. שמי רגינה ואני משתייכת לעם הנשי ולרוכבות בפרט . המנהלים ואני החלטנו לפתוח פורום לנשים רוכבות כמחווה לנשים והעלאת המודעות , להבהיר לציבור שגם אנחנו כאן !
    לא כחלילה להבדיל את עצמנו או לתת לנו קרדיט מיוחד כזה או אחר, אנחנו רוצות שישמעו אותנו ,שידעו שאישה זה מובן מאליו כרוכבת וגם לנו מגיע מבחר גדול של ציוד בכל המידות וכל הסוגים כמו לגברים(!) , הערות השובינסטיות שתשאירו לעצמכם כי אנחנו פרטנריות שלכם לרכיבה בדיוק כמו החבר מהקבוצה בוואטאפ וכו'.. הסיבות הן פורצות אופקים ואת הסיבות כבר המאסטר הסביר
    מתי נגיע ליום הזה שגברים כרוכבים יפסיקו לקחת אותנו כ"המין החלש" ?!.. אנחנו בדיוק כמוכם , רק יפות יותר
    בנימה אופטימית זו, מאחלת לכולם צום קל וגמר חתימה טובה ושנה טובה והמון רכיבות בטוחות וזהירות, שניפגש בכבישים כנשים וגברים ביחד
    רוכבות יקרות כל הכבוד על ההצטרפות , זה צעד ענק בזה שהרוכבות בארץ יהפכו מ"זן נדיר, ציפור משונה" לחלק גדול מהקהילה .
    בקשר לציוד אז רוכבות יקרות יש לנו כאן פורום ציוד וכמו שראיתן הרבה יבואנים קוראים כאן ולומדים מזה אז בקשר לציוד אתן מוזמנות לעשות סיקורים לציוד רכיבה שלכן זה יעזור לרוכבות עתידיות שיחפשו סיקור על ציוד מסויים לנשים יקבלו חוות דעת טובה וגם היבואנים יקבלו מכן חוות דעת על הציוד שהם מיבאים .
    בקשר להערות השוביניסטיות כמו שרובכם ראיתם כל הערה לא במקום תטופל על ידי ההנהלה יש עדיין מקומות שהם של גברים כמו שירשור הגרוטאות והבנות של שושני ושרשור ישבנים.
    אגב רוכבות יקרות אתן מוזמנות גם לפתוח שרשורים דומים באוף טופיק .

בקשר ליפות יותר אני אתווכח כי אני הכי יפה בעולם הזה! ואחריי יש את אישתי שהיא כמעט יפה כמוני

גמר חתימה טובה לכולנו ושנה פורייה שתהיה לנו
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 11-10-2016 בשעה 13:34.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor