היי,
האם מישהו יודע מה הגובה של הcb500x? מחפש לעשות החלטה בנוגע לcb500x או אופנוע אחר (f800r)? . ושאלה נוספת, מה דעתכם עדיף לבחור גבוה מאד וגדול כאופנוע a1 ראשון. משמש לנסיעות בין עירוניות ועירוניות
היי,
האם מישהו יודע מה הגובה של הcb500x? מחפש לעשות החלטה בנוגע לcb500x או אופנוע אחר (f800r)? . ושאלה נוספת, מה דעתכם עדיף לבחור גבוה מאד וגדול כאופנוע a1 ראשון. משמש לנסיעות בין עירוניות ועירוניות
ה800 רחוק מאוד מה500
ה500 הוא כלי מעבר תקציבי מהטובים שיש בקטגוריה.
ה800 הוא אופנוע מלא גדול לכל דבר ועיניין וזה שהוא מוגבל לא משנה את העובדה שזה עדיין מכללי פרמיום ומנוע שבנוי להפיק 90 סוסים ומוגבל כרגע ל47 עדיין המנוע חזק וגמיש יותר מה500 אבל גם המחיר פי 2 כמעט ל800
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
תודה. השאלה אם ה-CB500X מספיק גבוה בשבילי...יש כאלה שאומרים שהרגליים יושבות בצורה לא נוחה בנסיעות ארוכות..
http://cycle-ergo.com/
יענה לך על הרבה שאלות
תזין את הגובה שלך ותראה פחות או יותר
בסופו של דבר יש רק דרך אחת לדעת בוודאות.
האמת לא הבנתי את האתר.... הסבר....תודה
האתר למעשה מאפשר לך למשל להזין את נתוני הגובה שלך בהתאם לכלי עליו אתה רוכב או מעוניין לרכוש תוך שקלול קונפיגורציות על מנת להקנות לך מושג האם הכלי יתאים למידותיך ואיך לכאורה תראה עליו מבחינת התנוחה, הרגלים ביחס לכביש. וכו'.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 11-10-2016 בשעה 20:00.
באמת אחלה אתר, תודה אלכס. יש למישהו איזה כלל אצבע לגבי הזויות האופטימליות של הרגלים (ירך וברך)?
80 מעלות, רגל קדימה שנחה בנוחות על משטח ישר.
זה עניין אינדיוידואלי לכל אחד ותלוי בסגנון, סיבולת וסוג הנסיעה שהוא עושה.
כשקניתי את הsv ידעתי שזווית הרגליים היא ספורטיבית למדי וכבר התחלתי לתכנן על פתרונות נוחות יצירתיים אבל בגלל שמעט מאוד נסיעות שאני עושה עוברות את ה-40 דקות, הזווית עובדת מעולה ובנסיעות עירוניות אני מרגיש חד ועירני.
כל אחד ומה שמתאים לו, סה"כ אין תנוחה מושלמת להכל.
אני ממליץ לך להסתכל על אופנועים שידועים בהיותם נוחים כגון GS12, סופר טנרה, ויסטרום וכדומה ותראה מה משותף בינהם.
אין דרך לדעת ב-100% גם בנסיעת מבחן. שעה נרגשת זה לא שנה של נסיעות בכל תנאי שיש.
אפשר תמיד לחכות עד שיצרני האופנועים יקלטו שאופנוע הוא גם כלי תחבורה וצריך אפשרות להתאים אותו לרוכב ולא ההיפך.
רק לא כמו הנסיון הזה של יאמהה: (morpho)
![]()