תוצאות 1 עד 15 מ 32

אשכול: עתיד האופנועים בעולם של מכוניות אוטונומיות \ חכמות

תצוגה בשכבות

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    ארשה לעצמי להיות סקפטי בנושא הזה, כן מכיר מפעלים שביטלו הרבה בני אדם בגלל אוטומציה אבל לקבוע שזה יותיר המוון ללא עבודה? אני סקפטי .
    בעתיד הרחוק אולי עוד 40 שנה כן ,במצב כרגע אני לא רואה רובוט נהיה מוסכניק , או עובד בקרת איכות . או אפילו עובד בפס ייצור הלחמות מדוייקות , כן יש smt יש יש גם cnc עדיין אבא שלי חורט על מכונה קונבינציאנאלית. למה? כי לא הכל כלכלי ויוצא טוב במכונה אוטומטית. כן מאמין שבעתיד זה יקרה אבל לא כל כך מהר ואני גם חושב שרובוטים זה מבורך וכניראה מה שיהיה זה רובוטים שעוזרים לבני אדם לבצע עבודות.כמו הרובוט רופא לדוגמא שיתן המלצה לרופא רגיל והרופא יחליט.
    רובוט הוא עדיין רובוט שלא חושב מחוץ לקופסא הוא מצטיין במטרה לשמה נוצר אבל לא יודע לחשוב "מחוץ לקופסא" ואם יהיה כזה רובוט אז אהלן מטריקס

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    מבלי לפגוע בכבודך, אתה חושב במושגים נוכחיים. ככל שהטכנולוגיה מתקדמת ועלויות הייצור קטנות אתה נכנס לסיטואציה בה אתה תרכוש חדש או שתחליף חלף שלם. בתור צרכן לא ישתלם לך לתקן. אם זה מבחינת שעות העבודה. אם זה מבחינת איכות העבודה ואם זה מבחינת עלות המוסך/מעבדה/.... ממש כמו שכיום אתה רואה שפחות ופחות מתקנים מסכים ופשוט רוכשים חדש.

באשר לאוטומציה ול"חשיבה מחוץ לקופסא". זה בדיוק העניין. מי שיהיה לו ערך מוסף ומה להציע ימשיך לעבוד ומי שלא... ככל הנראה יחיה מדמי סעד כלשהם שהמדינות יספקו על מנת לשמור על היציבות (כמובן שהדאגה תהיה במחיר החופשיות שלך והיכולת שלך להתנגד... סוגיית הנשק בארה"ב אהם, אהם...).

הדרך האידיאלית לצמצם את המשבר העתידי היא באמצעות חקיקה מגינה מתוך בחירה. אלא שגם מי שלא מעורה בפוליטיקה העולמית מכיר את המושג "הון שלטון" ויודע שקבלת החלטות נעשות מאחורי דלתיים סגורות ולאו דווקא למעננו למרות שמאכילים אותנו במעשיות מעשיות. כך שככל נראה נבחרי הציבור מטעם, כנראה יעדיפו לחסוך למושך בחוטים זה או אחר כסף מאשר לדאוג לתחת שלנו.
    נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 13-10-2016 בשעה 15:55.