עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 61

אשכול: יש פה פריקים של קפה ?

  1. #31
    Member
    תאריך הצטרפות
    Jun 2015
    מיקום
    מושב אבירים
    הודעות
    122
    ציטוט נכתב במקור על ידי ALF צפיה בהודעה
    מכונה..
    שמע, הסטרימר שלך חייב ניקוי דחוף . מעבר לזה, זה אחלה של דבר להחזיק אחת כזו בבית, כיף לך! אני סקרן לדעת של איזה מותג זה? אני לא מצליח לזהות.

  2. #32
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    תאריך הצטרפות
    Jan 2016
    הודעות
    1,375
    סטימר...סטרימר זה משהו אחר

  3. #33
    Member
    תאריך הצטרפות
    Jun 2015
    מיקום
    מושב אבירים
    הודעות
    122
    ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    סטימר...סטרימר זה משהו אחר
    חחחח אמת

  4. #34
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    תאריך הצטרפות
    Jan 2016
    הודעות
    1,375
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    חחחח אמת
    חחחח

    (רק בגלל שזה האוף...)

  5. #35
    Senior Member הסמל האישי של Yigal
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    612
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    מקינטה מוציאה קפה בטעם אחר לחלוטין ממכונת אספרסו. אישית אני פחות מתחבר לטעם שלה אבל יש לא מעט אוהבי קפה ממקינטה.
    אתה צריך לשים לב שמקינטה באה בגדלים שונים ואפשר להכין בה כמות אחת בלבד לפי הגודל שלה. אם קנית מקינטה של 2 ספלים ויש לך אורחים לא תוכל לכבד אותם - עד שהמכשיר מתקרר ואפשר להשתמש בו שוב לוקח המון זמן. להכין 2 ספלים במקינטה של 4 לא יוצא טוב.
    חוץ מזה - אם אתה הולך על מקינטה אסור לך לרחוץ אותה - רק לשטוף עם מים. לוקח גם כמה הכנות עד שמקינטה חדשה מכינה קפה טוב.
    כמובן שאתה צריך גם מטחנת קפה טובה כי קפה טחון מאבד מהר מאוד את הארומה שלו.

    אישית הפשרה שלי היא מכונת אספרסו אוטומטית. יש יבוא מקביל לארץ ומכונה סבירה (15 בר) עולה 2500-3000 ש"ח. לי יש Saeco (כבר מכונה שנייה מתוצרת זו) שעושה את העבודה. נכון, זה לא אותה רמה של מכונה תעשייתית, אבל כפשרה זה מעולה. וזה נוח: לחיצה על כפתור טוחנת את הכמות הרצויה, מהדקת במידה הנכונה ויש לך בתוך דקות אספרסו טוב עד טוב מאוד.
    יש לי בבית גם מכונה ידנית של La Pavoni. לדעתי היא יותר יקרה מהאוטומטית שיש לי. אבל, לוקח המון זמן להכין קפה, צריך להפעיל מטחנה נפרדת (עם כל הלכלוך שכרוך בכך) אז אני לא משתמש בה.
    אני מצטרף וממליץ על מכונה אוטומטית שגם טוחנת , שומרים את הפולים בפחיות אלומיניום במקפיא והם לא מאבדים טעם לעולם.
    אני מעריך קפה אבל לא צרכן כפייתי, יש ימים בלי קפה, מקסימום נס בלי חלב.
    אבל כשבא לי קפה טוב, מכין לעצמי אספרסו חזק במכונת SAECO, אני משתדל להחזיק פולים איכותיים אבל לפעמים מתפשר בכל מיני נסיונות על זולים וסבירים.
    אף פעם לא יצא לי לטעום קפה מנספרסו שאפילו מתקרב לרמה שיוצאת משלי.

  6. #36
    Member הסמל האישי של shaig
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    434
    פלצן קפה אמיתי שותה קפה שהוציאו מתוך קקי בבאלי


  7. #37
    Member
    תאריך הצטרפות
    Jul 2015
    הודעות
    69
    מכונה של קפסולות (נספרסו) היא לא כל כך איכותיות, ובטח שלא זולה. מי ששותה יותר ממספר כוסות ביום עדיף לו מכונת אספרסו ומטחנה.
    נראה לי שהצלחתם לדחוק את רוב "רוכבי מגני הברכיים" מהפורום. באופן נורמאלי היה פה דיון שלם על מכונת מנוף בהשוואה למכונת E61 עם מחליף חום.
    או הבחירה שלי, לה פאבוני ידנית עם עיצוב אלמותי וקפה משובח.

  8. #38
    Member
    תאריך הצטרפות
    Jun 2015
    מיקום
    מושב אבירים
    הודעות
    122
    ציטוט נכתב במקור על ידי GilS צפיה בהודעה
    מכונה של קפסולות (נספרסו) היא לא כל כך איכותיות, ובטח שלא זולה. מי ששותה יותר ממספר כוסות ביום עדיף לו מכונת אספרסו ומטחנה.
    נראה לי שהצלחתם לדחוק את רוב "רוכבי מגני הברכיים" מהפורום. באופן נורמאלי היה פה דיון שלם על מכונת מנוף בהשוואה למכונת E61 עם מחליף חום.
    או הבחירה שלי, לה פאבוני ידנית עם עיצוב אלמותי וקפה משובח.
    לאפבוני, מקינטה ואפילו כל מכונת אספרסו פשוטה ידנית וקלה לתפעול שתמצא, עדיין מצריכה הרבה יותר זמן, השקעה,סבלנות ומאמץ ביחס לנספרסו.
    ופה בא לידי ביוטי היתרון הגדול של נספרסו - שהוא קפה באיכות גבוהה , בעיקר שאתה לוקח בחשבון יחס של עלות- זמן- תועלת מול כל השאר.

    שמע, לא לכולם יש זמן או סבלנות להתעסק עם לה פאבוני, איכותית ככל שתהייה, בבוקר לפני העבודה. חובבי קפה שיש להם את הסבלנות לתהליך ההכנה הארוך והכה מדוקדק של הכנת הקפה במקינטה ולאפאבוני, מה שיכול להיות די מייגע, וגם לדאוג אחר כך לנקות אותם כמו שצריך, ואיך לא נשכח גם לדאוג לשמור על איכות הפולים הכה עדינה, שמה שלא נעשה עדיין יורדת.. גם אם תשים בקירור. אז באמת כל הכבוד להם. אני באמת מפרגן

  9. #39
    Member
    תאריך הצטרפות
    Jul 2015
    הודעות
    69
    אני שותה נספרסו מספר פעמים בשבוע, אצל ההורים שלי ושל אשתי. קפה שחור בעבודה, וקפה נמס בבית.
    הלה פאבוני שלי, מסובכת לתפעול ובלתי צפויה בערך כמו מנוע שתי פעימות עם קרבורטור והיא מסיבה לי הנאה מרובה.
    הקפה הוא רק משל...

  10. #40
    Banned
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    במדבר על יד הגמל.
    הודעות
    2,337
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    אני אישית חושב, שנספרסו זו בחירה איכותית וטובה. טובה בהרבה מרוב בתי הקפה כיום שמוכרים לכם כוס ב15 ש"ח.
    איך חובב קפה הרבה יותר מושבע ומבין ממני הסביר לי : בעוד שהקפסולות של נספרסו נארזות בלחץ חנקן, מה ששומר על הארומות הייחודיות שלו עד לרגע שבו אתם לוגמים ממנו, קפה טחון שנטחן לכם בבתי הקפה יש דגרידציה מהירה מאוד, תוך 5 דק יש הבדל מורגש בטעם ותוך חצי שעה הוא כבר בקושי ראוי לשתייה.
    ואני בהחלט מסכים. אני מרגיש מאוד את ההבדלים בטעמים של שקית קפה שאני טוחן בעבודתי כברמן ללקוחות, לאחר שאני פותח אותה, ושהיא עומדת לי במכונה. קצת כמו חבית בירה שלא משתמשים בה מהר מספיק. יש לי נספרסו בבית, ואני מרוצה עד הגג.
    וחבר'ה, לא להתייאש אם שתיתם ולא אהבתם , כנראה נפלתם על טעם שלא לטעמכם, יש עוד 23 טעמים שונים לנסות, בהצלחה.

    הנה קצת מהדיון המעניין והמאוד פורה שפתחתי בhwzone ושהיה לי עם חובבי קפה שונים כמוני על נספרסו, מקינטה, נס קפה, וכל המסביב, תהנו:
    https://hwzone.co.il/community/topic...%D7%AA/?page=1

    כיף לראות שגם פה נפתח דיון דומה! מקווה שיעבור אפילו את מס ההודעות שקיבל הדיון ההוא בקישור שהבאתי!
    נמנעתי מלהגיב.
    יש לי 4 ברים לנהל בשוטף. שניים אלכוהוליים ושניים של קפה.
    סביבות ה2000 כוסות בעשר שעות עבודה יוצאות בתקופה הזאת.
    השני שקל שלי לנושא - קפה טחון מתחמצן תוך שתי דקות.
    מכונה שלא מתוחזקת כמו שצריך על בסיס יומי, לא תייצר קפה טוב גם אם הפולים יהיו הכי טובים וטריים בעולם.
    נספרסו זה זבל להמונים. משהו כמו אייפון. מוצר זול וגרוע שמתמחרים בצורה מופרזת.
    כבודו אמנם יכול להחשיב עצמו חובב קפה ולהגיד נספרסו באותה הנשימה, אבל לא בצדק.

    הקפה שלי משתנה ממטלה למטלה.
    דאבל אספרסו ב8 בבוקר כשאני מגיע לעבודה.
    עוד אחד בצהריים בשביל העיכול.
    שחור רגיל של עלית בעשר בלילה לפני שאני נכנס לעבוד בפאב בלילה.
    שחור בקלייה איטית של עלית כשאני עובד על האופנוע
    עם מים שהורתחו לפחות שלוש פעמים .

  11. #41
    חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    1,850
    ציטוט נכתב במקור על ידי ComanDo צפיה בהודעה
    אני מאד אוהב קפה
    שקלתי לעבור לשימוש במקינטה אבל מתקשה להבין אם זה באמת יצא לי יותר זול.
    לא יודע אם יותר זול (מאמין שכן אבל לא חישבתי) אבל בטוח יותר שווה. יש לי מכונת נספרסו במשרד ובבית אני עם מקינטות. אם קונים קפה טוב זה פשוט יותר טעים, עשיר ועם אופי.

    ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    אני שותה כל יום רק קפה שחור ופעמים מגיע ליותר מעשר כוסות.
    אחרי כל הטחונים שקניתי, הזמנתי וניסיתי,
    אחרי כל המחקרים שעשיתי...זה הקפה הכי טעים שמצאתי ורק באריזה הזו!
    אני גם אוהב קפב שחור. תנסה פעם קפה שחור טחון מחנות קליה טובה. מומלץ בחום הקפה השחור של מאה (גם האספרסו.מקינטה שלהם טוב. קלייה עצמית). תזכיר לי לפני ישיבת הנהלה הבאה ואני אביא לך שקית.

    ציטוט נכתב במקור על ידי levil צפיה בהודעה
    אריזה של קילו זה לתימנים בונקריסטים
    הכל פונקציה של קצב צריכה. אני קונה ב-250 אבל שותה 4 כוסות ביום (לא לבד). הקפה נשמר בקופסא אטומה במיוחד ועדיין אחרי כשבועיים הסוף שלו כבר לא טעים כמו ההתחלה...

    ציטוט נכתב במקור על ידי ComanDo צפיה בהודעה
    *לא מצליח לצטט גם אותך וגם את א הזקן
    אבל בדיוק בכזו התעניינתי. יש מישהו שמוכר משומשת (שנראית במצב מעולה) ב 100שח(אולי פחות)
    הבנתי שהלחץ המיוחד שהיא מייצרת עוזר ליצור קרמה כמו באספרסו אמיתי.

    אני לא מודאג במיוחד מהכמות הקטנה (שתי מנות) כי כנראה שאני אשתמש בה רק לעצמי.

    השאלה הממשיכה להישאל היא עד כמה באמת אני יכול לחסוך על קפסולות של נספרסו
    יש שני סוגים של מקינטה: מוקה ובריקה. המוקה היא המקינטה הרגילה ובבריקה יש משקולת שמשאירה את התא של המים אטום עד ללחץ מסויים ואז כל הקפה יוצא בבת אחת. אחלה קרמה...

    בקשר לציטוטים:



    ציטוט נכתב במקור על ידי שעיר בגב"ב צפיה בהודעה
    אל תצפה לרמה של אספרסו אמיתי
    זה ממש לא עיניין של רמה אלא של טעם. אני אוהב את המקינטה הרגילה יותר מבריקה ויותר מממכונת אספרסו. מעט יותר עדינה ומרגישים יותר את הטעם ופחות מרירות.
    נערך לאחרונה על ידי uriar; 14-10-2016 בשעה 18:10.



  12. #42
    Member הסמל האישי של ComanDo
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    210
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    נמנעתי מלהגיב.
    יש לי 4 ברים לנהל בשוטף. שניים אלכוהוליים ושניים של קפה.
    סביבות ה2000 כוסות בעשר שעות עבודה יוצאות בתקופה הזאת.
    השני שקל שלי לנושא - קפה טחון מתחמצן תוך שתי דקות.
    מכונה שלא מתוחזקת כמו שצריך על בסיס יומי, לא תייצר קפה טוב גם אם הפולים יהיו הכי טובים וטריים בעולם.
    נספרסו זה זבל להמונים. משהו כמו אייפון. מוצר זול וגרוע שמתמחרים בצורה מופרזת.
    כבודו אמנם יכול להחשיב עצמו חובב קפה ולהגיד נספרסו באותה הנשימה, אבל לא בצדק.

    הקפה שלי משתנה ממטלה למטלה.
    דאבל אספרסו ב8 בבוקר כשאני מגיע לעבודה.
    עוד אחד בצהריים בשביל העיכול.
    שחור רגיל של עלית בעשר בלילה לפני שאני נכנס לעבוד בפאב בלילה.
    שחור בקלייה איטית של עלית כשאני עובד על האופנוע
    עם מים שהורתחו לפחות שלוש פעמים .
    חיכיתי שתגיע לשרשור הזה :-)
    עבדתי כבריסטה שנתיים ברור לי שקפה מתחמצן ברגע ויש לי הרבה כבוד למי שעובדים במקצוע ברמה הכי גבוהה. אני מסכים שנספרסו זה לא הקפה הכי טוב שאפשר להכין בבית. אבל ממש אי אפשר לקרוא לו זבל. כן, הוא משווק אגרסיבית ומתומחר בהגזמה. אבל הוא עדיין קפה טוב. לא מדהים, אבל טוב. ואחד הדברים שאגב הכי טובים בו, זו הקונסיסטנטיות שבה המכונה מייצרת כוס קפה בדיוק באותו טעם בכל לחיצה.

    כמו שאמרתי, כשיהיה לי כסף וזמן לתחזק מכונה ברמה גבוהה בבית זה יהיה נפלא.
    כרגע עוד מתלבט בין הנספרסו שיש לי למקינטה של ביאלטי :-)

    ואגב אני מסתפק בשתי הרתחות של הקומקום לקפה שחור. ניצחת :-P

  13. #43
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    511
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    שמע, הסטרימר שלך חייב ניקוי דחוף . מעבר לזה, זה אחלה של דבר להחזיק אחת כזו בבית, כיף לך! אני סקרן לדעת של איזה מותג זה? אני לא מצליח לזהות.
    א ל ק ט ר ה

  14. #44
    חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    1,850
    ציטוט נכתב במקור על ידי ComanDo צפיה בהודעה
    ח

    כמו שאמרתי, כשיהיה לי כסף וזמן לתחזק מכונה ברמה גבוהה בבית זה יהיה נפלא.
    כרגע עוד מתלבט בין הנספרסו שיש לי למקינטה של ביאלטי :-)
    אם אתה קונה בריקה זה עוד יכול להצדיק ביאלטי. בשביל סתם מוקה אין הצדקה למחיר המטורף שלהם בארץ. היבואן גרוע כמו מטרו וכשהייתי צריך שרות אכלתי קש. וכמו באופנוע - תציץ באיביי. יש שם מקינטות במחירים סבירים יחסית לארץ.



  15. #45
    Member
    תאריך הצטרפות
    Aug 2016
    הודעות
    320
    למי שיש 20K ירקרקים מיותרים

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO