לאפבוני, מקינטה ואפילו כל מכונת אספרסו פשוטה ידנית וקלה לתפעול שתמצא, עדיין מצריכה הרבה יותר זמן, השקעה,סבלנות ומאמץ ביחס לנספרסו.
ופה בא לידי ביוטי היתרון הגדול של נספרסו - שהוא קפה באיכות גבוהה , בעיקר שאתה לוקח בחשבון יחס של עלות- זמן- תועלת מול כל השאר.
שמע, לא לכולם יש זמן או סבלנות להתעסק עם לה פאבוני, איכותית ככל שתהייה, בבוקר לפני העבודה. חובבי קפה שיש להם את הסבלנות לתהליך ההכנה הארוך והכה מדוקדק של הכנת הקפה במקינטה ולאפאבוני, מה שיכול להיות די מייגע, וגם לדאוג אחר כך לנקות אותם כמו שצריך, ואיך לא נשכח גם לדאוג לשמור על איכות הפולים הכה עדינה, שמה שלא נעשה עדיין יורדת.. גם אם תשים בקירור. אז באמת כל הכבוד להם. אני באמת מפרגן![]()