ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
נמנעתי מלהגיב.
יש לי 4 ברים לנהל בשוטף. שניים אלכוהוליים ושניים של קפה.
סביבות ה2000 כוסות בעשר שעות עבודה יוצאות בתקופה הזאת.
השני שקל שלי לנושא - קפה טחון מתחמצן תוך שתי דקות.
מכונה שלא מתוחזקת כמו שצריך על בסיס יומי, לא תייצר קפה טוב גם אם הפולים יהיו הכי טובים וטריים בעולם.
נספרסו זה זבל להמונים. משהו כמו אייפון. מוצר זול וגרוע שמתמחרים בצורה מופרזת.
כבודו אמנם יכול להחשיב עצמו חובב קפה ולהגיד נספרסו באותה הנשימה, אבל לא בצדק.

הקפה שלי משתנה ממטלה למטלה.
דאבל אספרסו ב8 בבוקר כשאני מגיע לעבודה.
עוד אחד בצהריים בשביל העיכול.
שחור רגיל של עלית בעשר בלילה לפני שאני נכנס לעבוד בפאב בלילה.
שחור בקלייה איטית של עלית כשאני עובד על האופנוע
עם מים שהורתחו לפחות שלוש פעמים .
חיכיתי שתגיע לשרשור הזה :-)
עבדתי כבריסטה שנתיים ברור לי שקפה מתחמצן ברגע ויש לי הרבה כבוד למי שעובדים במקצוע ברמה הכי גבוהה. אני מסכים שנספרסו זה לא הקפה הכי טוב שאפשר להכין בבית. אבל ממש אי אפשר לקרוא לו זבל. כן, הוא משווק אגרסיבית ומתומחר בהגזמה. אבל הוא עדיין קפה טוב. לא מדהים, אבל טוב. ואחד הדברים שאגב הכי טובים בו, זו הקונסיסטנטיות שבה המכונה מייצרת כוס קפה בדיוק באותו טעם בכל לחיצה.

כמו שאמרתי, כשיהיה לי כסף וזמן לתחזק מכונה ברמה גבוהה בבית זה יהיה נפלא.
כרגע עוד מתלבט בין הנספרסו שיש לי למקינטה של ביאלטי :-)

ואגב אני מסתפק בשתי הרתחות של הקומקום לקפה שחור. ניצחת :-P