
נכתב במקור על ידי
אברי
נמנעתי מלהגיב.
יש לי 4 ברים לנהל בשוטף. שניים אלכוהוליים ושניים של קפה.
סביבות ה2000 כוסות בעשר שעות עבודה יוצאות בתקופה הזאת.
השני שקל שלי לנושא - קפה טחון מתחמצן תוך שתי דקות.
מכונה שלא מתוחזקת כמו שצריך על בסיס יומי, לא תייצר קפה טוב גם אם הפולים יהיו הכי טובים וטריים בעולם.
נספרסו זה זבל להמונים. משהו כמו אייפון. מוצר זול וגרוע שמתמחרים בצורה מופרזת.
כבודו אמנם יכול להחשיב עצמו חובב קפה ולהגיד נספרסו באותה הנשימה, אבל לא בצדק.
הקפה שלי משתנה ממטלה למטלה.
דאבל אספרסו ב8 בבוקר כשאני מגיע לעבודה.
עוד אחד בצהריים בשביל העיכול.
שחור רגיל של עלית בעשר בלילה לפני שאני נכנס לעבוד בפאב בלילה.
שחור בקלייה איטית של עלית כשאני עובד על האופנוע
עם מים שהורתחו לפחות שלוש פעמים .