עוז אתה רוצה לשים קלימגור עם חיישן קירבה? קצת פלילי לא?
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
גם לא מדובר בRF, לגבי קרינה קיימים לא רק משמעויות של RF או gps...הכל בסך הכל רק אורכי גל של קרינה אלאקרומגנטית...אך יש תחומים/עקרונות שגם כל ניסיון שיבוש/נזק להם מביא למשמעות של התראה על אירוע
ניסיון נחמד :-), אבל עדין לא בכיוון
העקרון הוא מספיק פשוט כדי להיות זול ולא מאוד אנרגטי
כדאי לנסות לחשוב בראש של גנב/פושע שרוצה להזיק לכלי.....הוא מעוניין לבצע את זממו באופן שקט, ללא מודעות של בעלים והסביבה.
בשביל מה למנוע שיבוש ? נניח לגנב יש אמצעי שמשבש שידור של המשדר בכלי...הרי מקלט שלך מייד רואה הפסקת שידור תקין ואין סיבה שלא להרים דגל מייד.
כל הרעיון של שיבוש/חבלה רלוואנטי רק במקרה של הזעקה המותקנת בכלי, לא טכנולוגיה "מפולגת" של נניח דיבור אפילו הכי פשוט בין חלק בכלי לבין חלק שנמצא במקום אחר
נערך לאחרונה על ידי pret; 14-10-2016 בשעה 23:31.
אבל אם רק צד אחד ישדר רוב הזמן לא תהיה לך אינדיקציה מלאה.
כשתוכל אשמח לשמוע על הטריק שלך.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תלוי איך מסתכלים על העניין. אני מדבר על עקרון של כל שיבוש או אפסקת שידור - גורם להתראה. זאת האנדיקציה עצמה
ולא עקרוני האם זה באמת ניסיון גניבה או נזק או שאופנוע נפל כי חניתה באופן לא בטוח או שנגמרה סוללה או מצבר.
בתור בעלים פוטנציאלי מתישהו של כלי היקר לליבי :-) הייתי רוצה לדעת על כל אירוע שכזה
אכן, יש לי רצון לטרום לקהילת אופנוענים בעלי שריטה שגם אני נדבק בה...הרי בתור מתחיל (וחופר לעיתים...) אשמח לעזרתה של הקהילה ביעוץ עם כל הסבלנות שיש
יחס גורר יחס...
אבל מה אם אתה בעבודה או לא מספיק קרוב לאופנוע? איך תהיה לך אינדיקציה למיקום שלו אם הגנב מספיק מהיר ולקח אותו לסיבוב?
המקרה שלך חכם אבל נותן רק התראה ולא פתרון. זה בדיוק מה שעושות היום המערכות הקיימות - מישהו מזיז את האופנוע והאזעקה פועלת, הוא משתמש בחוסמים ואין דרך לדעת את מיקומו.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
כן צודק, השיטה שלי לא נותן פיתרון למעקב, רק התראה על שינוי מיקום במרחב אך באמצעים יעודיים. אחר כך בשרשת התגובה שידור GPS יידרש כדי לעקוב...
משתמשים בחסמי GPS ? משהוא כמו GPS jammer ?
מעניין
אז מה הקטע עם איתוראן..הרי נאמר כי קיום של איתוראן נותן הנחה במקיף, אבל אם ידוע כי קל לעקוף אותו (וכנראה זה מה שקורה בהרבה מקרים) אז ?