ככלל אני מבין את הגישה של סטר׳ (ואף מסכים עם חלק מדבריו) אך מסכים עם הגישה של עוז.
יחד עם זאת (אם יותר לי לחפור), ככלל אני פחות סלחני בסוגיית הנשיאה באחריות בעניין כגון המיגון שעליו יש לרוכב שליטה מסויימת מאחר וההשלכות הכלכליות, החברתיות ומשפחתיות בעת פגיעה מתאונה הן מרחיקות לכת. כידוע לכם, מחירי הביטוח גם ככה יקרים יתר על המידה, העלויות הרפואיות הן כבדות והתוצאות הכלכליות והחברתיות שמשפיעות עלינו כשהפרט לא יכול לתפקד ולפרנס את המשפחה הן קשות בלשון המעטה (כך גם מעבר למעגלים הקרובים, זה לא נראה לי הגיוני שנושה יצטרך לותר על חוב בגלל שרוכב קל דעת נקלע לאחר מעשה להליך פשט״ר או שסטאג׳ר בבי״ח יעבוד כמו חמור מספר שעות נוספות ללא שינה מאחר ופלוני רוכבוני החליט לשים ז*ן ולרכב ללא מיגון או מיגון ראוי).
היינו, כשמישהו לא נושא באחריות בפן המיגון (עליו ללא ספק יש לו שליטה) - הוא למעשה לוקח סיכון ביודעין לא רק על חשבון הסובבים אותו במעגלים הקרובים אלא גם על חשבוני ועל חשבונך...
אז נכון, צריכים להיות מעשיים, לזרום ולחיות ואני לא מצפה מאנשים לצאת מהבית בקונדום, להוציא הון עתק על ציוד מיגון ולהיות סופר מודל של Rev'it ושות׳, אך ככלל אני לא שש לממן רוכבים חופשיים (תרתי משמע).