תודה על השיתוף. אשמח לדעת עוד פרטים: איפה זה נמצא? איפה מטיילים? היה קשה? איפה אוכלים? נחים? וכמובן - כמה עולה?
לפני כמה שבועות אישתי ראתה מודעה לגבי טיול אופנועים שמשלב כביש, שטח וכל מיני מקומות מיוחדים על ידי בחור שהוא גם מורה דרך וגם משכיר אופנועי טנרה. מכיוון שה Z שלי לא מסתדר טוב בשטח התקשרנו ונרשמנו.
הגענו אתמול לבית של דובי נבו (להלן המדריך) יחד עם עוד כמה רוכבים, תשלומים, מנהלות, הוראות בטיחות ועלינו על האופנועים ליום שלם בכבישי ושבילי השומרון.
ההדרכה היתה מקצועית, האופנועים די חדשים ומתוחזקים אבל מצריכים מיומנות רכיבה במיוחד עם מורכב/ת.
דובי מחזיק קסדות עם דיבורית כך שהיה קשר רציף עם כולם לכל אורך הדרך וגם מעילי רכיבה וכפפות למי שצריך - מאורגן ברמה גבוהה
https://www.facebook.com/bikelifemot...c_ref=NEWSFEED
נערך לאחרונה על ידי Ami; 19-10-2016 בשעה 07:26.
תודה על השיתוף. אשמח לדעת עוד פרטים: איפה זה נמצא? איפה מטיילים? היה קשה? איפה אוכלים? נחים? וכמובן - כמה עולה?
האופנועים חונים אצלו בבית בנתניה. הטיול שלנו היה באזור השומרון כולל אתרים שהגישה אליהם היא רק בשבילי כורכר (אופנוע כביש לא עובר שם) אבל אני מניח שיש לו גם מסלולים אחרים.
רמת הקושי היא אינדיווידואלית. אני הייתי היחיד עם מורכבת (לא גובה תשלום על מורכב/ת) כך שהיה לי קשה יותר בשבילים. אגב, האופנוע הזה נוסע נהדר בשטח. גם עם מורכבת.
באופנועים מותקנים ארגזים ואפשר לאכסן שם מים וציוד אחר. היו מספר נקודות עצירה למנוחה וקפה.
המחיר היה 675 שקלים לאופנוע ליום לא כולל דלק (עלה לי 55 שקלים. אופנוע די חסכוני) ואוכל (5 שקלים מנת פלאפל אצל השומרונים...) . על אופנועים פרטיים שמצטרפים הוא לא גובה תשלום.
חשוב להדגיש שצריך מיומנות רכיבה בסיסית פלוס. אלה לא צעצועים
נשמע אחלה, למי שרוצה לצאת לטיול בשבילים ואין לו כלי מוכוון לזה.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
כמה עולה הטיול (לא השכרת האופנוע)?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ידוע לאיזה דרכת רשיון זה מתאים?
איפה מצאת את החוברת הזאת טומי?
כנראה A1, תתקשר לבדוק.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי almooog101; 19-10-2016 בשעה 22:38.
האמת שבדיוק חיפשתי משהו בסגנון, במיוחד לאזור איו"ש.
תודה על השיתוף וחג שמח!
יצא לי לפגוש את דובי כמה פעמים במסגרת עבודה (שלא קשורה לאופנועים) והוא סיפר לי על הטיולים שהוא מתחיל להוציא.
אז לא יצא לי להשתתף באחד, אבל מההכרות שלי עם דובי מדובר באדם מרשים מאוד שרוצה מאוד לקדם ולפתח תיירות אופנועים בישראל.
מאחלת לו המון בהצלחה. כייף לקרוא פוסט כזה אחרי ששמעתי על הרעיון כשעוד היה בחיתולים.
מהשכרת אופנועים, הרי הטיול יוצא לפועל רק אם מספיק אנשים נרשמו (הכוונה אנשים שמשלמים).
ברגע שיש מספיק כאלה מה אכפת לו שאנשים יצטרפו?
זה לא שהוא משלם על המסלול.
נערך לאחרונה על ידי matanbar26; 20-10-2016 בשעה 10:29.