תסלח לי אבל אל תשאל בפורומים כאלה..
לך על זה ואל תקשיב לאף אחד.
אם לא מנסים לא יודעים.
טוב שלא חצי מהחומוסיות והמסעדות עם רישיונת פגי תוקף ויש כאלה שבכלל אין להם.
 
			
			תסלח לי אבל אל תשאל בפורומים כאלה..
לך על זה ואל תקשיב לאף אחד.
אם לא מנסים לא יודעים.
טוב שלא חצי מהחומוסיות והמסעדות עם רישיונת פגי תוקף ויש כאלה שבכלל אין להם.
אתה לא תצליח, העסק יפסיד, העובד יחליק כסף מזומן לכיס,
אם הרשויות יחפשו אותך...תברואה, עיריה, מע"מ, מס הכנסה וכדומה...לא תצא מזה שנים.
אין לך מושג מה הן העלויות ואיך לעשות תחשיב של עלויות ורווחים בתחום המזון.
איפה קירור, מים זורמים לשטיפה, חימום המזון, נקיון ועוד מלא דברים.
שמונה שנים במזון ומשקאות לימדו אותי משהו...ועוד 15 שנים כעצמאי בתחום אחר.
אבל אל תקשיב לי, למרות שביקשת עצה, תקשיב לג'וני.
שבדבר אחד הוא צודק, אין חכם כבעל נסיון. אם לא הנסיון שלי, אז מהנסיון והכיס שלך.
כך אגב, נראים רוב העסקים בישראל שרובם נסגרים מהר מאוד,
בלי תוכנית עסקית נכונה, בלי הבנה ובלי ידע ובלי רצון להשקיע כסף ביעוץ אמיתי.
זה נכון שעצות חינם לא נחשבות אצל הישראלי המצוי...
זה נכון שלהכין שניצל זה לא מדענות טילים,
אז אני מציע שתמכור פלאפל, כל כדור בשקל אחד...
אחרי מיליון כדורים, יהיו לך מיליון שקלים...והופ!!! אתה עשיר!!!