ציטוט נכתב במקור על ידי Amitay צפיה בהודעה
התכנון לעבוד שם בעצמי, כשאני לא נמצא בבית להמציב שמה עובד. בסהכ בניגוד לעסקים אחרים העסק הזה אם הוא לא עובד הוא לא מפסיד ואם הוא עובד העלוית שלו ממש נמוכות. מדובר בעובד אחד וחומרים שמאבדים טריות בסדר גודל של כמה עשרות שקלים. מאמין שאצליח. רק בפאן העיסקי לא יצא לי להתעסק ולכן מחפש עזרה בפתיחת העסק.
אתה לא תצליח, העסק יפסיד, העובד יחליק כסף מזומן לכיס,
אם הרשויות יחפשו אותך...תברואה, עיריה, מע"מ, מס הכנסה וכדומה...לא תצא מזה שנים.
אין לך מושג מה הן העלויות ואיך לעשות תחשיב של עלויות ורווחים בתחום המזון.
איפה קירור, מים זורמים לשטיפה, חימום המזון, נקיון ועוד מלא דברים.
שמונה שנים במזון ומשקאות לימדו אותי משהו...ועוד 15 שנים כעצמאי בתחום אחר.
אבל אל תקשיב לי, למרות שביקשת עצה, תקשיב לג'וני.

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDee צפיה בהודעה
תסלח לי אבל אל תשאל בפורומים כאלה..
לך על זה ואל תקשיב לאף אחד.
אם לא מנסים לא יודעים.
טוב שלא חצי מהחומוסיות והמסעדות עם רישיונת פגי תוקף ויש כאלה שבכלל אין להם.
שבדבר אחד הוא צודק, אין חכם כבעל נסיון. אם לא הנסיון שלי, אז מהנסיון והכיס שלך.
כך אגב, נראים רוב העסקים בישראל שרובם נסגרים מהר מאוד,
בלי תוכנית עסקית נכונה, בלי הבנה ובלי ידע ובלי רצון להשקיע כסף ביעוץ אמיתי.
זה נכון שעצות חינם לא נחשבות אצל הישראלי המצוי...
זה נכון שלהכין שניצל זה לא מדענות טילים,
אז אני מציע שתמכור פלאפל, כל כדור בשקל אחד...
אחרי מיליון כדורים, יהיו לך מיליון שקלים...והופ!!! אתה עשיר!!!