100% פירמידה אין כאן בכלל שום צל של ספק.
אתה יכול לקרוא עליהם דיונים בגוגל בעברית ובאנגלית שמוכיחים את זה מעבר לכל ספק סביר.
(הוכחות ממש, אין לקוחות, אין בסיס לוגי לכל העניין וכו').
אז ככה - לאלה מבנינו ששמעו על הדבר הזה שנקרא קיירוס, מה דעתכם בנושא ?
אני כרגע אשמור את דעתי בנושא בשקט כדי לשמוע דעות אובייקטיביות, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם כדי לחזק את דעתי או לחילופין להבין אם אני טועה.
מי שלא יודע מה זה קיירוס מוזמן לחפש בגוגל - "הדרכה כללית קיירוס" - אני לא מפרסם פה את הסרטון מכיוון שהאדם שפרסם אותו פרסם למטרות רווח ופרסם את המספר שלו על הסרטון ואני לא רוצה שיצא מצב שאני מפרסם את זה וכד' (חשוב לציין שאין לי קשר לסרטון).
100% פירמידה אין כאן בכלל שום צל של ספק.
אתה יכול לקרוא עליהם דיונים בגוגל בעברית ובאנגלית שמוכיחים את זה מעבר לכל ספק סביר.
(הוכחות ממש, אין לקוחות, אין בסיס לוגי לכל העניין וכו').
זה לא פרמידה זה שיטת פונזי.
עדיין זה בלוף ענק ועדיף להתרחק מזה
http://behindmlm.com/companies/kairo...rol-committee/
ידיעה טרייה בנושא בנוסף לביטול הדרכים למשוך כסף למי שרשום עד עכשיו על ידי תירוצים למיניהם.
Sent from mTalk using windows 10 mobile
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 23-10-2016 בשעה 10:39.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
מכיר ממקור ראשון מישהי שנכנסה לזה וכפי שנראה בינתיים, הכסף נכנס לחשבון כמו שצריך.
השאלה היא אם אפשר יהיה למשוך את הכסף.
אני העדפתי שלא להכנס, אין דבר כזה כסף קל והעובדה שהישראלים עפו על זה כבר אומר שמשהו מסריח.
הישראלים ידועים כפראיירים.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ברור שהבסיס לכל זה הוא רמאות.
באיזו עבודה אתה צריך לשלם כדי לעבוד אצלהם ?
יש לי חבר בעבודה שנכנס עם כמה "חבילות" או מה שזה לא יהיה... התווכחתי איתו לא מעט על הדבר הזה. ואז הוא צילם לי כסף שהוא משך, כמובן שבשלב זה זה לא רווח אלא החזר השקעה, אך הוא בטוח בצדקת דרכו.
אין לי דעה מושכלת בנושא, אך בגדול אני לא מאמין בכסף קל, במיוחד בתחומים שאני לא מבין בהם.
בהונאת פונזי או פירמידה מישהו תמיד מרוויח, במיוחד בהתחלה.
אבל אחרי תקופה לא נכנס מספיק כסף חדש כדי לשלם לכולם.
יש לי מספר חברים שהיו בדבר דומה מאוד. שניים מהם יצאו מזה בזמן לאחר שהחזירו את "ההשקעה הראשונית". השלישי, הפסיד 23 אלף שקלים כשהעסק קרס לאחר פשיטת הFBI.
לא ממליץ להכנס לזה. נראה טוב מבחוץ ובהתחלה, אבל זה רק עניין של זמן עד שתאכל אותה.