ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
בכלל, אני אישית חושב, שעצם העובדה שאני וחברה שלי יכולים כל רגע לקום וללכת,...
אתה לא קורא/מקשיב למה שאומרים/כותבים לך.
זה שאתה לא נשוי עכשיו, לא אומר שאם תרצה הלילה לקום וללכת, חברה שלך לא יכולה להעביר אותך 7 מדורי גיהינום,
כולל לדרוש לקחת חצי מהקרן פנסיה שיש לך עוד מהצבא-קבע, 5 שנים לפני שפגשת אותה בכלל.
ואם אתה לא תיקח עו"ד נורמלי ותסמוך על ההיגיון של השופט, תמצא עצמך עם חור תחת ברוחב 5 צול.
בלי נישואין ובלי אירוע נוצץ ובלי חתונה.
זה המצב המשפטי.
מבחינה דתית, אם תרצה הלילה לקום וללכת חברה שלך יכולה להעביר אותך 7 מדורי גיהינום ברבנות,
תידרש לעבור טקסים הזויים ולשלם כל מיני תשלומים כדי להתגרש, פשוט כי ביהדות יש נישואין שמקורם ב"קידושי-ביאה"
(אני מקווה שאחרי כל הזמן שאתם גרים יחד היא תוכל לטעון לפחות את זה).
מה שאומר שצריך "גירושין לחומרה".
ואם אתה לא תיקח עו"ד/טוען רבני נורמלי ותסמוך על ההיגיון של הדיינים, תמצא עצמך עם חור תחת ברוחב 5 צול.
בלי נישואין ובלי אירוע נוצץ ובלי חתונה.
זה המצב הדתי ליהודים (לפי מה שרשום בת"ז שלך, ולא מעניין אף אחד שאתה מאמין במפלצת הספגטי המעופפת) בישראל.
ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
כך שאחרי החופה ואחרי כל החתימות מול הרבנות, ואחרי הצהרת הנישואין זה לזו, מה, מה בעצם השתנה לטובה שלא היה לפניי?
כלום. לעומת זאת, מה עלול להשתנות לרעה? הכל.
ראה את הכתוב מעלה - להשתנות לרעה בגלל נישואין זה רק בטיפ-טיפה.
רמת השיט שתעבור בפרידה בלי נישואין תלויה באכזריות של בת הזוג שלך.
להשתנות לטובה - הצהרה רשמית על מחוייבות ונאמנות וכל זה יכולה לעשות המון טוב למערכת יחסים טובה -
ראה את המגילות של ג'ק (no offence יקי, כן?).

אני למשל נשוי מטעם עצמי (היה אירוע מצומצם עם קרובת משפחה שהתחפשה ליאיר לפיד ושבוע אח"כ מסיבת טראנס לחברים), רווק בת"ז, עם ילדים,
ולא משלה את עצמי לרגע שמשהו פתוח לעומת נישואין מוכרים ע"י המדינה - אני נשוי (וטוב לי ).