תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: חוות דעת והתייעצות לגבי קסדת דו"ש בשאיפה לתקציב בינוני

צפייה משולבת

Member

חוות דעת והתייעצות לגבי קסדת דו"ש בשאיפה לתקציב בינוני

שלום לכולם,
    הגיעה העת להחליף את הקסדה שברשותי ומאחר ואני גם עובר לדו"ש מהקטנוע חשבתי לקנות קסדה מתאימה. עשיתי מחקר די מקיף על האופציות בשוק וכרגע המתמודדות הם -א. shark explore r, ב. arai xd 4 (בכל אזור בעולם מופיע בשם אחר במעט...) 3. AGV AX-8 DUAL EVO
    מה שהייתי רוצה בקסדה, בסדר הזה:
    1. איכות ועמידות - שהמכלולים יחזיקו את ה 5 שנים הקרובות, שהריפודים יהיו נוחים
    2. אפשרות למצב כביש ושטח באותה קסדה (ב Shark לא היתה אפשרות להשאיר את ה peak יחד עם המשקף אלא רק עם המשקפי שטח, הבנתי שהם פתרו את הבעיה וכיום היא נמכרת עם משקף שמאפשר להרכיב את ה peak במקביל או לחילופין ניתן לקנות קיט שפותר זאת).
    3. משקף שמש פנימי (אין ב Arai וב- AGV)
    4. שקט יחסי (ברור לי שיהיו פשרות בנושא) - יהיו לי נסיעות יומיות במהירויות חוקיות (עד 110-120) ופה ושם קצת יותר...
    5. רצוי מאוד הכנה לדיבורית (מהניסיון עם ה HJC הנוכחית, בלי הכנה הדיבורית מציקה, זזה - בקיצור, באסה) - אין ב AGV

כרגע, מבלי שמדדתי, ה Shark היא האופציה הראשונה - אמורה להיות זולה מה Arai, היא עונה על כל הדרישות ומגיעה עם איבזור נוסף- משקף שטח, מגן צוואר מובנה בקסדה (נראה כמו פטנט מגניב, נגד גשם ורוח).

"הבעיה" היא שאת הראשונה לא ראיתי באף אתר ישראלי (עוד לא בדקתי פיזית בחנויות) וה - Arai יקרה. אני אשמח לעצור ב 2000 ש"ח ואם אפשר פחות עוד יותר טוב.

אשמח לחוות דעת במיוחד עם מי שיש לו ניסיון עם הקסדות הללו ואם יש למישהו רעיונות נוספים אז עוד יותר טוב.

תודה לכולם

Junior Member
    מצטרף לאשכול, אני בדיוק מחפש כזאת כזאת.

מצרף לך להשוואה את Shoei Hornet X2, כמובן שהמחיר יותר יקר.
    לא נראה לי שתמצא Shoei ו Arai בטווח מחירים הזה.

ממה שאני מצאתי באינטרנט, לא דווקא בארץ זה את הדגמים האלו:
    Bell MX-9 Adventure
    Icon Variant

Bell MX-9 Adventure

Junior Member
    קצת יותר יקרה, אבל שקול גם את השוברט E1 שעונה על כל הדרישות שלך -
    https://www.youtube.com/watch?v=I2kiFzyAuRg

גרסת אדוונצ'ר של ה-C3 Pro המוצלחת, מקום לדיבורית מובנית בקולר, מאוד שקטנה, פליפ-אפ וכיוצ"ב.

Member
    בלי ספק עונה על הדרישות ועוד, המחיר גבוה אפילו בחו"ל ... מה גם שמבחינתי אין יתרון בקסדה נפתחת. ה Shoei מגניבה, מתחרה ישירה ב Arai. גם בה אין משקף שמש מובנה ואם אני לא טועה יקרה קצת יותר מה- Arai, לכן השארתי אותה מחוץ לשלישיה הראשונה.
    מבחינת תקציב - אפשר למתוח אותו אם שווה את זה. גם ככה מבאס להשוות מחירים עם חו"ל וקסדה אני מעדיף לא לקנות מרחוק - לצערי אין לי ביקור בנתב"ג בזמן הקרוב.
    בחו"ל יש גם Nexx x.d1 שיש עליה אחלה ביקורות, למישהו יש ניסיון עם המותג הזה? יש מצב שנמכר בארץ?

Sent from my A0001 using Tapatalk

Member
    בזמנו שהיה לי טראנסאלפ הייתה לי את השואי הורנט 1, חייב לציין שקסדה מעולה עם טווח ראיה עצום רק מה הבעיה?
    90 אחוז מהנסיעות שלי היו על כביש ושם היא לא כ״כ מככבת, קחו בחשבון שה״פיק״ מאוד מאוד לא נוח במהירויות של 110 צפונה
    ובנוסף אני רוכב שאוהב להזיז את הראש הרבה, לא מסתמך רק מראות, שם בכלל מרגישים את החסרון האדיר
    המלצתי היא לרכב עם קסדת כביש או לבחור קסדה שהפיק בה יוצא ופשוט להרכיב לפי צורך, או פשוט לרכוש עוד קסדה שהיא יותר שטח
    ושיודעים שיוצאים לטיול שהוא נטו שטח אז שמים אותה, זה השנקל שלי בנושא

Member
    בשואי אי אפשר להוריד את הפיק? בשאר הקסדות אפשר, זה מהקטע של הז'אנר הזה של הקסדות כמו שאני מבין אותו
    בכל מקרה עשיתי כמה בירורים, את השארק לא מביאים לארץ.
    אני דווקא כן נוטה להשקיע בקסדת דו"ש טובה מבית טוב במקום בשתי קסדות שונות, אני חושב שגם התמורה מבחינת איכות תהיה עדיפה (אני בכל זאת על תקציב) וקסדה אחת זה יתרון בעיני בטיולים שמשלבים כביש ושטח - זה כל הרעיון של דו"ש, לא?

Sent from my A0001 using Tapatalk