אתה אולי מתכוון לטנרה 660?
מה שכתבת הפסיקו לייבא ב 2006.
בכל מקרה זהו דו"ש במלוא מובן המילה.הוא טוב בכביש [שיוט 140] וסביר בשטח כל עוד לא תגזים ברמת הקושי.
שלום לכולם
לא מצליח למצוא חוות דעת על האופנוע הנ"ל חוץ ממבחנים שבוצעו כשהיה חדש.
חושב לקנות אחד מודל 2008. אילו שהם בעיות מיוחדות שצריך לדעת?
תודה מראש לעוזרים
אתה אולי מתכוון לטנרה 660?
מה שכתבת הפסיקו לייבא ב 2006.
בכל מקרה זהו דו"ש במלוא מובן המילה.הוא טוב בכביש [שיוט 140] וסביר בשטח כל עוד לא תגזים ברמת הקושי.
יכול להיות שזה לא ה-R למרות שזה מה שהמוכר רשם, אבל אני די בטוח שזה לא הטנרה:
Untitled.jpg
היה לי אותו שנה וחצי.
אופנוע טוב מאוד, שימושי מאוד, נוח מאוווווד בעיר, בבין עירוני מחזיק טוב. מהירות שיוט ראויה עומדת על 120-130, רזה די גבוה לא כבד מדי. טיפולים כל 10 אלף לא יקרים מדי. קצת ספרטני אבל מושב נוח. החיסרון העיקרי מבחינתי היה מיכל הדלק שעמד על 15 ליטר, יחד עם זאת צריכת דלק של 1:20. לא ירדתי איתו לשטח. אופנוע אמין, אותו מנוע של XT660Z ואפריליה פגאסו.
אם אתה רוצה אופנוע מדוגם ושמור, קח את של חמי מגבעת ברנר (מפורסם ביד 2) הוא אמנם שנת 2005, אבל הוא באמת במצב מעולה. רציתי לקנות אותו לפני שנתיים ומשהו ב 20 ומשהו אלף והוא סירב. היום הוא מוכר במחיר סופר אטרקטיבי...לך על זה.
מדובר בדגם R. ולמיטב ידיעתי באמת יבאו אותו עד 2006 כך שאני לא מצליח להבין את אלה שכותבים שהדגם הוא שנת 2008...או שהאופנוע עלה לכביש רק ב 2008 ואז יוצא שהוא עמד שנתיים בערך, או ש...זה לא אמת...
אגב הדגם הזה ממשיך להיות משווק בחו"ל בעיקר בדרום אמריקה, הוא מאוד מוצלח, ויש גם לא מעט שיפורים ותוספות שאפשר להעמיס עליו באמצעות האתר OFF THE ROAD מגרמניה, שמתמחה בכל קטגורית ה XT 660 ומעלה של ימאהה.
מדגדג לי לקנות אותו מחדש אבל די התמכרתי לנוחות ולמנוע V TWIN של הטראנסאלפ שלי
לשימוש בין עירוני מבין שניהם רק טראנסאלפ.
ואני עוד בצד של הxt.
אם אתה רוצה דוש שלא תדשדש איתו בשטח אלא יתן עבודה ( סבירה לכלי ששוקל 170 קילו..כן?)
אז הxt
השימוש שלי הוא בעיקר לנסוע לעבודה וחזור, משהו כמו 25 ק"מ לכל כיוון בין עירוני כמובן.
הייתי רוצה לנסוע איתו קצת בשטח כי אני רוצה לעשות את זה כבר שנים ולא היתה לי הזדמנות עד כה, אבל אני לא משער שאהפוך לחיות שטח בקרוב.
מעבר לכך אני מעדיף דו"ש עקב התנוחה.
התקציב הוא עד 20 אלף וכן, אני מחפש כמה שיותר חיסכון באחזקה, טיפולים ביטוח וכו'.
בקיצור לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אגב, אני אדם גדול, 1.90 על 120 קילו ביום טוב.. יסחוב?
תודה
אמינות שניהם מאוד אמיניםץ
טראנסאלפים עושים 250 אלף לפני מנוע אם הם מקבלים טיפול טוב.
האקסטי שלי עומד במצטבר על איזה 150 אלף וכוחו עוד במותנו.
אם אתה רוצה שטח קל ושבילים האקסטי יקח את זה בכיף ואני ממליץ על האקסטי אבל שדרוג בולמים זה חובה אם אתה מחפש לחיות על הגרזן עם כל מיני קפיצות וזינוקים בשטח הארד קור.
היה לי טרנסאלפ ויש לי עכשיו KLR. לא ממליץ על הטראנסאלפ לשטח, מאד כבד. הXT נראה אחלה ואני שוקל אותו כאופנוע הבא שלי.