תוצאות 1 עד 13 מ 13

אשכול: חוו"ד על ימאהה xt 660r

Junior Member

חוו"ד על ימאהה xt 660r

שלום לכולם

לא מצליח למצוא חוות דעת על האופנוע הנ"ל חוץ ממבחנים שבוצעו כשהיה חדש.

חושב לקנות אחד מודל 2008. אילו שהם בעיות מיוחדות שצריך לדעת?

תודה מראש לעוזרים

Senior Member
    אתה אולי מתכוון לטנרה 660?
    מה שכתבת הפסיקו לייבא ב 2006.
    בכל מקרה זהו דו"ש במלוא מובן המילה.הוא טוב בכביש [שיוט 140] וסביר בשטח כל עוד לא תגזים ברמת הקושי.

Junior Member
    יכול להיות שזה לא ה-R למרות שזה מה שהמוכר רשם, אבל אני די בטוח שזה לא הטנרה:
    Untitled.jpg

Member
    היה לי אותו שנה וחצי.

אופנוע טוב מאוד, שימושי מאוד, נוח מאוווווד בעיר, בבין עירוני מחזיק טוב. מהירות שיוט ראויה עומדת על 120-130, רזה די גבוה לא כבד מדי. טיפולים כל 10 אלף לא יקרים מדי. קצת ספרטני אבל מושב נוח. החיסרון העיקרי מבחינתי היה מיכל הדלק שעמד על 15 ליטר, יחד עם זאת צריכת דלק של 1:20. לא ירדתי איתו לשטח. אופנוע אמין, אותו מנוע של XT660Z ואפריליה פגאסו.

אם אתה רוצה אופנוע מדוגם ושמור, קח את של חמי מגבעת ברנר (מפורסם ביד 2) הוא אמנם שנת 2005, אבל הוא באמת במצב מעולה. רציתי לקנות אותו לפני שנתיים ומשהו ב 20 ומשהו אלף והוא סירב. היום הוא מוכר במחיר סופר אטרקטיבי...לך על זה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי yonatan.s. צפיה בהודעה
    היה לי אותו שנה וחצי.

אופנוע טוב מאוד, שימושי מאוד, נוח מאוווווד בעיר, בבין עירוני מחזיק טוב. מהירות שיוט ראויה עומדת על 120-130, רזה די גבוה לא כבד מדי. טיפולים כל 10 אלף לא יקרים מדי. קצת ספרטני אבל מושב נוח. החיסרון העיקרי מבחינתי היה מיכל הדלק שעמד על 15 ליטר, יחד עם זאת צריכת דלק של 1:20. לא ירדתי איתו לשטח. אופנוע אמין, אותו מנוע של XT660Z ואפריליה פגאסו.

אם אתה רוצה אופנוע מדוגם ושמור, קח את של חמי מגבעת ברנר (מפורסם ביד 2) הוא אמנם שנת 2005, אבל הוא באמת במצב מעולה. רציתי לקנות אותו לפני שנתיים ומשהו ב 20 ומשהו אלף והוא סירב. היום הוא מוכר במחיר סופר אטרקטיבי...לך על זה.

תודה רבה על התגובה!

האם באמת מדובר על ה-R או שזה דגם אחר? כי "הפלג הצפוני" אומר שהפסיקו לייבא את הדגם ב-2006.

Member
    מדובר בדגם R. ולמיטב ידיעתי באמת יבאו אותו עד 2006 כך שאני לא מצליח להבין את אלה שכותבים שהדגם הוא שנת 2008...או שהאופנוע עלה לכביש רק ב 2008 ואז יוצא שהוא עמד שנתיים בערך, או ש...זה לא אמת...

אגב הדגם הזה ממשיך להיות משווק בחו"ל בעיקר בדרום אמריקה, הוא מאוד מוצלח, ויש גם לא מעט שיפורים ותוספות שאפשר להעמיס עליו באמצעות האתר OFF THE ROAD מגרמניה, שמתמחה בכל קטגורית ה XT 660 ומעלה של ימאהה.

מדגדג לי לקנות אותו מחדש אבל די התמכרתי לנוחות ולמנוע V TWIN של הטראנסאלפ שלי

Junior Member
    מדובר בדגם R. ולמיטב ידיעתי באמת יבאו אותו עד 2006 כך שאני לא מצליח להבין את אלה שכותבים שהדגם הוא שנת 2008...או שהאופנוע עלה לכביש רק ב 2008 ואז יוצא שהוא עמד שנתיים בערך, או ש...זה לא אמת...

אגב הדגם הזה ממשיך להיות משווק בחו"ל בעיקר בדרום אמריקה, הוא מאוד מוצלח, ויש גם לא מעט שיפורים ותוספות שאפשר להעמיס עליו באמצעות האתר OFF THE ROAD מגרמניה, שמתמחה בכל קטגורית ה XT 660 ומעלה של ימאהה.

מדגדג לי לקנות אותו מחדש אבל די התמכרתי לנוחות ולמנוע V TWIN של הטראנסאלפ שלי
    אז היית ממליץ על טראנאלפ ישן יותר או XT660R בשנתון "2008" ?

Banned
    לשימוש בין עירוני מבין שניהם רק טראנסאלפ.
    ואני עוד בצד של הxt.

אם אתה רוצה דוש שלא תדשדש איתו בשטח אלא יתן עבודה ( סבירה לכלי ששוקל 170 קילו..כן?)
    אז הxt

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי נדב15 צפיה בהודעה
    אז היית ממליץ על טראנאלפ ישן יותר או XT660R בשנתון "2008" ?
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    לשימוש בין עירוני מבין שניהם רק טראנסאלפ.
    ואני עוד בצד של הxt.

אם אתה רוצה דוש שלא תדשדש איתו בשטח אלא יתן עבודה ( סבירה לכלי ששוקל 170 קילו..כן?)
    אז הxt
    מסכים עם אברי.

אבל בתכלס מאוד תלוי מה השימוש שלך ומה אתה מצפה מהכלי למה אתה מתחבר יותר, מבחינת מראה, הרגשה, וכמובן מה התקציב שלך.

צריך לציין שאם אתה מחפש חיסכון, לדעתי ה XT הוא המענה הנכון.

Junior Member

תודה על התגובות

מסכים עם אברי.

אבל בתכלס מאוד תלוי מה השימוש שלך ומה אתה מצפה מהכלי למה אתה מתחבר יותר, מבחינת מראה, הרגשה, וכמובן מה התקציב שלך.

צריך לציין שאם אתה מחפש חיסכון, לדעתי ה XT הוא המענה הנכון.
    השימוש שלי הוא בעיקר לנסוע לעבודה וחזור, משהו כמו 25 ק"מ לכל כיוון בין עירוני כמובן.
    הייתי רוצה לנסוע איתו קצת בשטח כי אני רוצה לעשות את זה כבר שנים ולא היתה לי הזדמנות עד כה, אבל אני לא משער שאהפוך לחיות שטח בקרוב.
    מעבר לכך אני מעדיף דו"ש עקב התנוחה.
    התקציב הוא עד 20 אלף וכן, אני מחפש כמה שיותר חיסכון באחזקה, טיפולים ביטוח וכו'.
    בקיצור לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה .

אגב, אני אדם גדול, 1.90 על 120 קילו ביום טוב.. יסחוב?

תודה

Banned
    אמינות שניהם מאוד אמיניםץ
    טראנסאלפים עושים 250 אלף לפני מנוע אם הם מקבלים טיפול טוב.
    האקסטי שלי עומד במצטבר על איזה 150 אלף וכוחו עוד במותנו.
    אם אתה רוצה שטח קל ושבילים האקסטי יקח את זה בכיף ואני ממליץ על האקסטי אבל שדרוג בולמים זה חובה אם אתה מחפש לחיות על הגרזן עם כל מיני קפיצות וזינוקים בשטח הארד קור.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי נדב15 צפיה בהודעה
    השימוש שלי הוא בעיקר לנסוע לעבודה וחזור, משהו כמו 25 ק"מ לכל כיוון בין עירוני כמובן.
    הייתי רוצה לנסוע איתו קצת בשטח כי אני רוצה לעשות את זה כבר שנים ולא היתה לי הזדמנות עד כה, אבל אני לא משער שאהפוך לחיות שטח בקרוב.
    מעבר לכך אני מעדיף דו"ש עקב התנוחה.
    התקציב הוא עד 20 אלף וכן, אני מחפש כמה שיותר חיסכון באחזקה, טיפולים ביטוח וכו'.
    בקיצור לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה .

אגב, אני אדם גדול, 1.90 על 120 קילו ביום טוב.. יסחוב?

תודה
    דבר איתי בפרטי...

Junior Member
    היה לי טרנסאלפ ויש לי עכשיו KLR. לא ממליץ על הטראנסאלפ לשטח, מאד כבד. הXT נראה אחלה ואני שוקל אותו כאופנוע הבא שלי.