שלום,
מחפש כפפות בסגנון הזה-->שיסגרו על המעיל מאחורה כמו בתמונה,שיחממו ושיאטמו מים בדגש על המים,אם אפשר לקבל גם feel מה טוב.
![]()
שלום,
מחפש כפפות בסגנון הזה-->שיסגרו על המעיל מאחורה כמו בתמונה,שיחממו ושיאטמו מים בדגש על המים,אם אפשר לקבל גם feel מה טוב.
![]()
BMW PRO SUMMER GLOVE
ממליץ בחום בידיוק מה שאתה מחפש סביב ה 500 שקל בהמסגר 16
אם בא לך להיתפרע יש להם כפפה מעולה שנקרא
2 IN 1
הפטנט שיש 2 חורים לדחוף בהן את היד חור אחד ללא רגש אבל בידוד חזק וחור שני המון רגש וגורטקס בלבד.
אני פשוט לוקח UNDER GLOVE בארגז למקרה שקר לי ולובש מתחת ל PRO SUMMER שלי
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
כן כי זה כפפות שהן 3 שכבות גורטקס אקסטרא פיט
לך תבין גרמנים מצידם זה כפפות קיץ
ואם גם הייתה מריץ חיפוש לדגם
http://www.sierrabmwonline.com/produ...5a72h8k5h4cv31
הייתה רואה את זה
Light, waterproof touring gloves for summer
Windproof and waterproof and breathable with GORE-TEX X-TRAFIT.
•3-layer laminate for a perfect fit, also makes the glove easy to pull on and off.
Sent from mTalk using windows 10 mobile
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 02-11-2016 בשעה 09:37.
הכפפות בתמונה לא סוגרות על שום מעיל. אתה מתכוון לכפפות עם קאלף ארוך (החלק שמכסה את הזרוע - מעבר לכף היד)? אתה מודע לזה שכפפה שיושבת מעל המעיל יש יותר סיכוי שמים יחדרו אליה?
והכי חשוב - מה התקציב שלך?
בכל מקרה, אלו שלי: http://www.motoin.de/Clothing/Gloves...02&language=en
כפפות כאלו סוגרות על המעיל
כפפות כאלו לא סוגרות על המעיל
מים חודרים לשתיהן,אני מתכוון לרוח לא למים.
מה שצירפת עונה על הדרישה תודה!
תקציב יש.
איך הכפפות שלך בגשם,קור ופיל?
דווקא בכפפות עם לשונית ארוכה שסוגרים על המעיל ולא ממתחת. הסיכוי שמים ינזלו לתוך המעיל גבוהה וקיים.
אפשר להשיג במחיר טוב בארץ:
https://www.sportsbikeshop.co.uk/mot...ent_rev/107868
אלו שלי החורף הזזה:
https://www.motocard.com/en/gloves/d...bonio_i53.aspx
אין הרבה פיל, אבל מחממות ומגנות טוב ממים
ובלי קשר:
https://www.youtube.com/watch?v=y49N3rCIAFE
אולי מנהלים, שווה להקפיץ את הסרטונים האלה שוב..
נערך לאחרונה על ידי nitzann84; 02-11-2016 בשעה 08:53.
הכפפות שלי מבודדות מצויין מגשם וקור, לא חם מידי איתן כשהשמש יוצאת, יש פיל - הן ממש לא מסורבלות. מאוד מומלץ.
הערה קטנה ברשותך: ה-3 שכבות לא הופך את הכפפה לכפפה חורפית - זו פשוט הטכנולוגיה הספציפית של חברת GORE (יצרנית הגורטקס) בכפפה הזו. יש מספר דרכים/טכנולוגיות ליישום ממברנות גורטקס, בד"כ 2 או 3 או 4 שכבות שאופן החיבור שלהן אחת לשניה משתנה (מודבק לחלוטין, מודבק רק בקצוות וכו'). לכל שיטה היתרונות והחסרונות שלה.
XTRAFIT זו שיטה שבה ממברנה עשויה שלוש שכבות תפורה ל-SHELL החיצוני של הכפפה (כלומר לשכבת העור/בד החיצונית) ולכן הכפפה מרגישה כמו שכבה אחת ולא "כפפה בתוך כפפה", שבתנאי לחות או רטיבות בפנים, השכבה הפנימית תצא או תצ'טקמק כשמוציאים את היד. היתרון הגדול הנוסף הוא תחושה של כפפה דקה יותר ובהתאם יותר רגש בכפפה.
בחו"ל, היכן שגשם הוא לא מאפיין עונתי בלבד של החורף (וגם לא תמיד מאוד חם בקיץ), ישנן כפפות קיציות שנועדו להתמודד עם גשם אך מבלי לחמם (או יותר נכון, מבלי לבודד בתנאי קור). לכן, אין בהן שכבת בידוד, אלא רק שכבת אטימות לגשם ורוח כמו גורטקס או ממברנות דומות.
בכפפות הנ"ל של במוו זה בדיוק הסיפור - מדובר בכפפות שלא נועדו למזג אויר קר (אם לדייק אז מצוין שיש להן שכבה דקה לבידוד אך לא מדובר בבידוד רציני).
כמו כן, שים לב שלכפפות הנ"ל אין כמעט שום דבר להציע בהיבט המיגון - הן מאוד בסיסיות מהבחינה הזו, מה שמוזיל אותן.
נשתדל בהחלט להקפיץ מחדש את הסרטונים בקרוב ואכן אתה צודק בהקשר של איך עדיף ללבוש כפפות - מתחת לשרוול ולא מעליו ורצוי שהשרוול של הכפפה (ה-CALF) יהיה מעט יותר ארוך משל כפפה קצרה כדי שתיווצר שכבה חופפת בין המעיל לכפפה.
אסף יש להן חומר סופג אנרגייה באגרוף ובכרית כף היד.
כמו כן תוספות של עור במקומות מיודעים להחלקה.
כן זו לא כפפה ספורטיבית עם מיגון קשיח זו כפפת תיור למי שמחפש נוחות ומהירויות חוקיות לערך סוג כזה של כפפות זה מעולה.
אגב היא גם מוגדרת כפפת תיור מהסיבות האלה
אפשר לסכם?
כפפה מעל המעיל עוזרת נגד רוח אבל כל פעם שמורידים את הידיים למטה ינזלו מים לתוך הכפפה.
כפפה מתחת למעיל מקשה מאוד על מים להיכנס למעיל אבל נכנסת רוח קרה לתוך השרוול.
במקרה של תאונה מה עדיף?
כפפה מתחת לשרוול כשהכל מהודק לא נכנס רוח בכלל.
מבחינת תאונה מתחת כמובן ככה היא נשמרת טוב יותר במקום שלה
Revit summit. חורף שני איתן והן לא העבירו טיפת מים בינתיים.
יצאה כבר גרסה שניה של אותה כפפה והיא מעולה אבל לא מחממת. היא מתאימה לימי גשם רגילים אבל לא הייתי לוקח אותה לנסיעות ארוכות בפחות מ-10 מעלות.
יש זה זוג סוגרים, של ה-cuff והפתח לכפפה והיא מוגנת מספיק לכל סוגי הנסיעות הייתי אומר.
סה״כ די מרוצה מהקניה.
לא אמרתי שזו כפפה ספורטיבית, אבל גם כפפות תיור מגיעות במגוון רחב של אפשרויות מיגון, מן הסתם פחות מכפפות ספורטיביות אך פה המיגון הוא רך בלבד ובעיקר כנגד החלקה.
יש כפפות תיור ממוגנות יותר, כמובן כל אחד והעדפותיו ביחס לכמות המיגון (יותר מיגון לרוב = סרבול וכמובן מחיר).
אם רוח נכנסת אז גם מים יכנסו. אם השרוול מהודק היטב מעל הכפפה לא זה ולא זה יכנסו.
בתאונה עדיף שיהיו כפפות. עדיף שהכפפות יהיו ממוגנות ועוד יותר עדיף שיהיו קצת יותר ארוכות כדי שבמידה והשרוול עולה (בין אם הן מעל או מתחת לשרוול) - לא תישאר חשוף. שוב, מדובר בפשרות. כפפות קצרות נוחות יותר, אך עלולות להשאיר עור חשוף. כפפות ארוכות מסורבלות - אבל סביר שלא יהיה מפגש עור-אספלט.