היי.
ברשותי אקסבו 250. אני מעוניין לרכוש קסדה מלאה. קראתי על שואי Qwest שהיא קסדה מאוד מומלצת, ומחירה 1300 ש"ח בחו"ל.
השאלה האם הקסדה מתאימה לסגנון הרכיבה על קטנוע?
תודה לעוזרים.
היי.
ברשותי אקסבו 250. אני מעוניין לרכוש קסדה מלאה. קראתי על שואי Qwest שהיא קסדה מאוד מומלצת, ומחירה 1300 ש"ח בחו"ל.
השאלה האם הקסדה מתאימה לסגנון הרכיבה על קטנוע?
תודה לעוזרים.
בארץ ראיתי את הקסדה נמכרת ב1590שח אם אתה מעוניין
אין קשר בין סגנון רכיבה למיגון ,לא משנה אם אתה רוכב על דוקאטי או קטנוע 50 סמ"ק או 1200 בטיחות היא לכל אחד שרוכב על דו גלגלי
ולכן תרכוש קסדה טובה איכותית , שים לב שאם אתה מביא מחו"ל דרך הדואר ידרש אישור של הטכניון ,לא בטוח שכדאי
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
Hjc יחס מחיר-איכות הטוב ביותר שיש (כלבוטקס \ אופנועית)
השאלה העיקרית צריכה להיות, האם היא נוחה לך ויושבת עליך טוב? ועל זה רק אתה תוכל לענות.
ממליץ לבדוק כמה דגמים וחברות, ולא להיות נעול על מותג מסוים כי שמעת שהוא הכי טוב.
(לפעמים אנשים ממליצים על הציוד שלהם, כדי להרגיש טוב עם הקניה שהם עשו)
הקשר בין הקסדה לסגנון הרכיבה הוא רק בהתאמה שלה למהירות ולרוח,
יש קסדות ספורטיביות שמתוכננות למהירויות גבוהות, יש שמתאימות לנייקדים, וכו.
כשאתה מתרסק ב200 קמש עם פניגאלה לא יעזור לך מותג מפוצץ ב4k שקל, כבר הוכח שהמותגים היקרים לא בהכרח נותנים יותר הגנה מקסדות סיניות,
אלא רק נותנים אקסטרא פיצ'רים - קסדה יותר קלה, פחות רועשת, יותר מאווררת וכו.
לא יודע כמה זה מדויק.
אני זוכר שקראתי כתבות (אנסה להביא קישור) שיש הבדל משמעותי ביכולת הספיגה של קסדות בין ספורטיביות לפשוטות.
אגב כשאני אומר פשוטות אני מתכוון אפילו באותה החברה למשל ההבדל בין ה-xpirit שהזכרתי לבין נניח quest.
בלי קשר, אווירודינמיקה ורעש כשלעצמם מספיקים כדי ליצור הבדל משמעותי בין סוגי הרכיבה.
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R