שלום קניתי קטנוע HD 125 שנת 2010 , נסעתע איתו אני קם בבוקר אני רואה שנוזל כל הדלק מלמטה והכבל קרוע . לקחתי אותו למוסך סידרו אותו והנמיכו את הטורים . המצבר חלש אז אני מניע אותו עם כבלים מרכב . נסעתי עליו ושעצרתי ראיתי שהכבל עוד פעם יצא ונוזל דלק , נזל ממש טיפות במשך חצי שעה אבל יצא ממש קצת ניסיתי להניע הקטנוע הניע ושלחצתי גז הוא ישר התכבה . מה הבעיה ? דלק לא מגיע למנוע ? אני יכול לסדר את זה לבד ? כמה עולה במוסך ? תודה
שלום וברוכים הבאים לפולגז.
א) הכותרת של השרשור שלך (HD125 בעיה) היא זוועתית. אין בה שום מידע מעבר לדגם של הקטנוע, והמילה "בעיה" ממש לא עוזרת לזה. בפורום הכותבים נדרשים לכותרות אינפורמטיביות - מכילות מידע. ראה כותרת לאחר עריכה כדוגמה לפעמים הבאות, שרשורים עם כותרות כמו שנתת לא שורדים הרבה בפורום.
ב) אני מתלבט אם להעביר את השרשור הזה לפורום הטכני או לא. מצד אחד אתה שואל שאלה טכנית, מצד שני אני לא בטוח ביכולת הטכנית שלך להבין מה יגידו לך לבדוק - והבעיה שלך היא לא מהסוג שבו אומרים לך "תעשה ככה וככה והכל יהיה טוב", כי בינתיים לא ברור בכלל איפה הבעיה - לא צילמת את האזור, לא הסברת מאיזה צינור (לא כבל, צינור!) נוזל הדלק ומה נוזל בכלל, וכו'. בכל אופן, "כמה עולה" שואלים במוסך, לא בפורום. הפורום לא נותן מחירים, במיוחד לתקלה לא ידועה.