עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 22

אשכול: עבודה ברכבת ישראל בתחום האבטחה

Junior Member

עבודה ברכבת ישראל בתחום האבטחה

שלום לכולם,
    החלטתי שכרגע אעבוד בעבודה שמכניסה משכורות גבוהות יחסית. חבר הציע לי לעבוד ברכבת ישראל בתחום האבטחה (בודק בטחוני, שיקוף, אבטחת רציף וכו') ורציתי לשאול אתכם חבריי הפורום אם אתם מכירים את העבודה, אולי אחד מכם עבד ברכבת ישראל או מכיר מישהו שעבד ויכול לשפוך קצת אור על העבודה. אני קצת בדילמה עקב התחייבות לשנה, ובגילי (23) הצעיר יחסית אך הבוגר ללימודים התחייבות לשנה היא טעות או לא?! הבנתי שאפשר ללמוד תוך כדי העבודה ואף לבקש משרת סטודנט. השאיפה ללמוד הנדסאי חשמל\בניין\מכונות בטכניון במסלול של תואר ראשון BA כללי (רב תחומי) באוניברסיטת חיפה. ההורים טוענים שזו טעות לעבוד ברכבת ועוד להתחייב לשנה. אציין שהשכר שם יפה מאוד ויש התקדמויות די מהירות לפי מה שהבנתי.
    תודה רבה,
    אבי.

(הכתוב מועתק מפורום "carsforum" רק שפה הוא בצמצום למנוע חפירה)

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    למה אתה מתכוון ללמוד תוך כדי עבודה? לקבל משמרות נוחות, ולשלב עבודה על לימודים, או ללמוד בזמן משמרת? אם השני, אז 99% שלא תוכל ללמוד.
    אם לשלב משמרות עם לימודים, כנראה שכן.
    אבל, העבודה שם לא קלה, משמעת ושכר לא בהתאם לדעתי, וגם ממה שיצא לי לשמוע ממאבטחים שם (אני עובד בתחום האבטחה במקום אחר, ויוצא לי מדי פעם להפגש עם מאבטחים של מקומות שונים ברענונים למיניהם).
    מה אורך הקורס שדורשים שם כרגע?

Junior Member
    כמובן שאני מתכוון ללמוד תוך כדי עבודה ובטח ובטח לא בזמן משמרת. דווקא הבנתי מחבר שעובד באבטחה ברכבת שהעבודה ממש טובה עם שכר לא רע בכלל. אורך הקורס שבועיים.

Member
    חברים שלי עבדו בזה. עבודה קשה עם שכר מצחיק. תחלופה גבוהה של אנשים עקב תנאים גרועים. חברות קבלן שמשחקות איתך בשיטת המצליח ומנסות להעלים לך כסף שמגיע לך. חתימה על חוזה לשנה. חרה של דבר.
    27-29 לשעה לא שווה את התנאים וטיב העבודה. אנשים לא שורדים בה הרבה. לעמוד כמה שעות רצוף סמוך על המגנומטר ולבדוק מאות תיקים ביום. לסרוק אותו תא שטח שוב ושוב ושוב ביום.

אבטחה בכללי זה עבודה נוראית ולרוב לא מתגמלת. למעט באבטחת אישים ונתב"ג. אם יש לך רובאי 05+ לך תעבוד באבטחה בנתב"ג. תהייה עובד רשות ותקבל את כל התנאים המפנקים הנלווים. שכר גם גבוה יחסית. משתלם מאוד. וגם פחות משעמם כמו ברכבת.

עוד אפשרויות - תעבוד בתור שליח/מלצר/ברמן. שכר בסיס ביחד עם הטיפים תגיע בכיף ל50-70 לשעה בממוצע ברוב המקומות החזקים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    חברים שלי עבדו בזה. עבודה קשה עם שכר מצחיק. תחלופה גבוהה של אנשים עקב תנאים גרועים. חברות קבלן שמשחקות איתך בשיטת המצליח ומנסות להעלים לך כסף שמגיע לך. חתימה על חוזה לשנה. חרה של דבר.
    27-29 לשעה לא שווה את התנאים וטיב העבודה. אנשים לא שורדים בה הרבה. לעמוד כמה שעות רצוף סמוך על המגנומטר ולבדוק מאות תיקים ביום. לסרוק אותו תא שטח שוב ושוב ושוב ביום.

אבטחה בכללי זה עבודה נוראית ולרוב לא מתגמלת. למעט באבטחת אישים ונתב"ג. אם יש לך רובאי 05+ לך תעבוד באבטחה בנתב"ג. תהייה עובד רשות ותקבל את כל התנאים המפנקים הנלווים. שכר גם גבוה יחסית. משתלם מאוד. וגם פחות משעמם כמו ברכבת.

עוד אפשרויות - תעבוד בתור שליח/מלצר/ברמן. שכר בסיס ביחד עם הטיפים תגיע בכיף ל50-70 לשעה בממוצע ברוב המקומות החזקים.
    השכר ברכבת הוא ממש לא 27 לשעה. אאל"ט זה קורס 8 ימים, ומשכורת בסביבות 37-38. אבל כן, עבודה לא קלה. בנתב"ג אגב הרובאי הנדרש גבוה יותר (ועם 05 מקבלים בסביבות ה30 לשעה).
    אפשר למצוא אלטרנטיבות אחרות (כן בתחום האבטחה, לא ברכבת).
    שליח במקומות של אוכל מקבל הרבה לשעה, אבל כמות שעות קטנה.
    באבטחה במקום נורמלי (לא שמירה עם מגנומטר, אבל גם לא אבטחת אישים) עם רובאי 07 אפשר להגיע ל12-15 ברוטו לחודש עם הרבה שעות נוספות ושבתות, ומשמרות נוחות שמסתדרות עם לימודים.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    אי אפשר להגיע ל15,000 באבטחה עם רובאי 07 גם אם תעבוד כל יום כל היום.
    יש הגבלת שעות של משרד התמ"ת של 246 שעות בחודש, 12 ביום, 15 נוספות בשבוע ו60 בחודש וחובה יום חופש בשבוע.
    עם עבודה בשכר גבוה יחסית של 35-40 ומקסום חודשי של 246 שעות כולל כמה שיותר שעות נוספות וכו' מגיעים ל10-12 ברוטו. ואתה עבד .
    (כל זה לאבטחה רגילה בחברת שמירה רגילה עם קורס של עד 3 שבועות, לא קורס אחיד, עבודות במונחי שב"כ וכו').

Junior Member
    כמה שטויות נכתבים פה בפורום בניגוד לפורום "קארספורום" ששם נכתבים דברי חכמה וכיף לקרא. קודם כל השכר הוא גבוהה יותר מ-27 שקל, ועולה על 31 ויכול להגיע גם ליותר תלוי בהתקדמות שאגב היא די מהירה. לבחור עם התגובה מעליי, גם כן מה שרשמת שטויות כי עם רובאי 02 מכיר שהגיעו ל-9,000 ואף יותר. תעבוד כמה שבא לך או כמה שנותנים לך. עם רובאי 07 אפשר להגיע ליותר מ-15,000 חודשית. תבדוק את עצמך

אוקי אז מה שרשמתי זה שטויות.. אני פשוט לא מבין כלום כנראה..
    תגלגל כאן ללמטה, או שאולי גם הם לא יודעים מה הם מדברים: http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%9E...A4%D7%95%D7%AA

אין שום בעיה להגיע ל9000 עם רובאי 02, הכל תלוי מה השכר השעתי שלך. אם הוא מרוויח 35 לשעה אז בכיף יגיע ל9000.
    הייתי מספיק שנים באבטחה ועבדתי ביותר מ30 מקומות, תאמין לי אני יודע מה אני מדבר. לא יודע מה רשמו בקארספורום שכיף לך לקרוא, אני אומר לך מה המציאות.
    לא מכיר מישהו מאבטח 07 רגיל שמרוויח 15 בחודש זה פשוט לא קיים. הכי קרוב לזה זה החבר'ה של המחסומים שנטחנים בעמידה עם קרמים ונשק ארוך ברמת סיכון גבוה ויש להם אישור מיוחד וכל המשמרות שלהם זה 12 שעות וגם הם ככל הידוע לי לא מגיעים ל15 אלא פחות.

לא יודע באיזה סרט אתה חי בקשר להתקדמות.. כעיקרון 99% מהאנשים באבטחה לא מתקדמים לשום מקום... הוותיקים נהיים אחמ"שים\קציני מתקן ומרוויחים עוד כמה שקלים לשעה. לא אומר שאי אפשר להתקדם, אפשר. אבל זה לא במסגרת מוסדרת וזה לא קורה לרוב האנשים.

אולי לא נעים ולא כיף לשמוע אבל זה המציאות.
    מהצד השני.. יש לך עמדות שקטות שאתה לא עושה כלום כמעט כל היום ומרוויח יותר מכל העבודות ה"פושטיות" במשק. זה עבודה מעולה לסטודנטים כי אפשר ללמוד די חופשי בהרבה עמדות.

תנסה לעשות עם עצמך קצת חישובים ותראה אם אתה מצליח להגיע ל15. (אגב, יש ברכבת משמרות שבת? היא לא סגורה בשבת?).
    נערך לאחרונה על ידי mudale222; 17-11-2016 בשעה 17:26.

MUDALE222-
    בגדול אתה צודק, אבל עם כמה טעויות קטנות שעושות הבדל. למשל לגבי שעות נוספות-אולי החוק אומר 15 נוספות בשבוע, ו60 בחודש, בפועל אפשר לעשות יותר.
    לגבי 15 בחודש-גם אפשרי אם כי נדיר (אני לאומתך כן מכיר אישית אדם שמרוויח ככה וסוחט את כל מה שרק אפשרי), אבל כן, זה יוצא דופן. 12 אפשרי.

Banned
    מודלה גם אצלי עובדים לפי החוק ואצלנו מותר עד 23 שעות נוספות בשבוע...

ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    מודלה גם אצלי עובדים לפי החוק ואצלנו מותר עד 23 שעות נוספות בשבוע...
    כן, אני יודע שיש פרויקטים עם אישורים מיוחדים.. אבל אני מאמין שברכבת אין. ככל שהפרויקט יותר גדול ופחות באזור סיכון, ככה פחות סיכוי שיקבלו אישור כזה.

מקום בו אני עובד-פרוייקט גדול במרכז תל אביב-הרבה יותר מ15 שעות נוספות בשבוע.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אבטחת אישים בבקשה

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    כן, אני יודע שיש פרויקטים עם אישורים מיוחדים.. אבל אני מאמין שברכבת אין. ככל שהפרויקט יותר גדול ופחות באזור סיכון, ככה פחות סיכוי שיקבלו אישור כזה.
    אני לא באבטחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    אני לא באבטחה.
    אז אתה לא קשור לכל תחום עבודה יש חוקים משלו... אתה ככל הזכור לי עוסק ב.