אוקי אז מה שרשמתי זה שטויות.. אני פשוט לא מבין כלום כנראה..
תגלגל כאן ללמטה, או שאולי גם הם לא יודעים מה הם מדברים: http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%9E...A4%D7%95%D7%AA
אין שום בעיה להגיע ל9000 עם רובאי 02, הכל תלוי מה השכר השעתי שלך. אם הוא מרוויח 35 לשעה אז בכיף יגיע ל9000.
הייתי מספיק שנים באבטחה ועבדתי ביותר מ30 מקומות, תאמין לי אני יודע מה אני מדבר. לא יודע מה רשמו בקארספורום שכיף לך לקרוא, אני אומר לך מה המציאות.
לא מכיר מישהו מאבטח 07 רגיל שמרוויח 15 בחודש זה פשוט לא קיים. הכי קרוב לזה זה החבר'ה של המחסומים שנטחנים בעמידה עם קרמים ונשק ארוך ברמת סיכון גבוה ויש להם אישור מיוחד וכל המשמרות שלהם זה 12 שעות וגם הם ככל הידוע לי לא מגיעים ל15 אלא פחות.
לא יודע באיזה סרט אתה חי בקשר להתקדמות.. כעיקרון 99% מהאנשים באבטחה לא מתקדמים לשום מקום... הוותיקים נהיים אחמ"שים\קציני מתקן ומרוויחים עוד כמה שקלים לשעה. לא אומר שאי אפשר להתקדם, אפשר. אבל זה לא במסגרת מוסדרת וזה לא קורה לרוב האנשים.
אולי לא נעים ולא כיף לשמוע אבל זה המציאות.
מהצד השני.. יש לך עמדות שקטות שאתה לא עושה כלום כמעט כל היום ומרוויח יותר מכל העבודות ה"פושטיות" במשק. זה עבודה מעולה לסטודנטים כי אפשר ללמוד די חופשי בהרבה עמדות.
תנסה לעשות עם עצמך קצת חישובים ותראה אם אתה מצליח להגיע ל15. (אגב, יש ברכבת משמרות שבת? היא לא סגורה בשבת?).

ציטוט ההודעה בתגובה