נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי עם גישה כזו יהיה לך קשה להחליף מקצוע אני בונה על שיחה מהראלה. בוא. כמה "עבודה" קשה זה לערוך עוד הודעה? ועם השאננות של קברניטי האתר לגבי מקרים כאלו או חמורים יותר (שרת DB נפל, חיפוש לא עובד וכ'ו) מי אני שאלין? אז נכון. האתר הוא חינמי ומתבסס על פרסומות. ותודה. אבל זה לא מה שהיה פעם
נכתב במקור על ידי NAOR2207 אבל זה לא מה שהיה פעם אין שום ספק. לא ברמת ההומור, לא ברמת המקצועיות, ולא ברמת תחזוק הפורום.
נכתב במקור על ידי ayalzo עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.
נכתב במקור על ידי NAOR2207 אבל זה לא מה שהיה פעם נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי אין שום ספק. לא ברמת ההומור, לא ברמת המקצועיות, ולא ברמת תחזוק הפורום. רוצים הודעה פרטית כמו פעם?
נכתב במקור על ידי uriar רוצים הודעה פרטית כמו פעם? עם תמונות מהגהינום כמו שהיית שולח? (אני לא מאמין לזה. אלו בטח אגדות אורבניות)
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 24-07-2019 בשעה 10:37. סיבה: לה אילה הא איל לולפוץ
נכתב במקור על ידי NAOR2207 אני לא עובד בשבילך או בשביל המנהלים אני לא רוצה לחשוף פרטים אישיים, לא שלי ולא שלך, אבל בעבודה הנוכחית שלך, אתה דווקא כן עובד בשבילי. ואפילו לא בדרך כל כך עקיפה כמו שאתה חושב.....
נכתב במקור על ידי ayalzo אני לא רוצה לחשוף פרטים אישיים, לא שלי ולא שלך, אבל בעבודה הנוכחית שלך, אתה דווקא כן עובד בשבילי. ואפילו לא בדרך כל כך עקיפה כמו שאתה חושב..... אתה הזוי בכל כך הרבה מובנים ...
נכתב במקור על ידי ayalzo אני לא רוצה לחשוף פרטים אישיים, לא שלי ולא שלך, אבל בעבודה הנוכחית שלך, אתה דווקא כן עובד בשבילי. ואפילו לא בדרך כל כך עקיפה כמו שאתה חושב..... יאיר? ביבי?
יותר פשוט, מס הכנסה.. Sent from...
אתם אפילו לא קרובים. אני לקוח שלו סורד אוף ספיק.
נכתב במקור על ידי uriar רוצים הודעה פרטית כמו פעם? נכתב במקור על ידי NAOR2207 עם תמונות מהגהינום כמו שהיית שולח? (אני לא מאמין לזה. אלו בטח אגדות אורבניות) יש לי עדיין בתיבה של קארספורום שתי תמונות מ2010 שהוא שלח לי. לא אגדות אורבניות.
נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי יש לי עדיין בתיבה של קארספורום שתי תמונות מ2010 שהוא שלח לי. לא אגדות אורבניות. סיקרנת...
נכתב במקור על ידי ayalzo אתם אפילו לא קרובים. אני לקוח שלו סורד אוף ספיק. אילזו. אני עובדת עם אמא
נכתב במקור על ידי zx2r סיקרנת... קיבלת עריכה: אהה.. ולא לפתוח את זה בעבודה אם יושבת לידך בחורה.
נערך לאחרונה על ידי 600 ירושלמי; 25-07-2019 בשעה 10:22.
נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי קיבלת עריכה: אהה.. ולא לפתוח את זה בעבודה אם יושבת לידך בחורה. איך התקלקלת ירושש... פעם היית מזועזע הים אתה מפיץ... מה זה, חידון איי או בי?
נכתב במקור על ידי uriar איך התקלקלת ירושש... פעם היית מזועזע הים אתה מפיץ... מה זה, חידון איי או בי? מההודעות בפורום הזה הייתי מזועזע. זו הייתה זוועה. שם שלחת לי עלמות חן נאות ללא לבוש הולם. עם זה אני יותר מתחבר.
חוקי הפורום