הלוטו הוא ענשם של המאותגרים מתימטית
יש פה בפורום חבר'ה שמנויים למפעל הפיס ויכולים להגיד אם קיבלו שיחה מאראלה?
כי אני מתלבט אם לעשות מנוי בסיסי של 60 ש"ח על מס' אחד במפעל הפיס. לוטו אני ממלא פעם ביובל, עקב העובדה שהסיכוי עומד על אחד ל20 מליון או משהו באזור, אבל הבנתי שלהבדיל מהלוטו מנוי למפעל הפיס הסיכי "הרבה" יותר טוב. "רק" אחד לחצי מליון. כי הבנתי שיש "רק" חצי מליון מנויים וזה מגריל בינהם. מצד שני, לכל אחד מהם בטח יש יותר ממס אחד אז הסיכוי הוא כנראה קטן עוד יותר.
אז אני מתלבט. לא יודע, לשים "כולה" 60 ש"ח בחודש ואולי רק אולי.. בשנים הקרובות אקבל איזה חצי מליון או רבע מליון בזכות זה? נשמע די טוב שחושבים על זה השאלה כמה זה לדעתכם ראלי? אם זה היה כך כל המדינה הייתה כבר עושה מנוי..
מעבר לכך, שמעתי שמועות שכל השיחות לכאורה עם אראלה ללקוחות שזכו ברדיו, הם בכלל לא קרו וזה מבויים. ושאני לוקח לדוגמא את אבא שלי, שכבר 30 שנה מנוי למפעל הפיס ועד היום לא זכה בשום סכום כספי, וכפיצוי על עוגמת הנפש קיבל טלויזיה כי הוא מנוי ותיק.. אז זה לא נראה טוב.
הלוטו הוא ענשם של המאותגרים מתימטית
מה? שיחות מבויימות? האם ייתכן ומתרחשת פה....קונספירציה? לא.. אין דברים כאלה..
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
אין שום הבדל...
תחשוב שכמו שאם אתה קונה 2 כרטיסים אתה מגדיל את סיכויי זכייה שלך אבל משלם כפול ולכן לא הרווחת כלום.. ככה בדיוק אותו דבר רק הפוך..
הרבה אנשים מתחלקים בפרס ולכן הפרס אם יתקבל יהיה קטן מאוד ובעצם לא הרווחת שום דבר..
היחיד שמרוויח מכל הסיפור (כרגיל) זה מי שמוכר לכם את התכנית הזאת.
בקשר לאבא שלך, 30 שנה זה כלום.. כמה הגרלות זה? 2 בשבוע נדמה לי? יש 52 הגרלות בשנה אז זה בערך 1500 טוטאל.
מכיוון שהסיכוי לזכות לפי מה שאמרת הוא אחד לחצי מיליון אז בערך עוד 10,000 שנה, אולי, סטטיסטית, במספרים גדולים על פני מספיק הגרלות יש לו סיכויי זכייה.
קדחת, הראלה היא שקר מוחלט וכמו שאמרו כאן, כל הקשקושים של מפעל הפיס באשר הם, הם עבודה בעיניים ממוסדת למאותגרים למיניהם.
סיפור קצר, אבל עם מלא מוסר השכל, קשור לנושא ואמתי.
עת השתחררתי (משירות צבאי מלא) בשנת 1987 (כן כן, הייתה שנה כזאת ילדים)
החלטתי החלטה אמיצה, לעשות משהו בקשר לעתיד שלי, כיוון שאין לי הורים עשירים
והחברה שלי (היום אישתי) באה ממעמד אקונומי זהה, החלטתי במקום לקנות כרטיס
פייס כמו שהייתי עושה בכל יציאה לחופשה, לעשות מנוי לפייס.
היום (2016) פרט למס' זכיות קטנות מאד, אראלה אינה מתקשרת ואפילו לא זכיתי
בפרסי ניחומים של סופ"ש איזה ארץ נכשלת באירופה.
בשלב מסוים כשעשיתי הערכות כלכלית מחדש, התשלום החודשי למפעל היה אחד מהמועמדים
לרדת, אבל זובי (!) אותי הם לא ישברו,
אני אמשיך לשלם על כלום ואעביר את כרטיס הזהב שלי ירושה לילדים אחרי מותי.
וכן אני יודע כמה שילמתי במשך השנים, הק אפילו כשמתקשרים להתלונן (ואני מתלונן סידרתי) מקבלים
פרט לכרטיס ארוחת בוקר זוגי פיצוי (שמעולם לא ניצלתי) גם פירוט של כמה כסף זרקתי וכמה כסף "הרווחתי".
אני דפוק, אבל אופטימי!
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 19-11-2016 בשעה 11:55.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כמו התימני שכל שנה שם פתק בכותל וביקש מאלוהים לזכות בלוטו. ושכשמת שאל את למה לא זכה, אז אלוהים אמר לו שזה בגלל שהוא לא קנה כרטיס.
אתם שוכחים שעדיין ולמרות הסטטיסטיקות העגומות, יש אנשים שזכו בזה. גם בלוטו. אם אותם אנשים היו אומרים לעצמם לפניי : " נו מה כבר הסיכוי לזכות.." ומוותרים, הם לא היו מליונרים היום..
אני לא אומר שאתם לא צודקים , כי אתם צודקים. אני רק אומר שלפעמים אלת המזל בכל זאת מאירה פנים..
בוא ונשאל את זה ככה- יש הגרלת לוטו של סכום מעל 10 מיליון ש"ח בממוצע של פעם בשבועיים, האם יצא לך (או למישהו) להכיר אישית מישהו שבאמת זכה בסכום כזה אי פעם?
זה נשמע בדיוק כמו התירוצים שאישה מוכה אומרת כדי להצדיק את הפיצוצים שהחבר ה'רגיש' נותן לה. במדינת היהודים קשה להסתיר לאורך זמן דבר כזה, בטח ממשפחה קרובה.
לדעתי הסיבה היחידה למסכות המטופשות האלו היא כדי שהעדר לא יראה שזה אותו בנאדם כל הזמן...
אני מנוי מזה המון המון שנים, ביטלתי, חזרתי ושוב ביטלתי ושוב חזרתי.
זכיתי מדי שבוע .... להוציא כסף מהארנק .... לא היהשבוע שלא הוצאתי מכיסי כספים לממן את מפעם הפיזדצ ... זכיתי להקים מועדונים\מועדוניות כל פעם שאני רואה שלט הוקם בעזרת מפעל הפיס ... ליבי מתרחב אני שותף ....
וכעת ברצינות.
יש לי מנוי כזה - לסרוגין (להערכתי) מסביבות ימיה הראשונים של התכנית, מעולם לא זכיתי בפרס מהותי או לפחות סכום הקרן השנתי שיכסה הוצאות , אבל (!) אנשים שעבדו איתי במהלך השנים זכו בפרס ראשון בלוטו, ובהגרלת המכונית.
אני מכיר 2 אנשים שזכו (לא דרך מנוי). אחד מכפר מימון זכה בלוטו ב4 מיליון, ואחד מקריית משה זכה במיליון בחיש גד. הראשון סידר את עצמו וילדיו וחי באושר ובעושר, השני היום נרקומן בלי כסף לאוכל. שניהם זכו לפני המון שנים (בערך 15) כשהכסף היה שווה הרבה יותר מהיום.
קראתי על זה פעם, ממש התעניינתי. נתון מעניין, לא תמצאו בוטקה של מפעל הפיס בשכונות יוקרה, אבל כן תמצאו בערימות בשכונות מעמד ביניים ומטה.
כנראה שהם עובדים כמו ביטוח לאומי. נקח מהעניים ונתן לעשירים.
בקיצור, מי שיש לו ראש על הכתפיים, יתרחק. אין דבר כזה כסף קל.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk