מסקנה- לא צריך לעשות מנוי כדי לזכות. מה שקובעים לך משמיים זה מה שיהיה.
חח האמת די הצחקת אותי עם הדימוי על ביטוח לאומי.
וברצינות, יצא לי לראות לא מזמן באיזשהו מרכז מסחרי ברמת אביב ג' דוכן כתום של מפעל הפיס, אז לא שאין, אבל כמובן שיש אולי אחוז ממה שיש בשכונות המצוקה
בערים ובפריפריה. אתה רואה מה זה, מסתבר שגם המבוססים רוצים עוד כסף ממה שיש להם.
ולדעתי בעניין - ממלא פעם באף פעם (אולי פעם בשנתיים) כשחבר בטוח שהפעם הוא יביא את המכה.. מיותר לציין שאני אפילו לא צופה בהגרלה ולא בודק את הטופס. אבל מה, אולי אתחיל לעשות את זה קבוע אחרי הפוסט הזה..
תראו בשורה התחתונה, אני רואה אנשים שממלאים טורים, וכפילויות, ואלכסונים ואנכיים, אבל באמת באמת, לדעתי הכל קבוע מלמעלה.
אדם יכול למלאות טופס הכי פשוט (כמו שאני עושה) ב5 שקלים ולזכות. לא צריך את כל התוספות.
אם כבר ממלאים ומחליטים לפרנס אותם לאורך השנים, עדיף שזה יהיה הכי מינימלי שיש.
אנשים מחושבים המנהלים אורח חיים מוקפד דקדקני ללא סיכונים ידוע וצפוי מראש הם אנשים משעממים.
אנשים בלתי צפויים אימפולסיביים, כאלה שמוכנים לקחת סיכונים, לספוג הפסד ולצחוק על זה
רק בשביל לא למות משעימום הם חברה מצוינת.
אבל תתרחקו מכאלה החולמים מפנטזים ובטוחים שהגרלה תסדר להם את החיים, אלה מהמרים לא רק על
החיים שלהם.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שושנים
אני קונה חלום לשירותים פעם בכמה זמן
מפנטז על כל מה שאקנה ולאחר ההגרלה שמח שלא זכיתי כך יהיה לי לחלום שוב בפעם הבאה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בלי חלומות מה אנחנו?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הי!
נתקלתי במקרה בשרשור הזה כי חיפשתי קצת מידע על הגרלת הלוטו, והאמת הייתי חייב להגיבאני מסכים מאוד עם כל מה שנכתב כאן. הסיכוי לזכות בהגרלה הוא מאוד מזערי, לצורך ההשוואה, הסיכוי שיפגע בנו ברק הוא גבוה יותר מאפשרות הזכיה בלוטו. מצד שני, כמו שנכתב מעלי, מי אנחנו בלי החלומות שלנו... פעם הייתי נוהג למלא לוטו על בסיס קבוע, וכמובן שלא זכיתי מעולם, אפילו לא בהגרלה קטנטונת
עכשיו אני נוהג למלא מידי פעם, בשביל הסיכוי שאולי אולי אזכה. כמובן שאני אוהב לשבת ולפנטז מה אקנה ואיפה אשקיע את הכסף על פי זכומי הזכיה הפוטנציאלית.
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 24-07-2019 בשעה 06:08.
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 24-07-2019 בשעה 06:09.
אם כבר טרחת להכניס ציטוט בתגובה שלך, לפחות היית משנה את הלינק.
כדי שכשהמנהלים ימחקו את זה, לא ישאר עוד לינק בציטוט שלך...
אני לא עובד בשבילך או בשביל המנהלים