עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 33

אשכול: חוות דעת || בנלי 250/300 סמ"ק - Benelli TNT 250/300CC

צפייה משולבת

Junior Member

חוות דעת || בנלי 250/300 סמ"ק - Benelli TNT 250/300CC

אז ככה, אני עד מרץ-אפריל מתכנן לקנות אופנוע 250 סמ"ק ( בגלל הביטוח ) שילווה אותי מינימום חצי שנה ומשם נראה מי מו מה ( כמובן שהכל בהתאם לביטוחים, מחירונים, וכדומה... )
    עכשיו.. עברתי על כמעט כל אופנוע שקיים גם אם זה ביד 2, נסיעות מבחן, יוטיוב.. פורומים, ובמיוחד כאלה שהם 250 סמ"ק מאחר וזה הכיוון, ובגדול בניתי על סיביאר 250ר רפסול שנת 2014 או נינגה 250 ר 2016 ( בגלל הצביעה החדשה ), וכדומה
    שורה תחתונה, היום בפעם הראשונה אני חושב שהתעניינתי באופנוע איטלקי, הדגם מצוין בכותרת, ואת האמת אחרי שראיתי סרטונים עליו ביוטיוב... נכנסתי לשוק, אופנוע 2 צילינדרים 250 סמ"ק, שנשמע פחות או יותר כמו 3/4 צילינדרים... ואת האמת שזה פשוט משך לי את תצומת לב בצורה כזאת שפשוט... קשה לי להסביר, הסאונד שלו... מחרמן בטירוף !!!!!! *סליחה על הביטוי*
    אבל יש בעיה אחת.. אם הבנתי נכון, אפילו הדגמים של 2016 מגיעים בלי מערכת ABS ( תכלס שמועה )
    להל"ן השאלות:
    (1). אני רוצה לדעת כמה מכם מכירים פחות או יותר על האופנוע.. אם נחשפתם אליו פעם בחייכם ולא דרך היוטיוב כמוני

(2). במידה ומערכת ה ABS לא מותקנת, יש אפשרות להתקין את זה במוסך מורשה? באופן מושלם כאילו זה בא מחברה? ( שלא יהיו בעיות.. במיוחד לא במצבים שאצטרך לצאת מהם.. בכל זאת אופנוע )

(3). האם האופנוע נחשב אמין? בנוסף הבנתי שהאופנוע מיוצר בסין.. לא סגור על החלקים, והאם הם זולים / נגישים בארץ? + טיפולים וכדומה.
    תודה לעוזרים

תגבירו תרמקולים
    😍 😍 😍 😍 😍 😍
    <strong>
    <strong>

Member
    יש אשכול עליהם ובסופו אחד מהפורום קנה את ה250.

אנחנו מחכים ובמיוחד אני לחוות דעת שלו וכמובן לתמונות.

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    נו, נתחיל בזה שאיטלקי באופנועים האלה זה רק השם, ואולי עיצוב.
    בקבוצה כלשהי בפייסבוק בחור קנה לפני יומיים tnt25, אתמול כבר כתב שהתחילו בעיות. האופנוע לא מחזיק טורים, נכבה בעמידה ברמזור עם קלץ לחוץ. סטרטר מתקשה להסתובב מדי פעם, קושי בהנעה. יש ריח שרוף של פלסטיק כנראה. וזה אופנוע שיצא *יום לפני* מהסוכנות עם 30 קילומטר. לא אומר שזה מצביע על אמינות שלהם, אבל בהחלט גורם לחשוב...

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TheDevilInside צפיה בהודעה
    בקבוצה כלשהי בפייסבוק בחור קנה לפני יומיים tnt25, אתמול כבר כתב שהתחילו בעיות. האופנוע לא מחזיק טורים, נכבה בעמידה ברמזור עם קלץ לחוץ. סטרטר מתקשה להסתובב מדי פעם, קושי בהנעה. יש ריח שרוף של פלסטיק כנראה. וזה אופנוע שיצא *יום לפני* מהסוכנות עם 30 קילומטר. לא אומר שזה מצביע על אמינות שלהם, אבל בהחלט גורם לחשוב...
    זה בדיוק מה שלא נותן לי שקט, הבנתי שהאופנועים מיוצרים בסין.., ואם זה לא מספיק.. אין לי כ"כ אמונה בכלים איטלקים.. ברכבים יש תקלות אז אופנועים?.. נחכה לעוד חוות דעת ותגובות.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TheDevilInside צפיה בהודעה
    מה שאתה אומר נשמע מבאס.

Senior Member
    יש "מיוצרים בסין" ויש.
    סוזוקי GW250 גם סיני ... ולא חסר לו כלום.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    יש "מיוצרים בסין" ויש.
    סוזוקי GW250 גם סיני ... ולא חסר לו כלום.
    כן בדקתי עליו עוד קצת והחלקים איטלקים.. אבל השאלה אם הוא אמין ואם יש לו abs, ולפי מה שאני רואה לאף אחד כאן אין פיסת מידע או היכרות מקרוב עם הכלי חח

Junior Member
    יום חמישי הוצאתי את ה250 מהסוכנות.
    בינתיים עברתי איתו כבר 400 קילומטר,ואין לי איתו בעיות.
    ברגע שאני יגמור איתו הרצה אני יפתח עליו אשכול.
    בינתיים לפותח האשכול,האופנוע מגיע בלי abs,לא יודע אם אפשר להתקין עליו abs.
    הדגמים שמגיעים לארץ בנפח 250 מגיעים עם צילינדר 1 ולא 2 כמו בחול.
    לגבי אמינות אין לי עוד כלכך מה לומר רק הזמן יוכל להגיד מה תהיה האמינות שלו ומצב השוק.
    לפי מה שידוע לי מנוע גיר שלדה מיוצרים באיטליה וכל שאר המכלולים סיניים והכל מורכב בסין בפיקוח איטלקי.
    אם תרצה עוד מידע תשאל לי הודעה אני יענה בשמחה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Igal19 צפיה בהודעה
    יום חמישי הוצאתי את ה250 מהסוכנות.
    בינתיים עברתי איתו כבר 400 קילומטר,ואין לי איתו בעיות.
    ברגע שאני יגמור איתו הרצה אני יפתח עליו אשכול.
    בינתיים לפותח האשכול,האופנוע מגיע בלי abs,לא יודע אם אפשר להתקין עליו abs.
    הדגמים שמגיעים לארץ בנפח 250 מגיעים עם צילינדר 1 ולא 2 כמו בחול.
    לגבי אמינות אין לי עוד כלכך מה לומר רק הזמן יוכל להגיד מה תהיה האמינות שלו ומצב השוק.
    לפי מה שידוע לי מנוע גיר שלדה מיוצרים באיטליה וכל שאר המכלולים סיניים והכל מורכב בסין בפיקוח איטלקי.
    אם תרצה עוד מידע תשאל לי הודעה אני יענה בשמחה.
    הבנתי אחי תודה רבה, לך באופן אישי לא מפריע שאין לזה ABS? בהתחשב בעובדה שאנחנו כבר בשנת 2017 ושיש כיום אופנועים ועוד איטלקים בלי מערכת שהיא כ"כ.. סטנדרטית ולגיטימית להתקנה.. ועוד משהו, עם אגזוז סליפ און לא משנה של מה, או פול סיסטם... האופנוע נשמע כמו בסרטונים?

Junior Member
    תכלס גם האוטו הראשון שלי וגם הטוסטוס הראשון שלי שניהם היו נטולי abs,ככה שזה לא מפריע לי החוסר במערכת הזו,דרך אגב זה האופנוע השני שלי.
    לגבי השאלה של הסאונד אני כרגע עם אגזוז מקורי אז אין לי מושג,אבל גם הסאונד של האגזוז המקורי יפהפיה אומנם קצת חלש אבל יפה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של SM26
    ציטוט נכתב במקור על ידי MrBuba צפיה בהודעה
    הבנתי אחי תודה רבה, לך באופן אישי לא מפריע שאין לזה ABS? בהתחשב בעובדה שאנחנו כבר בשנת 2017 ושיש כיום אופנועים ועוד איטלקים בלי מערכת שהיא כ"כ.. סטנדרטית ולגיטימית להתקנה.. ועוד משהו, עם אגזוז סליפ און לא משנה של מה, או פול סיסטם... האופנוע נשמע כמו בסרטונים?
    החל מ2017, על פי התקנות האירופאיות, כל אופנוע מעל 250 יהיה מחוייב בABS
    רוצה לחכות? סבבה, אבל זה לא מבטיח כלום.
    בברכה,
    SM26

אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
    אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי SM26 צפיה בהודעה
    החל מ2017, על פי התקנות האירופאיות, כל אופנוע מעל 250 יהיה מחוייב בABS
    רוצה לחכות? סבבה, אבל זה לא מבטיח כלום.
    תכלס.. עד פברואר-מרץ 17 אין לי בכלל מה לדבר על אופנוע.. אז לא כזה ישנה לי לחכות עוד קצת חח, רק מה.. אני מקווה שהדגם יגיע גם ב 2017

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של SM26
    תכלס.. עד פברואר-מרץ 17 אין לי בכלל מה לדבר על אופנוע.. אז לא כזה ישנה לי לחכות עוד קצת חח, רק מה.. אני מקווה שהדגם יגיע גם ב 2017[/B]
    עד מרץ 2017 הכל יכול להשתנות....פעמיים.

חכה
    הייתנו לנו תערוכת מילאנו מעניינת השנה
    תקנות יורו 4\5 הן כמו חרב מעל ראשינו עכשיו
    אולי הכניסה של הכלים החדשים תוריד ותאזן את כולם ואז אולי כבר יהיה לך כדאי כלי בנפח יותר גדול.
    יכול להיות שהכניסה של כלים חדשים לא יזיז לאף אחד ואתה תמשיך בשלך.
    עד אז, אני מניח שלפחות שני אנשים כבר יסיימו הרצה עם האופנוע הזה וזה ייתן לך עוד מקור לחוות דעת.

אגב, גם אם תקנות יורו 4\5 יאסרו את מכירת האופנוע הזה באירופה בגלל מחסור בABS
    אל תדאג, היבואן בארץ בוודאות נתקע עם כלים, אז אם זה יקרה, אתה עלול לקבל הנחה!

כל הכבוד שאתה מתעניין וחוקר מוקדם
    אבל לטעמי, אולי התחלת מעט מוקדם מידי.
    מכל מה שפה, תזכור שמות של אנשים מועילים, ותתייעץ שוב באיזור סוף ינואר-תחילת פברואר.
    בברכה,
    SM26

אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
    אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.

Member
    תכלס.. עד פברואר-מרץ 17 אין לי בכלל מה לדבר על אופנוע.. אז לא כזה ישנה לי לחכות עוד קצת חח, רק מה.. אני מקווה שהדגם יגיע גם ב 2017[/B]
    בתקופה הזאת יגיעו מלא אופנועים חדשים בנפחים 250-300