אז ככה, אני עד מרץ-אפריל מתכנן לקנות אופנוע 250 סמ"ק ( בגלל הביטוח ) שילווה אותי מינימום חצי שנה ומשם נראה מי מו מה ( כמובן שהכל בהתאם לביטוחים, מחירונים, וכדומה... )
עכשיו.. עברתי על כמעט כל אופנוע שקיים גם אם זה ביד 2, נסיעות מבחן, יוטיוב.. פורומים, ובמיוחד כאלה שהם 250 סמ"ק מאחר וזה הכיוון, ובגדול בניתי על סיביאר 250ר רפסול שנת 2014 או נינגה 250 ר 2016 ( בגלל הצביעה החדשה ), וכדומה
שורה תחתונה, היום בפעם הראשונה אני חושב שהתעניינתי באופנוע איטלקי, הדגם מצוין בכותרת, ואת האמת אחרי שראיתי סרטונים עליו ביוטיוב... נכנסתי לשוק, אופנוע 2 צילינדרים 250 סמ"ק, שנשמע פחות או יותר כמו 3/4 צילינדרים... ואת האמת שזה פשוט משך לי את תצומת לב בצורה כזאת שפשוט... קשה לי להסביר, הסאונד שלו... מחרמן בטירוף !!!!!! *סליחה על הביטוי*
אבל יש בעיה אחת.. אם הבנתי נכון, אפילו הדגמים של 2016 מגיעים בלי מערכת ABS ( תכלס שמועה )
להל"ן השאלות:
(1). אני רוצה לדעת כמה מכם מכירים פחות או יותר על האופנוע.. אם נחשפתם אליו פעם בחייכם ולא דרך היוטיוב כמוני
(2). במידה ומערכת ה ABS לא מותקנת, יש אפשרות להתקין את זה במוסך מורשה? באופן מושלם כאילו זה בא מחברה? ( שלא יהיו בעיות.. במיוחד לא במצבים שאצטרך לצאת מהם.. בכל זאת אופנוע )
(3). האם האופנוע נחשב אמין? בנוסף הבנתי שהאופנוע מיוצר בסין.. לא סגור על החלקים, והאם הם זולים / נגישים בארץ? + טיפולים וכדומה.
תודה לעוזרים
תגבירו תרמקולים😍 😍 😍 😍 😍 😍
<strong>
<strong>