שלום חבריי,

אני כמעט שנה על הכביש עם A2. הוצאתי בכוונה בדרגה הזאת כי בזמנו היה נדרש לימוד על הילוכים ולא היה לי סבלנות לזה. לא הבנתי כלכך בנפחים, חשבתי ש 125 הוא יחסית ממש עוצמתי וחשבתי שיספיק לי. רק מה, עדיין לא יצא לי לעלות אף פעם על 250 או יותר...

עכשיו, שתבינו, יש לי 2 שימושים עיקריים לרכיבה -

1. הגעה מהבית לעבודה \ סידורים וחזרה

2. הפן ה"נפשי" יותר לפעמים, כלומר נסיעה בשביל הכיף או לשחרר עצבים, ללא יעד.

אני מאוד רוצה להבין את עניין ההבדלים בין 125 ל 250 למשל. האם מדובר בהבדלים מורגשים משמעותית, כלומר גם מבחינת נסיעה, מעשית, זה משפר את החוויה או זמן ההגעה \ ופעולות כמו עקיפה, שינוי נתיב, וכו? כמה זה קריטי עבור מישהו כמוני שנוסע רק בתוך העיר וממש לא מעבר לזה? עכשיו שיצא חוק חדש לשדרוג רישיון ללא הילוכים, אני שוקל את העניין יותר לעומק. בנוסף, נפח 250 הוא עלות ביטוח זהה ל 125, וגם מחירי הכלים לא גבוהים יותר משמעותית כפי זה נראה לי.

מעבר לזה, יש לי גם את התלבטות הדגמים, שכן ניסיתי די הרבה דגמים בקטגוריית 125, אבל גם היה לי 100 סמק, ומשום מה הרגיש כאילו ה 100 סמק, אף על פי שהוא נפח נמוך יותר, הוביל לביצועים טובים יותר בטווח הקצר, כמו בתאוצות וכדומה.

למשל - היה לי מיו 100 פעם אחת, ואף על פי שהנפח שלו היה נמוך יותר הוא תפס תאוצות הרבה יותר טוב והרגיש הרבה יותר זריז וביצועים הרבה יותר טובים. וזה בכלל לא ברור לי למה ואיך? הרי הנפח נמוך יותר, משמע המנוע חלש יותר - אז איך זה יכול להיות?

תודה רבה לעונים