עמוד 11 מתוך 18 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
תוצאות 151 עד 165 מ 269

אשכול: התחדשתי קאוואסקי gtr 1.4

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אני לא מכיר את הbmw ואיך הוא נוסע אבל יש משהו במנועים הגדולים האלו דוגמת הgtr או הבאנדיט ודומיהם שמעלים לי את החיוך וכאשר יש נוחות גבוהה אז בכלל תענוג.
    גם הgtr1.4 סוג של over kill אבל כשאני יוצא לבד או עם אשיתי לטיול הכלי משרת בול.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Junior Member
    אני גם לא מכיר, בגלל זה רציתי לקחת סיבוב, בשבילי ה1.6 ליטר הוא הגזמה (בשבילי) אחרי שחזרתי לבנדיט 650 שלי, הרגשתי את ההבדל.
    הבמוו הרגיש לי כמו פיל והסוזוקי יותר כמו חמור
    אבל הפינוק או הפינוק בבמוו.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

והפעם צרכנות ותודה לחברי הפורום ומטרו שלימדו אותי שאפשר גם אחרת.
    ובכן אתמול הגיעו לי 2 חבילות מהדואר.
    אם נתעלם לרגע מהשירות הקלוקל של דואר ישראל הדבר טרוויאלי לכשעצמו.
    ובכן לא ממש.
    אני את סודות הרשת גיליתי אחרי שנשבעתי שממטרו לא ארכוש כלום (למעט בלת"מ שלא היה עד עתה).
    עד היום את כל הטיפולים ערכתי במוסכי חברה אם זה עופר אבניר ובשנים קודמות מטרו בהתאמה לכלי עליו רכבתי.
    לא קיטרתי ולמרות התדמית הבכיינית שהרווחתי בעמל רב לא ייללתי מעולם ושילמתי עשרות אלפי שקלים טיבין ותקילין בתחזוקה וחלפים לאורך 28 שנות הרכיבה.
    לאחר הטיפול הכושל של אישימוטו והוזמנו אחר כבוד ערכת חלפים מלאה שתחכה לטיפול הבא בו גם אכוון שסתומים ואפתור את הנזילה ממכסה השסתומים.
    הקוואסאקי gtr נחשב בארץ וגם בעולם לכלי יקר לאחזקה בשל המורכבות שלו וגם החלפים לא ממש זולים וזה מקבל משנה תוקף בחברת מטרו שגובה תשלום בין כפול לפי ארבע בערך.
    לאחר בירור קצר במחסן חלפים הבנתי שאם אני רוצה להמשיך לרכוב על מרצדס עלי להתייעל וכך עשיתי.
    ובכן ב1100 שקל בערך הבאתי חלפים שבארץ היו עולים לי לא פחות מ3000 שקל ויותר ( בארץ הייתי מצטמצם למה שהכרחי).
    החל מאטמים לכניסות של הפלאג דרך אטמים לברגים ואפילו ברגים חדשים ( כל החלקים סביב המכסה יוחלפו).
    לגבי טיפולים שוטפים יש את רענן שאני צריך להגיע אליו - אני לא מוצא את הזמן אבל אני אגיע בכוונה לא רכשתי פילטרים וכו למעט אחד לטיפול קטן).
    בחישוב גס בהפרש שתרמתי ליבואנים במשך 12 שנה יכולתי לרכוש gtr חדש ( היו זמנים שעשיתי טיפולים 3 פעמים בשנה ויותר)
    אני חייב לציין לטובה את השירות של פרטזילה ( אני מקווה שאצליח לפתור את נושא השלט קירבה שהם שלחו לי ) שתוך שבועיים החבילה נחתה אצלי.
    בנוסף את suncoastcycel שהגעתי אליהם דרך האיביי וגם שלחו בזריזות ( הדואר הדפוק החזיק לי אותה במשך חודש לפחות).
    אז שוב תודה לכל מי שעזר לי עם נפלאות הרשת למאסטר עוז שעזר ועודנו עוזר וכמובן למטרו שנתנו לי סטירת לכי מצלצלת והאירו את עייני.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

שבת בבוקר כולם ישנים.
    אני מכוון את הוויז ליקום המטרה להפגש עם חבר ב8:00.
    אלון הגיע באיחור אופנתי עם כל מני תירוצים על רמת הסוכר ושאר זוטות שיכולות להרוג אותו.
    אמרתי לו שנשחרר לו אדרנלין ברכיבה וכך הוא לא ימות כלכך מהר.
    חיש קל עלינו על 443 ברכיבה מדודה.
    הכביש פתוח והכלי דוהר לו יפה.
    נראה שתוספת המשקל של המורכב עוזרת להתנהגות ( הבחור רוכב אז גם ההתנהגות שלו זורמת מצויין).
    לא חלפה שעה ונחתנו ביקום בקפה בונו.
    חייב לציין שהמקום נחמד ושירות נחמד ומלצריות ממש הבנות של השכן ( נכון ערני).
    סיימתי את הפגישה שהייתה לי ובחזור שחררנו לא מעט סוסים מהאורווה.
    ב443 הכלי מתמהג למופת.
    הטיות יפות וקצב שבהחלט עורר חיוך על פנינו.
    באחד הרמזורים פגשנו x5 ואלפא ( לא זהיתי את הדגם) שעל פניו רצו לבדוק מי מאיץ הכי מהר ובכן יצאתי כאשר הקידמי מאותת שהוא רוצה להתרומם ופגשתי אותם ברמזור הבא כשהביטו בנו בעייני עגל.
    המשך הדרך עד לבית הייתה מהנה וכאמור רצנו בקצב מהנה עד למחסום.
    השירשור של דיזל על הzzr מעלה בי תהיות על הzzr ואופי הכלי.
    המנועים בעלי ממונט רצחני לכשעצמו. כאשר הgtr יושב נמוך יותר במחט הסל"ד.
    יהיה מעניין להשוות ( ישן מול חדש במקרה הזה).
    היאבוסה פחות נכנס לי למשוואה כי התחושה שלי שהוא פחות מתוכנן לרכיבה ממושכת בזוג ואילו הbking הוא זן של סטריט פייטר.

האופנוע גמע אצלי קצת מעל 7000 קילומטר ונותן תמורה מהנה.
    למעט עניין מכסה השסתומים שטרם סיימתי לסדר ונדחה לטיפול הבא ( תודה אישימוטו שאגב חסמו אותי בפייסבוק כי הם לא רוצים פרסום רע) וחיישני האוויר כל השאר נראה מתפקד כרגע לא רע.
    האופנוע כחבילה הוא מהנה וחזק.

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

עייפות החומר.
    קמתי באחד הבקרים בחוסר חשק לשחרר את האופנוע.
    כן כל בוקר שיגרת הסרת הכיסוי פתיחת המנעול בליווי ברכות לאמא הילדים ובני ביתם של כלל גנבי הרכב מישראל והתפוצות.

כבד לי בפקקים חם לי והבת שלי שהחלה בלימודי חטיבת הביינים מתעלקת עלי ורוכבת איתי לעבודה.
    בעת שאני מנסה להשתחל בין עשרות המכוניות בלי לקחת איזו מראה אני מביט בקינאה על כל אותם קטנוענים שחולפים בנונשלנטיות במקומות שאני והgtr רק חולמים לעבור.
    בנוסף החוסר חשק לשלם למטרו והכאב ראש שכרוך בהזמנת חלפים מחו"ל נותנים את האותות שלהם.
    ובכן מחשבות כפירה עוברות לי בראש וזה מנגן כבר זמן מה.
    אני גולש לי ביד 2 וישנם כמה מועמדים פוטנציאלים.
    הראשון חזרה עטרה ליושנה באנדיט 1250 לבן שעושה לי עיינים כבר זמן מה היתרון חזרה לאבניר ששם החוויה שלי כלקוח הייתה עשרות מונים טובה ממטרו ( גם לא זולים אבל עדיפים בעייני).
    מועמד נוסף זה cb1100 מבית הונדה כלי רטרו עם מנוע שמנמן אבל מתון ביחס לבאנדיט וה gtr.
    היו התלבטויות לגבי כלים דוגמת ויסטורם וורסיס וכו אבל הסטורם עגלה והוורסיס מטרו.

היום יצאתי אחרי זעקות שבר של אחותי ( הכל בסדר לא לדאוג ביקשה עזרה במשהו).
    יצאתי על הgtr לכיוון ת"א והgtr פתאום משתף פעולה.
    הבין עירוני עושה לנו טוב.
    אנו מתגלגלים בהילוך 6 בין 2000 סל"ד ל5000 ומד המהירות מדלג כמו משחק מחשב.
    כן חיןך נמתח על הפנים.
    אומנם האופנוע כמו קטנוע אוטומטי שלא מצריך העברת הילוכים מאידך הוא מאיץ כמו צ'יטה שמתבייתת על טרף.
    אוסף את אחותי בבני ברק ויוצא איתה לעבר תל אביב.
    שוב תנועה עירונית וחום המנוע מזכיר שיש שם 4 צילינדרים שכל אחד מהם לוגם 350 cc של תערובת אוויר ודלק.
    המחשב מציג צריכת דלק של 6.4 ליטר לכל 100 קילומטר.
    מגיעים לתל אביב ושוב תיכנון מדוקדק היכן ואיך לחנות.
    מנסיון העבר לא נעים לעמד בזוויות מוזרות או לנסות לדחוף את ה300 קילו ברוורס בעליה.
    חונה קושר עולה פוגש את אחותי.
    סיימנו את אשר היה לנו ושאלתי את אחותי איך הייתה הרכיבה והיא קצת קיטרה על הנוחות.
    הרמתי גבה.
    החזרה לבית כבר הייתה בסל"ד שונה שהזכיר לי כמה אני אוהב את האופי של המנוע.
    אותן יציאות לעקיפה או זינוק מהרמזור שנעשים כהרף עין ובקצב מסחרר.
    חזרתי הביתה מרוצה אבל בכל זאת בתוך העיר המפלץ צריך דיאטה.
    כאמור רגשות מעורבים.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    "פער התסכול"

כשהצרכים (האמתיים שלנו) פוגשים את הלב, מתווכחים עם היכולת ונולדת הפשרה.

האופנוע הטוב ביותר בעולם זה האופנוע שיעשה בשבילך הכל, יהיה קל להשגה חדש מהנילון
    לא יתקלקל לעולם, ינצח את כל החברים שלך, יראה מיליון דולר, יכיל תכולה של משאית, יעשה
    את ה-"פריז-דקאר" בזלזול וייתן למרקז בראש באי מאן!

מי שמכיר אופנוע כזה שיזרוק עצם.

כשהולכים עם הלב, מבאים לאימא את נערת המועדונים, זאת שלוקחת את החיים בקלות, קצת
    חסרת אחריות, אוהבת ללגום ולעשות סקס לא באמת מתעניינת בדברים אבל נראית נהדר, ועושה
    שמח...וקצת אחרי הילד הראשון כל מה שאהבת בה כחברה הופך להיות החיסרון הכי גדול שלה.

היא לוקחת בקלות את חשבון הבנק, ולא עושה חשבון למצב. השתייה שלה הפכה מנחמדה לבעיה.
    סקס היא עושה עם אחרים, לא מחוברת למציאות, המראה שלה דהה והיא עושה שמח בעיקר לעו"ד.

אימא אולי תגיד "אמרתי לך" אבל מי שקם בבוקר למציאות זה רק אתה.

אופנוע זו חבילה, בסכום ששילמת יכולת לקנות קטנוע חדש מכל חברה שתרצה. בחרת ללכת עם הלב.

אי אפשר לעשות מ- VMAX אופנוע טיולים, כמו שאי אפשר לצפות מאופנוע אספנות לאמינות מושלמת.
    וספה תעשה אותך מאושר בעיר. אבל לא תכיר כביש בין עירוני.

ומטרו... מטרו תישאר מטרו גם בעוד מיליון שנה, אז אפשר לשים שריון אבירים, לרתום את הסוס, להוציא
    צו 8 לסנאצ'ו פאנצ'ו, להשחיז חרבות ולצאת להילחם בתחנות רוח.

או אפשר להילחם בשקט, בנחת, במודעות תוך הפעלת השכל היישר מערכות נסתרות וערמומיות...

אין מאה אחוז, אבל יש 50 גוונים של אפור, אם אתה מבין על מה אני מדבר...
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 02-10-2017 בשעה 08:31.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    "פער התסכול"

כשהצרכים (האמתיים שלנו) פוגשים את הלב, מתווכחים עם היכולת ונולדת הפשרה.

האופנוע הטוב ביותר בעולם זה האופנוע שיעשה בשבילך הכל, יהיה קל להשגה חדש מהנילון
    לא יתקלקל לעולם, ינצח את כל החברים שלך, יראה מיליון דולר, יכיל תכולה של משאית, יעשה
    את ה-"פריז-דקאר" בזלזול וייתן למרקז בראש באי מאן!

מי שמכיר אופנוע כזה שיזרוק עצם.

כשהולכים עם הלב, מבאים לאימא את נערת המועדונים, זאת שלוקחת את החיים בקלות, קצת
    חסרת אחריות, אוהבת ללגום ולעשות סקס לא באמת מתעניינת בדברים אבל נראית נהדר, ועושה
    שמח...וקצת אחרי הילד הראשון כל מה שאהבת בה כחברה הופך להיות החיסרון הכי גדול שלה.

היא לוקחת בקלות את חשבון הבנק, ולא עושה חשבון למצב. השתייה שלה הפכה מנחמדה לבעיה.
    סקס היא עושה עם אחרים, לא מחוברת למציאות, המראה שלה דהה והיא עושה שמח בעיקר לעו"ד.

אימא אולי תגיד "אמרתי לך" אבל מי שקם בבוקר למציאות זה רק אתה.

אופנוע זו חבילה, בסכום ששילמת יכולת לקנות קטנוע חדש מכל חברה שתרצה. בחרת ללכת עם הלב.

אי אפשר לעשות מ- VMAX אופנוע טיולים, כמו שאי אפשר לצפות מאופנוע אספנות לאמינות מושלמת.
    וספה תעשה אותך מאושר בעיר. אבל לא תכיר כביש בין עירוני.

ומטרו... מטרו תישאר מטרו גם בעוד מיליון שנה, אז אפשר לשים שריון אבירים, לרתום את הסוס, להוציא
    צו 8 לסנאצ'ו פאנצ'ו, להשחיז חרבות ולצאת להילחם בתחנות רוח.

או אפשר להילחם בשקט, בנחת, במודעות תוך הפעלת השכל היישר מערכות נסתרות וערמומיות...

אין מאה אחוז, אבל יש 50 גוונים של אפור, אם אתה מבין על מה אני מדבר...
    וואי, שושני איזה תגובה!
    בא לי להדפיס אותה ולתלות על הקיר
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

הפער נובע משינוי "בהרגלי הצריכה".
    אני יוצא בשעות יותר מאוחרות מבעבר ואז פוגש את הפקקים מרמות.

לגבי מטרו לשמחתי מסתדר בלעדיהם ואם היו אנשים נוספים מוותרים על שירותיהם המחירים או שהיו יורדים או שמטרו היו נסגרים.
    אבל אני לבד זה כמו להשתין ברוח אז אין פה מלחמה אמיתית ( העם היושב בציון מקבל את הגזרות שמחילים עליו) וכן זה גוזל לא מעט זמן והתעסקות ( יש לי ארסנל חלפים בבית שבתעריף מטרו זה מעל 10000 שקל בתעריף חו"ל פחות 2300 שקל ועוד חלקים שבדרך).

לגבי הגוונים של אפור נו שושני יש לך אזיקים ( האמת שגם לי יש אזיקים שנשארו אצלי מימי כקצין ביקורת גבולות) אלא אם אתה מתכוון לאפור וזה הבאנדיט שהיה כלי ללא פאסון.
    לא הכי מהיר לא הכי נח לא הכי ספורטיבי לא הכי הקטן אבל היה הכי הכי (הדגמים החדשים קצת השתנו קירור מים ויש שמועה שזה לא הבאנדיט הזקן שהיה לי).

חול המועד אני יערוך גיחה לת"א ואם הבאנדיט עוד שם ויהיה אפשר לעשות עיסקה סבירה אני אפתח שירשור התחדשתי.

הGTR כלי נהדר אבל בתחום האורבני ובליווי הבת שלי על בסיס יומי זה קצת יותר מדי.
    אם הביטוחים היו זולים (או חס ושלום ביטוח אישי לרוכב) הייתי רוכש לי איזה ג'וקי מוקי 125 פול אוטומט עם מגנז, מדבקות לחץ וסטריאו רוצחעת בנוסף לGTR וזה היה הפתרון האולטימטיבי אבל למה שהעם בציון יוכל להנות?

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    לוקי,
    בדיחה ששמעתי לא מזמן.
    גבר צריך אישה שאוהבת אותו. אישה שתפנק אותו. אישה שתכין לו אוכל שהוא אוהב. אישה שאתה הוא ירצה להיכנס למיטה. אישה שאתה יוכל להשתובב כמו ילד. אבל הכי חשוב - שכל אחת מהנשים הללו לא תדענה על האחרות.

אתה פשוט צריך עוד קטנוע או אופנוע קטן, לא במקום אלא בנוסף למשאית.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    הפער נובע משינוי "בהרגלי הצריכה".
    אני יוצא בשעות יותר מאוחרות מבעבר ואז פוגש את הפקקים מרמות.

לגבי מטרו לשמחתי מסתדר בלעדיהם ואם היו אנשים נוספים מוותרים על שירותיהם המחירים או שהיו יורדים או שמטרו היו נסגרים.
    אבל אני לבד זה כמו להשתין ברוח אז אין פה מלחמה אמיתית ( העם היושב בציון מקבל את הגזרות שמחילים עליו) וכן זה גוזל לא מעט זמן והתעסקות ( יש לי ארסנל חלפים בבית שבתעריף מטרו זה מעל 10000 שקל בתעריף חו"ל פחות 2300 שקל ועוד חלקים שבדרך).

לגבי הגוונים של אפור נו שושני יש לך אזיקים ( האמת שגם לי יש אזיקים שנשארו אצלי מימי כקצין ביקורת גבולות) אלא אם אתה מתכוון לאפור וזה הבאנדיט שהיה כלי ללא פאסון.
    לא הכי מהיר לא הכי נח לא הכי ספורטיבי לא הכי הקטן אבל היה הכי הכי (הדגמים החדשים קצת השתנו קירור מים ויש שמועה שזה לא הבאנדיט הזקן שהיה לי).

חול המועד אני יערוך גיחה לת"א ואם הבאנדיט עוד שם ויהיה אפשר לעשות עיסקה סבירה אני אפתח שירשור התחדשתי.

הGTR כלי נהדר אבל בתחום האורבני ובליווי הבת שלי על בסיס יומי זה קצת יותר מדי.
    אם הביטוחים היו זולים (או חס ושלום ביטוח אישי לרוכב) הייתי רוכש לי איזה ג'וקי מוקי 125 פול אוטומט עם מגנז, מדבקות לחץ וסטריאו רוצחעת בנוסף לGTR וזה היה הפתרון האולטימטיבי אבל למה שהעם בציון יוכל להנות?
    תגיד - למה שלא תשנה פאזה?
    קנה דוקאטי היפרמוטארד. או אולי אפריליה דורסודורו (עליו לא רכבתי, אז אני יכול רק להניח איך הוא מרגיש).
    אתה תגלה שהשליחים בעיר הם טרף קל, והדבר היחיד שמגביל את המהירות שלך בין כיכר לכיכר - זה הרצון להישאר בחיים.
    לא יחסר לך כוח, לא יחסר לך פוזה וייחוד (גם זה חשוב). המחיר יבוא ברכיבות ארוכות - אבל אתה ממילא לא עושה הרבה כאלה. אז פעם בכמה זמן, תסבול.
    מה אתה אומר על הרעיון?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מסכים איתך
    אבל משכנתא 3 ילדים וחוק חינוך חובה חינם קצת מקשים עליי לבטח גם קטנוע ( למרות שלשימוש יומי כל כלי חשמלי יתן מענה טוב).
    7 קילומטר הלוך ו7חזור

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

רק על רקע שושנים...

אפרופו קאוואסקי, אליפות שלישית ברציפות. כן מטרו לא מטרו אתה חלק מהחגיגה....

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    מסכים איתך
    אבל משכנתא 3 ילדים וחוק חינוך חובה חינם קצת מקשים עליי לבטח גם קטנוע ( למרות שלשימוש יומי כל כלי חשמלי יתן מענה טוב).
    7 קילומטר הלוך ו7חזור

בשביל 7 הלוך 7 חזור קנה אופניים

קקטוב אחת הסיבות שאני מחזיק אופנוע זה לסיבוב פעמיים בשנה עם המנכלית.
    הנוחות כן חשובה לי וגם האופי של המנוע.
    לגבי האופציה האיטלקית אני קצת מפחד ממנה ( אני לא מכונאי דגול ).
    אני כן ארחרח מבטיח לעדכן.
    Eyalzo
    הדרך לעבודה שלי היא על כביש בו התנועה מהירה ( מהירות מותרת 70 מצלמה אחת) ובשעות שאין פקקים זו דרך ממש לא טובה לאופניים.
    בנוסף ( אחד השינויים שבגינם אני רוכב בשעות הלחץ) הבת שלי שעברה לחטיבת ביינים קרובה לעבודה שלי אז אני יוצא לקראת 7:00 ולכן הפקקים.
    אני חשבתי גם על קטנוע חשמלי במקביל למפלץ. אני צריך לערוך תחשיב.
    בגדול העלויות תיפעול של הקאוואסאקי גבוהות ואם הוא יעמוד במהלך השבוע וישמש אותי רק לסיבובי שבת וכדומה זה עשוי לפתור את הבעייה.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI