ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
הGTR כבודו במקומו מונח כלי טוב חזק אבל בשימוש הנוכחי הוא קצת כבד. מילא כבד .. עם זה ניתן להתמודד, הבעייה (שלי) שהוא גבוה ומטעה ... מצד אחד הוא יוצר רושם של אופנוע תיור נמוך (הכל יחסי כמובן) . אבל אני לא מן הנמוכים ומתקשה להגיע עם שתי כפות רגליים יציבות לקרקע.
אני חיי עם זה אבל אם אני אמצא מתכון משופר למה לא ללכת עליו ? ברור , זו אינה חתונה קתולית

אני חייב לציין שהGTR יודע לתת ריגושים יודע גם יודע, אבל בוא ... עם יד על הלב התאוצה שלו עדיין מפתיעה אותך ? זה הפך לחלק ידוע מראש של הרכיבה שאנו רוכבים על אחד האופנועים המהירים מסוגו.. אולי סף הריגושים שלי ממצה עצמו מהר מידי, יתכן והאשמה בי כי תמיד חיפשתי את הריגוש בסכנה (התמתנתי מאוד לכשהתבגרתי). אודה ולא אבוש שהתאוצה שלו מעלה לי תמיד חיוך, אבל ... כפי שכתבתי לפני כן, זה כמו להסתובב עם בחורה יפה, מושכת סקסית .. אבל אעפס ... קצת חסרים נושאי שיחה ו..."זיונים זה לא הכל" ... ואולי התבגרתי ואני כבר לא מחפש את הריגוש הזה אלא ריגוש מסוג אחר...

ועל אף עלומיי שעברו אני עדיין בבוקר קם עם זיקפה נו טוב אתה עדיין ילד ... תזקיר לי .. זיקפה זה ווילי של בולבולונים נכון ? אצלנו המבוגרים זה סטופי ...
ציטוט נכתב במקור על ידי diesel צפיה בהודעה
השרשור הזה מרתק בעיניי, כיוון, אך לא רק, שהוא תופס אותי בהמון מקומות אישיים ומחשבות דומות. מסתבר שלכולנו אותה מחשבה... אני מניח שלכולנו יש את ניצוץ המחשבה האם האופנוע מתאים, האם אני מחפש משהו אחר... צ
ניכר המתח בין המצוינות הדורשנית לפשטות הסלחנית והתנועה שביניהם. בעולם אוטופי הפתרון אולי להחזיק שני כלים: בהמת סמ"קים וטכנולוגיה וכלי נוסטלגיה בנוסח אינפילד/גוצי ושותפיהם, או בכלל אופנוע אספנות.
אני מחזיק שני כלים משני עולמות שונים לחלוטין ...
בנוסף ל GTR יש לי קאסטום כבד 1900CC ... יש בו משהו שאין ב GTR החל בתנוחת הרכיבה המשך בנינוחות שהוא משרה, במומנט העצום , גסות המנוע, רעש האגזוזים, ההתנעה הקשה והמאבק בין הסטרטר לבין המנוע בהורדת ידיים מי ינצח , מקום לרוכב ולמורכב - הוא מרווח בצורה יוצאת דופן שלא היתה לי מעולם על אף אופנוע (ואני רוכב על אופנועים גדולים ) וכלה במערכת סטראו 4 רמקולים רבי עוצמה ..
אבל אני עדיין לא שלם עם אף אחד מהאופנועים.
אתמול ראיתי סרטונים של ה GL1500 .. (כן, אופנוע ישן שלא מיוצר מזמן והוחלף ע"י GL1800) שישה צילנדרים מנגנים בסרנדה ווקלית שאין דומה לה.. כי למנוע 6 צילינדר ומעלה יש צליל ייחודי שאף 4 בשורה לא יודע לתת. לפעמים הסאונד עושה את כל ההבדל.. תשאלו כל הארליסט והוא יעיד על כך...
וואלה בא לי אחד כזה...