ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
החיים עם המפלץ השחור עוברים בנעימים. אכן. אופנוע נחמד, נוח וחזק ... אחת הבעיות שלו היא שסיבוב קליל של המצערת מביא אותך בלי משים לשלילה מיידית גם אם אתה לא חוליגאן.

המפלץ עבר טיפול קטן ואישור נוסף כי ישנה נזילת שמן מאטם מכסה השסתומים והתיקון שמוסך אישימוטו עשה כשל אם נעשה בכלל. מאחר ושנינו סובלים מאותה בעייה אולי זה חלק מהחיים עם GTR ואחת ל X ק"מ צריך להחליף אטם.
מסביי היגוי יוחלפו גם הם למרות שנאמר שהם חדשים וכנראה שהם הסיבה לנידנוד שמופיע ברכיבה. ן אני לא בטוח שמיסבי ההיגוי הם הגורם לנדנוד. עשיתי השבוע שני דברים: החלפת מיסבי היגוי וכן שיפוץ בולמים קדמיים.
אמנם רכבתי מעט מאוד כ 150 ק"מ אבל מהמעט הזה אני יכול לומר כמה דברים: האופנוע דבוק לכביש, אפשר להכנס להטייה נחמדה מאוד, עדיין יש את תחושת הנדנוד אבל היא קלה יותר ואני סבור שהיא מגיעה מהארגז האחורי שמותקן אצל שנינו. כאשר אני חולף ליד משאית בכביש מהיר הטורבולנציה שלה מגבירה את הנדנוד, לכן אני מתחיל להאמין שזה בגלל הארגז. אני פשוט עצלן ולא בא לי לפרק את הארגז...

אז תודה לאישימוטו ולסטפן שבדק את האופנוע ללא פירוק הפלסטיקה ובדק עם מראה של רופא שיניים תחשוב על הסבה במקצוע.
אני את הפרק שלי בהלכות סוחרים (טוב ידעתי ותוזכרתי) ומכוני בדיקה למדתי. את ה XV ו את ה GTR קניתי בלי שום בדיקת מומחה. הפעם האחרונה שקניתי אופנוע עם בדיקה היתה ה K1200LT האופנוע נראה כאילו יצא מהמפעל . למחרת הבדיקה ABS שבק חיים. והסכום שהוצאתי בגין כל התיקונים ומכירה חופזת בגלל שהייתי על סף התמוטטות עצבים הכניסו אותי להוצאות של אופנוע חדש מהניילון. מאז החלטתי שאני קונה אופנוע ככל שניתן בלי בדיקה של מומחה. מבקש לראות את כל הטיפולים שעשה, מתבונן בבעלים מתחקר. במידת הצורך לוקח אותו למוסך. לא שאני מומחה באופנועים אבל בשני אופנועים שקניתי הבדיקה כשלה ולא איתרה כשלים כאלו ואחרים.

התחלתי לחפור וגיליתי כי אכן ניתן לשכפל מפתחות עם אמובילייזר ולהשתמש בהם בקאוואסאקי כמו עם מפתח רגיל מה נראה לי כפתרון קסם לסוגיית הפוב שגם ככה מעיק.
המשימה הבאה שלי היא איתור גולם שיהיה במבנה הסוויטש של האופנוע והמח המתאים. לא כל אחד מוכן לשכפל, הם טענו שזו מערכת מיוחדת...

סיכום או תקציר לפרק הבא:
1. איתור פוב מתאים.
2. איתור מפתח מתאים
3. סוחרים מבחינתי מוקצה ואת הבדיקות אני יערוך אך ורק במוסך שאני מטפל בו (מיסטר מוטו מצויינים וגם YD נהדרים ). אחרי הרבה שיטוטים וכעסים על חאפריות זלזול בלקוח ועבודה לקוייה, מצאתי מוסך של איש אחד, מחירים סבירים, ועבודה דייקנית : זיו מוטו אזור התעשייה של באר טוביה.

חלומות לרכישה הבאה BMW K1600 GT
כן K1600GTL זה גם החלום שלי או R1200RT . רכבתי על אופנועי BMW מספיק ק"מ ושנים כדי להבין שאת הנוחות של BMW אתקשה לקבל בכל אופנוע אחר. ואם אין הפתעות מיוחדות האופנוע לא יקר לאחזקה במיוחד דגמי ה R .אחזקת ה GTR גבוהה מאחזקת אחד מדגמי ה R.