ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
הפער נובע משינוי "בהרגלי הצריכה".
אני יוצא בשעות יותר מאוחרות מבעבר ואז פוגש את הפקקים מרמות.

לגבי מטרו לשמחתי מסתדר בלעדיהם ואם היו אנשים נוספים מוותרים על שירותיהם המחירים או שהיו יורדים או שמטרו היו נסגרים.
אבל אני לבד זה כמו להשתין ברוח אז אין פה מלחמה אמיתית ( העם היושב בציון מקבל את הגזרות שמחילים עליו) וכן זה גוזל לא מעט זמן והתעסקות ( יש לי ארסנל חלפים בבית שבתעריף מטרו זה מעל 10000 שקל בתעריף חו"ל פחות 2300 שקל ועוד חלקים שבדרך).

לגבי הגוונים של אפור נו שושני יש לך אזיקים ( האמת שגם לי יש אזיקים שנשארו אצלי מימי כקצין ביקורת גבולות) אלא אם אתה מתכוון לאפור וזה הבאנדיט שהיה כלי ללא פאסון.
לא הכי מהיר לא הכי נח לא הכי ספורטיבי לא הכי הקטן אבל היה הכי הכי (הדגמים החדשים קצת השתנו קירור מים ויש שמועה שזה לא הבאנדיט הזקן שהיה לי).

חול המועד אני יערוך גיחה לת"א ואם הבאנדיט עוד שם ויהיה אפשר לעשות עיסקה סבירה אני אפתח שירשור התחדשתי.

הGTR כלי נהדר אבל בתחום האורבני ובליווי הבת שלי על בסיס יומי זה קצת יותר מדי.
אם הביטוחים היו זולים (או חס ושלום ביטוח אישי לרוכב) הייתי רוכש לי איזה ג'וקי מוקי 125 פול אוטומט עם מגנז, מדבקות לחץ וסטריאו רוצחעת בנוסף לGTR וזה היה הפתרון האולטימטיבי אבל למה שהעם בציון יוכל להנות?
תגיד - למה שלא תשנה פאזה?
קנה דוקאטי היפרמוטארד. או אולי אפריליה דורסודורו (עליו לא רכבתי, אז אני יכול רק להניח איך הוא מרגיש).
אתה תגלה שהשליחים בעיר הם טרף קל, והדבר היחיד שמגביל את המהירות שלך בין כיכר לכיכר - זה הרצון להישאר בחיים.
לא יחסר לך כוח, לא יחסר לך פוזה וייחוד (גם זה חשוב). המחיר יבוא ברכיבות ארוכות - אבל אתה ממילא לא עושה הרבה כאלה. אז פעם בכמה זמן, תסבול.
מה אתה אומר על הרעיון?