עברה שנה ( קצת יותר) מאז שהמפץ השחור אצלי.
הכלי עבר כ7000 קילומטר תחת ידיי.
הטיפול הראשון היה גדול ובוצע במעמד הקנייה ( ללא הצלחה גדולה ) שם יישרנו קו שמנים אטם מכסה שסתומים שנותר נוזל אטם בולם במזלג.
טיפול שני היה קטן ובוצע בירושלים וכלל שמן ופילטר שמן ( 600 שקל - סביר ) הוחלפו זוג צמיגים בעלות של 2000 ש"ח דרך ספורטישופ.
נותר לסדר כאמור אטמי מכסה שסתומים מיסביי היגוי.
הכלי עובד יפה וללא תקלות למעט נושא חיישני האוויר שטרם סידרתי.
בתנועה צפופה הוא קצת מסורבל והורדת הארגזי צד הקלה על העניין ואם אני מקפל את המראות אז כל עוד אני לא מצודד חזק אני מצליח לפלס את דרכי בתנועה הצפופה באופן סביר.
תופעה מעצבנת היא שכשהמראה מקופלת בצידוד חזק הברקס או המצמד ( בהתאמה לכיוון הפנייה) נלחצים ויודעי דבר יעידו כמה זה לא נעים להחזיק 330 קילו בהטייה.
בבין עירוני כצפוי מהיר נח בטוח וצפוי כבישים טכניים יכול לבצע ( לקחת אוניית משא ולבקש שתפנה כמו ג'טסקי לא ממש בשבילו) מאידך פניות מהירות וארוכות אפשר לרדת נמוך ולגרד רגליות במהירות שבואינג 747 ממריא.
אני מקפיד לרכוש חלפים מחו"ל העלויות לא זולות אבל בהשוואה למטרו זה פינטס. יש לי כבר ארסנל חלפים בבית כולל דברים שלא חשבתי להביא.
מערכת הדיאגנוסטיקה מאפשרת לי לאפס תקלות ולבדוק תקלות דרך המחשב שזה מגניב.
לבנתיים את נושא הפוב לא פתרתי וזאת בשל טעות של פרטזילה ( הסתמכתי על האתר עם המק"ט) ומסתבר שהתדרים (או לפחות המק"טים) שונים בין כלים שיועדו לאטלנטי (CONCOURS) לבין הכלים לשוק האירופי (GTR).
אני מצאתי את הפוב שאני צריך אבל התשלום שלי נדחה טרם בדקתי למה.
סוגיה נוספת שטרם פטרתי היא נידנוד מעצבן של הכלי לצדדים כנראה בגלל מסביי ההיגויי שיוחלפו לקראת הקיץ.
מבחינת הצלחות הצלחתי לשכפל את האמובילייזר ( עוקף את הפוב ) ואני עובד על מפתח עם צ'יפ ואז לא צריך את הפוב ופשוט נכניס מפתח קובנציונאלי לסוויטש שמנטרל את האימובילייזר.
צריח(כ)ת דלק כצפוי לא ממש חסכוני ממוצע של 6.4 ליטר ל100 קילומטר אבל ופה אבל גדול:
שיוט רגוע פה על כביש שש לצורך העניין יכול להיות עניין פלילי לחיצה על הגז משולה לעונש מוות על ידי המחוקק ותדע ללגום גם פחות מ9 קילומטר לליטר ולהביא אותך לאילת מירושלים בפחות משעה ( אם הכביש ישר ולא מפותל).

בגדול ניתן לראות גם 18 קילומטר לליטר בבין עירוני בקצב של כ150 קמ"ש לשעה ( לא שבדקתי את זה כמובן).
ובכן סיכום שנה ראשונה:
לחיוב:
מנוע רב גווני
נוחות טובה
אמין ( נכון לרגע זה)
מהנה ברוב המקרים - כל עוד זוכרים שזו ספינת משא ולא ג'וי מקס.
ניתן לתחזוקה עצמית ברוב המקרים - כאמור הצלחתי להתגבר על הצורך במחשב דיאגנוסטיקה על ידי רכישת המחשב עצמו.
יש מקום איחסון
תאורה מצויינת ( בכל קנה מידה כולל בהשוואה לרכב)
יש גל הינע לא צריך לשמן שרשרת (אני לא מרגיש את המשיכה שלו).
רכבתי לאילת עם 2 עצירות קטנות וחזרתי משם עם עצירה אחת לתדלוק.
חסרונות:
כבד
תנועה צפופה קשה לתימרון ( תוסיפו את הכבד)
ברוב המקרים שתיין לא קטן.
חום מנוע מורגש יפה ברגליים ( פתרו את זה בדגמי 2010 אם אני לא טועה) בחורף מהווה יתרון
יקר לאחזקה בייחוד אם אנו תלויים במטרו.
מחסור במערכת הגבלת אחיזה - (לכלי יש עודף כח ) עד דגמי 2010 ( שוב אם אני לא טועה)
הבולמים והשלדה קצת מתקשים להתמודד עם המשקל תחת לחץ בכבישים טכניים בייחוד בבלימה הורגש יפה ברכיבה שלי לאילת שהאופנוע היה עמוס בארגזים מנעולים בגדים מיים וכו'.

אומנם לאחרונה אני לוטש עיינים לכיוון כלי סופרספורטיבי אבל האופנוע ישאר אצלי לשנה שנייה סך הכל הוא מבצע יפה את המוטל עליו סוג של באנדיט אם יוחלף זה יהיה להיאבוסה או ZZR שנגדיר אותם סופר טורר או כלי סכין דוגמת ג'יקסר R1 וכו' להל"ן סופרספורט.
הכלי מקבל ציון 8.5 בסולם LOKIMONSTER