אצלי - אוטוטו סוגר 18K ק"מ בפחות משנה... התובנות של שנינו די זהות. מסכים עם כל מה שלוקי כתב. גם לי אין שום כוונה לממן את מטרו. השבוע הוזמנו חלפים ב 400$ מפרטזילה לצורך טיפול גדול הכולל החלפת אטם מכסה שסתומים. כן זה המון המון כסף , אבל במטרו היה כנראה עולה בין פי 2 לפי 3. גם לוקי וגם אני מתחזקים את האופנוע בתחזוקה מונעת ובחיים לא תחזוקת שבר.
כתבתי ואכתוב שוב לכל מי שמתכנן לקנות GTR או ZZR : בעיית הבעיות ב"אופנוע" (ןלא ברוכב) הינה שמהירות השיוט שלו יכולה להפוך "לשיט" אחד גדול אם יש מכמונת מהירות בסביבה.. סיבוב מצערת הכי קטן מביא אותך למהירויות לא שפויות בעליל.. חייבים לבקר ללא הרף את המהירות.
לסיכום ...
אני מרוצה!
הסתייגות:
הGTR אופנוע נוח למדי אבל BMW נוח פי כמה. לכן, גם אני לוטש עיניים לכיוון קצת שונה מלוקי - אל משפחת ה RT1200 או K1600 אבל ... יש שיקול כלכלי שמעכב את המעבר.
בניגוד ללוקי ואולי בגלל הפרש גיל של 10 שנים ביננו (לטובתו - אני הזקן בחבורה ) , אני כבר לא מחפש את המהירות הטוטאלית ש ה GTR נותן , אני מחפש את הנוחות הנינוחות והאפשרות לשמוע מוסיקה ולא דרך קסדה אלא מהרמקולים של האופנוע... את זה יש רק שתי משפחות שיכולות להעניק לי : BMW או GL1800 רק שהמחיר שרוצים על האחרון לא שפוי בעליל....