ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
דווקא היאבוסה ומקבילו ה ZZR1400 יוצרים בעיני רוחי דימוי של אופנועי ספורט לעילא ולעילא. והנה, אתה מנפץ לי את הדימוי בכותבך שהוא רחוק מלהיות אופנוע ספורט. הכיצד?
רק שתבין שלפני שרכשתי את ה XV רציתי לקנות ZZR1400 עם מלא חששות בלב (אני יכול לרכוב או לא ) , הייתי בת"א באחת הסוכנויות אבל המחיר והיד לא היו לרוחי. במקביל חיפשתי גם GTR1400 .

למה GTR1400 ? כי כמו שלוקי כתב ואני אתרגם במילותי את השורה התחתונה (שלו) לדידי : ה GTR1400 מרוכך ונשלט לעומת ה ZZR1400 . מה גם שהוא מציע יכולות תיור עדיפות. מבחינתי שני האופנועים ZZR1400 וכן היאבוסה, הם אופנועים שגדולים עלי בכמה מידות למרות רצוני.
בסופו של יום, אתה, כמי שרכב על היאבוסה בא ומנפץ לי פרדיגמה ...
ואולי ... רק אולי , פתחת לי צוהר קטן שיאפשר לי להכניס את ההיאבוסה כאחד מהאופנועים הבאים שלי, לאחר עוד כמה קורסי רכיבה ואימון , ולאחר שאספר לאשתי שאמנם זה היאבוסה אבל בס"ה מדובר בחתול מגרגר (בינינו גם טיגריס בנגלי הוא חתול שמגרגר בהנאה כשהוא לועס עד דק כל עצם מעצמותך ).
ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
אתה מרכיב ? איך הוא למורכבת ? איך התחושה במושב האחורי?
אני חייב לציין שפתחת לי פתח שאפילו לא חשבתי עליו ברצינות אלא במין חלום שלא בטוח שהיה מתגשם אלמלא שרשור זה - תודה על ההערות וההארות.
אני לא מהמתגרזנים, אוהב מאוד לרכוב, ורוכב הרבה (יחסית ) ... מחפש (כמו לוקי) נוחות + אפשרות לתת "קצת" בגז + אחזקה זולה (הכל יחסי )....
הואיל וניתן להרכיב עליו ארגזי צד, והואיל ואתה מדגיש את נוחות השימוש בו , הרי שהוא עשוי להיות אופנוע תיור מושלם.
בדרך כלל לא מרכיב, אישתי אף פעם לא ישבה מאחור, אבל הילדים שלי ישבו הרבה ואף פעם לא התלוננו, בניגוד לאופנועים אחרים שהיו לי.
הכיסא האחורי רחב ומרופד כמו הכיסא רוכב, נרא ה לי שלמורכב נוח לפחות כמו לרוכב, אם זכור לי נכון, במבחני דרכים ציינו שהאופנוע נוח למורכב.

דוגמא למבחן, מוזמן לקרוא, ברוב המבחנים רשום את אותו הדבר במילים שונות.

http://cars.walla.co.il/item/1348073

עכשיו עשה לי חשק שוב לאחד כזה.