רכיבת לילה,
חמי שבר את הירך.
אל דאגה לא קשור לאופנועים הבחור מבוגר וצולע וכעת עוד יותר צולע.
נשלחתי אתמול בלילה לספק את המטען של הפלאפון ואין כלי שליחויות טוב יותר מאשר הענק השחור שמחכה לי בחצר.
שחרור נעילות והסרת הכיסוי סטרטר קצר והאדים הלבנים יוצאים מאגזוזו ( המכוער יש לציין) של הענק.
הקור טרם מורגש ואני מבסוט כי אני יודע שגלי החום בקרוב יאזנו את הטמפרטורות.
חיש קל אני על הכביש של רמות לכיוון בגין.
הכביש פתוח וטיפות המים ניטחות על המשקף והענק מאיץ בעלייה בקצב שלא יבייש אף אקזוטיקה מרובעת גלגלים שעולה פי עשר.
החלפה משלישי לרביעי ואני בהטייה יפה לשמאל ונערך להטייה לימין, החיוך על הפנים והמנוע כבר חמים ואני חוזר לקצב איטי.
הגעתי לביה"ח ותחיל לתכנן חניה.
ניגש אלי המאבטח ומציע לי לחנות בפנים ואני כמובן הודתי לו.
הסברתי לו שחניות ותימרונים זה נושא כאוב כשיש לך 320 קילו שצריך להזיז אותם לאחור.
סיימתי את גמילות החסדים ויצאתי לשעתיים של פאן בכבישי סובב ירושלים כמובן בקצב חוקי וללא גרזנים.
המנוע משרה אווירה נעימה ולי בראש עולה שידרוג הכרחי בדמות או כפפות יותר חמות או גריפ מחומם.
נס הרים בלילה עמק האלה עצירה זריזה לתה חם בארומה בתחנת דלק שואבה והבייתה עייפים ומרוצים.
אכן כלי לחציית יבשות.
מיקי - ממליץ לך בחום ( תרתי משמע עם המנוע של הקאוואסאקי) על המשפחה של שואי שאני רוכב איתה מעל 10 שנים.
הקסדה העיקרית שלי היא השואי ניאוטק ( פליפאפ) שיחסית לג'אנר (היו לי קסדות נפתחות מבית נולן) שקטה למדי.
סגורה יש לי שואי XR1000 שהיא סופר שקטה ואני מניח שבדגמים החדשים הם לא ירדו ברמה.
אישתי רכוסה עם שואי קווסט (קסדת כניסה לשואי) והיא מרוצה ממנה עד המשקף.
אגב גיא מאייפקס הציע לי ( סוג של פשרה) את הראפה הנפתחת של HJC שנראית לא רע למרות שלטעמי ההפרש הזעום בין המחירים מצדיק רכישה של שואי ( או לא מצדיק רכישה של הHJC תלוי איך מסתכלים על זה).
ממליץ לך לקפוץ אליו לביקור הבחור מקצועי ובעל תודעת שירות נהדרת.
אני נהנה מכל רגע על גבו של הקאוואסאקי.
הכלי אומנם צמא לדלק כבד ומסורבל בתנאים של עיר או חנייה ( אני אשכרה בודק ומתכנן כל כניסה שלי לחניות, מדרכות או כל פעולה שעשויה להצריך תמרון בעזרת רוורס.
אבל כשהענק בתנועה זה שווה את זה למרות שהוא פחות רב שימושי מכל אופנוע אחר שרכבתי (למעט הXV הוא נועד לקישוט הבית).

ציטוט ההודעה בתגובה