בקיצור אדם חייב להיות מודע ליכולות שלו, למה הוא מסוגל בפועל ולא בפנטזיה. כל אחד יכול לסובב את המצערת\לרכוב על אופנוע עם 200 כ"ס ... אבל איך תגמר הרכיבה? בשנים הקרובות אשקיע בעצמי ברענון הרכיבה - קורסים כאלו ואחרים. ככל שאתה מתבגר התגובות נעשות איטיות יותר לעומת ימי עלומיך.Hungry for power
בד"כ אתה אני חושבים דומה. אולם דווקא כאן, אני חולק על דעתך , ואסביר מדוע :
בכל פעם שחבר מחליף אופנוע, מעבר לשמחה בשבילו, אתה תוהה איך זה ישנה את מערכת היחסים
השברירה בתוך הקבוצה, רכיבות משותפות יוצרות התנהגויות מיוחדות סדר קדמון, כל רוכב יודע
בסתר את מקומו בקבוצה ובשרשרת המזון וכן הגודל קובע כי אף אחד לא יצא למלחמה אבודה מראש.
לא מסכים לחלוטין. הגודל לא קובע בכלל... אני מודע היטב לרמת הרכיבה שלי. לדוגמה, אני יודע שערן וגם לוקי רוכבים טוב ממני, זה שאני רוכב על מפלץ עם כ 160 כ"ס לא הופך אותי לרוכב טוב יותר. נהפוך הוא. כשאתה מפקיד בידי כזו עוצמה, צריך להזהר שבעתיים. אני רוכב רגוע וזו החלטה מושכלת שקיבלתי די מזמן. לא אומר שאני מלאך או פייה טובה, אבל באופן כללי לא תמצא אותי מזגזג \ משכיב בפראות או רוכב ספורטיבי... רוכב לשם ההנאה, נהנה מהנוף , לשאוף את ניחוח הפרדסים והמרחבים באזורי. לא משנה איזה כלי יהיה לי, עדיין ערן\לוקי רוכב טוב ממני. לא מנסה להרשים אף אחד, כי זה יגמר במריחה על הכביש במקרה הטוב. כשהם רוכבים איתי הם רוכבים יותר רגוע מאשר היו רוכבים בלעדי (זו לפחות התחושה שקיבלתי). ואשמח אם שניהם יביעו את דעתם.
החלפה של אופנוע בקבוצה מחייבת הערכות מחדש, מחשבה נוספת לאופנוע שלך ולהמשך הדרך,
קצת לא לגיטימי אחרי כלי כזה לחפש כלי אחר "קטן" "הגיוני" "לא מאיים", נכון שרוכבים רגוע
אבל עמוק בלב אתה חושב ואם עכשיו נשחרר את הקוף, איפה זה מציב אותי?
למרות שאני רוכב רגוע, יש רגעים שהקוף מסובב את המצערת וה GTR מגיע למהירויות גבוהות ... כשאיתמר נפצע בתאונה אשדוד פ"ת נעשה ברכיבה מהירה ... סופר סופר מהירה... כשנהג מעצבן אותי, אני מסובב מצערת כדי להתרחק ממנו. בכלל, ה GTR מחייב אותך להיות דרוך כל הזמן.. שיוט במהירות 120 קמ"ש מתבצע כשהמנוע מגרגר בעצלתיים. היום חלי תפסה אותי ונענעה אותי היטב .. איימה שתנעל את האופנועכי אם לפני כן הייתי מגיע הביתה מהעבודה תוך 45 דקות, היום אני מגיע בפחות זמן ... הרבה פחות... וזה במהירות שיוט ++ ובלי השתוללות ...כשאנו רוכבים יחדיו מעדיף לא להוביל... מעדיף להשתרך אחריהם.
לא יודע מה זה כלי הגיוני \ קטן ... לפני השד השחור קניתי ER6 . שבוע רכיבה וכ 700 ק"מ על גבו הספיקו לי כדי להבין שלא את הכלי הזה אני מחפש. זה היה לחלוטין לא זה... בעשור האחרון רכבתי רק על ליטר + היה לי קשה להתרגל ל 650 סמ"ק. אולי אם הייתי רוכב מרחקים קצרים הייתי מחזיק אותו ...
זו לא קינאה טהורה, להפך זה פרגון ולחיצה על בלוטות שניסית לשכוח מהם, מה בא אחרי
1400 סמ"ק כל כך הרבה סוסים?
מה אחרי GTR1400 או ZZR1400 ? וואלה אין לי תשובה. אל תשכח שאנחנו מתבגרים.. אני כבר לא בן 20 וגיל 60 יגיע (אצלי ) עוד 7 שנים. כן כן ... מזדקנים... אין לי נטייה להשלות את עצמי... אני מניח שאם מצבי הכלכלי יאפשר זאת תמצא אותי על GL1800 רוכב כמו כל הזקנים בניחותא ... ואם לא GL1800 , אז על XV1900 (עם כיסא של קורבין או מוסטנג) רוכב עם חלי לעבר השקיעה ומייחל שלא תגיע לעולם (השקיעה לא חלי ) ...

כי אם לפני כן הייתי מגיע הביתה מהעבודה תוך 45 דקות, היום אני מגיע בפחות זמן ... הרבה פחות... וזה במהירות שיוט ++ ובלי השתוללות ...
ציטוט ההודעה בתגובה