הימים עוברים בזוגיות טובה עם הקוואסאקי.
אנו מתנסים בסקס במגוון תנוחות עם ארגז ובלי ארגז על הצד ובקו ישר.
גדליה מצידו משתתף ברוב הגחמות ואם משהו קצת מציק לו אז הוא מזכיר לנו בעדינות שזה לא הקטע שלו.
אני מניח שהתרגלתי לעודף הכח שלו ואני קצת מרשה לעצמי לשחרר סוסונים על הצד ( לא מתפרע בעדינות) בייחוד שכיום אנו מתהדרים בזוג צמיגים חדשים מבית מצלר.
נזילת השמן (זו הזעה פלוס אז לא קריטי) - למי שלא זוכר רכשתי את הקוואסאקי מאישימוטו ובבדיקה שרון אמר כי יש נזילת שמן מאטם מכסה השסתומים שתוקנה באישימוטו.
הנזילה חזרה ופי שציינתי ביקרתי אצלם והניגון היה פחות אופטימי והתחיל בצריך לפרק ולבדוק ותשמע פה ושם עברתי את זה בחיים שלי ושיפרקו יאמרו לי שהנזילה מכיוון אחר תודה אבל לא תודה.
אחרי מחשבות רבות אני כנראה אוותר על שירותיהם ואספוג את זה שאחריות זה לא דבר שקיים בישראל ואשחרר אותם לדרכם ואשאיר את הספק עד שאפרק את הפלסטיקה ואראה בעצמי מהיכן הנזילה וכנראה את התיקון אני אעשה זאת בירושלים.
לבנתיים אני אוסף חלקים מרחבי הרשת ובאופנוע הזה מסתבר שהם אינם זולים.
ישנם חלקים שקצת יותר קשה להשיג ( ישנם אטמים מתחת למכסה השסתומים דרכם הפלאג עובר הזמנתי את ה4 האחרונים - או שהוחלף מק"ט בכל מקרה הם בדרכם אלי ) ובפתיחת מכסה השסתומים הבאה אני אחליף את כל האטמים לבציר טרי וטעים.
שסתומי הTPS הקוואסאקי מצוייד מערכת בקרת לחץ אוויר בצמיגים - בבדיקת הקנייה הבוחן לא זיהה שהבטריה החלשה היא של TPS וייחס את זה למצבר חלש.
ובכן מדובר בTPS ועלות של כל יחידה היא מעל 150 דולר לא כולל משלוח ובעקרון לא מחליפים את הבטרייה כאם את כל היחידה שאגב לא מיוצרת כבר ויש לדגמים החדשים שסתום קצת שונה, אני מברר האם הוא מתאים לדגמי 2008.
בהחלפת הצמיגים התוודעתי למבנה של הTPS ולאחר שאקבל את הKDS (הוא בארץ ויותקן בקרוב על המחשב הנייד ויתחיל בפעילות מבצעית) אתחיל לטפל בהזמנת החיישנים שכדי לתאם אותם לאופנוע כאמור צריך את הKDS.
בכל מקרה שוטטתי ברשת ויש אפשרות לפרק את החיישן ולהחליף את הבטריה זה לא אידיאלי ויש מצב שהוא ישבר אז כאמור קודם אזמין ואחרכך אשפץ.
דבר נוסף שלט הקרבה - הKDS פה והשלט ישוכפל בשעה טובה - רק להזכיר עלה לי פחות מ1000 שקל כשבמטרו דרשו 2800 שקל לפני מע"מ ועבודה הצעת המחיר עוד אצלי.
דבר נוסף שלחשו לי ( אני לא יודע אם זה נכון) שהKDS גם אמון על כיוון מפת ההצתה וניתן להוסיף עוד כמה סוסונים לאורווה ( לא שצריך אבל אני משתעשע ברעיון - ילמד בהמשך)
סיכום - הקאוואסאקי כלי נהדר.
הוא יקר לאחזקה גם במונחים עולמיים אבל רמת הנוחות וההנאה שלי ממנו בהחלט מצדיקות את ההשקעה.
בקרוב אדע האם רכישת הKDS כדאית ואם כן מי שזקוק לעזרה אשמח לעזור פרו בונו (ללא אחריות כמובן) היא מתאימה למגוון כלים כולל ZX10 ZZR14 עד מודל 2008 לדעתי גם קצת יותר חדשים (תבררו מדובר בKDS3 - גרסה 3.2).
לבסוף - התנצלות
רענן - אני מניח שאתה עוקב אני כן מעוניין בחלקים לטיפול השוטף ואני צריך לחזור אליך - התקשרת פעמיים ואני לא הייתי פנוי מחילה ( אני רץ על כמה חזיתות אז שוב אני מתנצל מראש - דרך הרשת הכל זורם יותר ולא מצריך לקום מהמושב או זמן נסיעה).

ציטוט ההודעה בתגובה