עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 24

אשכול: הזעקה האחרונה- לא מחמשים כל כלי.

צפייה משולבת

Member

הזעקה האחרונה- לא מחמשים כל כלי.

לאחרונה אני בחיפושים אחר כלי חדש והחלטתי על פי המלצות ושיקולים כלכליים לחמש אותו במערכת זעקה אחרונה.
    חשבתי שזה יהיה רעיון טוב לבדוק איתם קודם על שינוי מחירים ואולי חבילות שונות שהם מציעים אז טלפנתי והופתעתי לגלות
    שהם לא מוכים להתקין את החבילה המוכרת בכל אופנוע.. בעיקר שמדובר בנייקדים וסופרמוטו גדולים..
    קיבלתי את הרושם שהם עושים תיעדוף לכלים מסויימים ולפי זה הם מציעים חבילות.
    לא נכנס להם כמובן לביזנס אבל סתם חשבתי שכדאי שתדעו אם אתם בונים על המערכת לאחר הרכישה הבאה שלכם.

מבחינתי זה השפיע ופסל את הכלי המוביל!

החבילה שקיבלתי אגב היא בדיוק אותה חבילה נפוצה שכולם מכירים רק עם שינוי קטן.. במידה והאופנוע לא חוזר לאחר 30 יום-
    אני מקבל 10k שזה 15% +- מערך הכלי.

Senior Member
    אני מחזק בזה שאומר שאתמול רכשתי ויסטרום 650 2015 ורציתי לרכוש מהם חבילה, ואכן במקרה של גניבה, לי אמרו שהם לא מחזירים כלום.

ציטוט נכתב במקור על ידי Gal.r צפיה בהודעה
    לאחרונה אני בחיפושים אחר כלי חדש והחלטתי על פי המלצות ושיקולים כלכליים לחמש אותו במערכת זעקה אחרונה.
    חשבתי שזה יהיה רעיון טוב לבדוק איתם קודם על שינוי מחירים ואולי חבילות שונות שהם מציעים אז טלפנתי והופתעתי לגלות
    שהם לא מוכים להתקין את החבילה המוכרת בכל אופנוע.. בעיקר שמדובר בנייקדים וסופרמוטו גדולים..
    קיבלתי את הרושם שהם עושים תיעדוף לכלים מסויימים ולפי זה הם מציעים חבילות.
    לא נכנס להם כמובן לביזנס אבל סתם חשבתי שכדאי שתדעו אם אתם בונים על המערכת לאחר הרכישה הבאה שלכם.

מבחינתי זה השפיע ופסל את הכלי המוביל!

החבילה שקיבלתי אגב היא בדיוק אותה חבילה נפוצה שכולם מכירים רק עם שינוי קטן.. במידה והאופנוע לא חוזר לאחר 30 יום-
    אני מקבל 10k שזה 15% +- מערך הכלי.
    איזה אופנוע רצית לרכוש שזה פסל את קנייתו ?
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כלבוטקס צפיה בהודעה
    איזה אופנוע רצית לרכוש שזה פסל את קנייתו ?
    701sm

ציטוט נכתב במקור על ידי Gal.r צפיה בהודעה
    701sm
    ה701 הוא הכפיל של הKTM 690 SMC ?
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    במקרים של כלים חדשים, וכאלו שהזעקה מוכנים לבטח רק חלקית עם אותו פיצוי 10K ולא פיצוי של 90% מהמחירון כמו ביטוח מקיף - ההתקנה של המערכת שלהם לא משתלמת בשום צורה. במקרים בהם ערך הכלי בשוק שווה או קרוב למחירון שלו, ביטוח מקיף ברוב המקרים יהיה הבחירה הנכונה.
    אני אישית עם הזעקה האחרונה כבר שנתיים על הכלי שלי עם המערכת המקיפה כולל פיצוי מלא והיא הסיבה העיקרית שאני איתם. למעשה, הפיצוי עצמו לא מעניין אותי מאחר והכלי מושקע בכמעט פי 3 מהמחירון שלו, אבל ההתחייבות החוזית להחזר כזה מראה לי שהם מחוייבים לביטחון והשבה של הכלי שלי אם חלילה יגנב.
    לעומת זאת הכלי שאני אעבור אליו בעתיד הוא כלי שהם לא מוכנים לבטח בהסכם כזה אלא ההסכם החלקי שצויין כאן (פיצוי גלובלי של 10K אם הכלי לא חזר) מה שהפך אותם ללא רלוונטים מבחינתי בכלי הבא שלי בגלל המחוייבות הנמוכה כלפי והביטחון שלו הכלי, לעומת המחוייבות אליו אם הכישלון בהשבה שלו עולה להם בכ 90% מהמחירון.
    לעומת זאת, מקיף בסיסי לגניבות יוצא במקרה הזה גם יצא יותר זול מהם, וגם מפצה פיצוי מלא (לאחר קיזוז 5-10% השתתפות עצמית).
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 25-11-2016 בשעה 10:37.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    לעומת זאת, מקיף בסיסי לגניבות יוצא במקרה הזה גם יצא יותר זול מהם, וגם מפצה פיצוי מלא (לאחר קיזוז 5-10% השתתפות עצמית).
    גם אם אתה מסתכל על תקופה של מעל שנה ?

בקשר ללמה הם לא מוכנים, אני גם סבור שמדובר בכלים יותר קשים לתפיסה שבשורה התחתונה רק יורידו להם את אחוזי ההצלחה
    (שעומדים על מעל 90% לפי מה שהם אומרים)
    כמובן שהם עוטפים את זה בשלל תירוצים כמו אין מקום למערכת וכו.. אבל זו רק דעתי..
    נערך לאחרונה על ידי Gal.r; 25-11-2016 בשעה 12:01.

יש לכך הסבר? מה מונע מהם לחמש כלים מסויימים? כלים גניבים?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Member הסמל האישי של danielk
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    יש לכך הסבר? מה מונע מהם לחמש כלים מסויימים? כלים גניבים?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    לצורך העניין, ג'וירייד הוא כלי הרכב(!) הנגנב בישראל ואותו הם כן מוכנים לבטח, אז זה לא עניין של רמת גניבות.
    מצד שני, זה ממש לא עניין של מיקום בכלי, אצלי בסופרמוטו יש סטינג מקורי מהחברה כולל צופר לאזעקה, ניתן לאכלס שם 3 מערכות של הזעקה האחרונה.

אז מה בעצם הסיבה האמיתית לסירוב?

ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    לצורך העניין, ג'וירייד הוא כלי הרכב(!) הנגנב בישראל ואותו הם כן מוכנים לבטח, אז זה לא עניין של רמת גניבות.
    מצד שני, זה ממש לא עניין של מיקום בכלי, אצלי בסופרמוטו יש סטינג מקורי מהחברה כולל צופר לאזעקה, ניתן לאכלס שם 3 מערכות של הזעקה האחרונה.

אז מה בעצם הסיבה האמיתית לסירוב?
    ג'וירייד לא יכול לברוח דרך השטח.

ציטוט נכתב במקור על ידי Skity צפיה בהודעה
    הזעקה האחרונה איבדו אותי כשהם רצו כסף על "התקנה" כאשר באופנוע כבר הייתה את המערכת שלהם, או שתשלם להם לפרק את המערכת שלהם מהאופנוע, בקיצור תביאו לי כסף ללא שום סיבה.
    היה לי קטע כמעט זהה אבל לא בדיוק.
    ביררתי איתם עניין מכירת הכלי עם המערכת, ונוכחתי לדעת שהבעלים הבא באם ירצה להשתמש בה יצטרך לשלם להם שוב סכום חד פעמי לא כולל המנוי. נשאלת השאלה למה? אני קניתי את המערכת - כלומר היא רכוש שלי - אני שילמתי את מלוא הסכום עבורה, ומדובר באותו כלי רק עם בעלים אחר, והשירות שהם נותנים הוא שירות מנוי בתשלום חודשי. לכן, מדוע שיגבה סכום כסף פעמיים על אותו כלי, כל שכן כלי שלא נגנב ולא דרש דקה מזמנם עד היום פרט לגביית תשלום חודשי קבוע במשך שנתיים רצוף. קטע כזה לצורך העניין הוא דיי דבילי ובהחלט שורף לקוחות פוטנציאלים, למרות שהסכום המדובר הוא בערך שליש מהסכום המקורי שאני שילמתי.
    אני מניח שהתשלום הוא למעשה קניית חוזה ההתחייבות מהם ולא עבור המערכת ו/או ההתקנה פרופר.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 25-11-2016 בשעה 19:55.

גם בגלל רמת הגניבות של הכלים האלו וגם בגלל היכולת של הכלים להיעלם דרך השטח, מה שמקשה עד לא מאפשר מרדף רציני.

Member
    לגבי נייקדים גדולים כנראה שזה לא כולל את כולם. אני על S1000R עם החבילה המלאה שלהם. אשמח לדעת שזה לא כלי גניב :-)

Member
    לא ביררתי אצלם אפילו, ישר עשיתי מקיף.

אכן המיקום למערכת הוא תירוץ די קלוש אבל זה התירוץ שבשימוש. המערכת ה"מורכבת" ביותר, כמו שיש אצלי היא בגודל של 2 קופסאות גפרורים.
    לגביי תקופה של מעל לשנה, הכל תלוי במחירון הכלי, סהכ זה חשבון דיי בסיסי שצריך לעשות לפי כל כלי.
    לדוגמה החשבון שאני עשיתי בזמנו היה לכלי עם מחירון של 33K, ואותו הם מוכנים למגן רק חלקית עם אותו פיצוי (10K) בתמורה ל270 ש"ח "התקנה" חד פעמי, ומנוי שנתי של 104 ש"ח לחודש בתשלום של שנה מראש (כלומר 1250 ש"ח בשנה לא כולל ההתקנה).
    לעומת זאת הצעת המחיר שקיבלתי לביטוח מקיף לאותו כלי עמדה על 1700 ש"ח והפיצוי הוא כמובן מחירון פחות 5-10% השתתפות עצמית פלוס מינוס.
    אז בשורה התחתונה בשנה הראשונה המקיף עולה כמעט כמו הזעקה, ובשנה לאחר מכן עולה כ450 ש"ח יותר מהזעקה האחרונה לשנה.
    לשלם עוד 450 ש"ח בשנה כדי לקבל פיצוי כספי כמעט מלא לעומת סכום קבוע מראש של 10K לדעתי יותר משתלם.
    באותה הזדמנות אני רוצה לציין, שלדעתי האישית אם מדובר בכלי שקרוב ללב בעליו, או לצורך העניין כמו הכלי הנוכחי שלי שווה פי 3 מהמחירון שלו, הזעקה האחרונה לדעתי היא האופציה המועדפת ללא כל ספק. במקרה כזה כאמור עלות הפיצוי פחות חשובה אלא השבת הכלי היא הגורם החשוב במשוואה, אבל גם כאן לדעתי יש משקל מכריע להתחייבות חוזית לפיצוי של 90% מהמחירון במידה והכלי לא חזר, לעומת פיצוי קבוע מראש של 10K. האינטרס של חברת האבטחה לשמור ולהשיב את הכלי שלך במידה וצריך הוא בעדיפות גבוהה יותר מכלי שהפיצוי עליו מראש קבוע ונמוך.
    כאשר מדובר בכלי סטנדרטי כזה או אחר שמחירו קרוב למחירון או נסחר במחירון ומדובר בכלי גניב מראש ובעליו יסתדר עם הפיצוי ויקנה אחד אחר, עוד 450 ש"ח בשנה בתמורה לפיצוי מלא אם וכאשר עדיפים בעיניי.
    לסיכום במילים פשוטות דעתי האישית היא שבכל מצב שבו הזעקה מוכנים לבטח את הכלי במערכת המקיפה כולל פיצוי של 90% מהמחירון, הם האופציה העדיפה על מקיף מאחר והפיצוי זהה והתמורה רבה יותר (שומר ראש 24-7 על הכלי). בחבילות הפשוטות יותר שהם מציעים עם פיצוי נמוך מראש, לדעתי עדיף מקיף.

לסיום מילה אחרונה על הזעקה האחרונה בתור לקוח - חבר'ה מקצוענים מאוד, מוקד עירני מאוד ואדיב, ובכמה וכמה פעמים שיצא לי לבדוק אותם - והם אותי - התרשמתי מאוד. בנושא המקצועי יש לי רק שבחים לתת.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 25-11-2016 בשעה 15:38.

Senior Member
    ההתקנה של המערכת שלהם לא משתלמת בשום צורה
    כנראה זה לא חד-משמעי.
    אני קניתי סוזוקי חדשה ב26 אלף.
    חשבתי לשים אזעקה עם ביפר. בגלל יבואן תכנתי לשלם בסביבות 1000 ש"ח.
    בחנות נאמר לי שאין להם אזעקה-ביפר,אבל יש הזעקה האחרונה ב 1800 שייח +61 שייח ל חודש ,אני חושב זה לא הרבה כסף ,שהם בשליטה על האופנוע 24\7 .
    בנושא המקצועי-גם,רק מילה טובה
    נערך לאחרונה על ידי Busy; 25-11-2016 בשעה 16:04.