תראה הLS2 בסדר גמור בעיר אבל כשאתה קונה ב400 ש"ח ולא 800\1000\2000\5000 ש"ח אתה מבין שזה לא הטופ בכלל.
אחרי כמה נסיעות עם הLS2 השתחרר בורג מהמשקף מזל שהמשקף לא נסגר חלק וכך שמתי לב שהבורג משוחרר..(לוקטייט של 10 אגורות על הברגים היה פותר את זה)
בנסיעה בינעירונית סבלתי.. רכבתי מהקריות לפתח תקווה וחזרה והקסדה מרגישה כבדה, הרוח והרעש מפריעים מאוד.
הייתה לי קסדה של סקורפיון שעשתה בינעירוני בשקט מבלי רוח מיותרת, היה לה גם מין צווארון שזה היה נחמד ותורם לשקטות(ועוזר בקור).
כמובן שהיא החזיקה 3 שנים(נמסרה), נפלה מהיד מספר פעמים, עברה החלקה פעמיים, וכל הברגים במקום.
המחיר היה 1000 ש"ח.
אם תשאל אותי אישית?
אני בעד לקנות קסדה טובה לפחות ב800 ש"ח עד 1500 ש"ח..
הכל תלוי גם בנסיבות, איפה אתה רוכב? בעיר? בינעירוני?
על קטנוע עם מיגון רוח? על אופנוע נייקד?
הכל תלוי במה אתה צריך..
תשפוך אור על מה השימוש ואעזור לך למצוא קסדה טובה במחיר סביר.
אין לי ניסיון עם הזמנת קסדה מחול אבל לפי התגובות בפורום כאן זה לא תמיד משתלם וצריך תקן מסויים, לא זוכר בידיוק איזה(לא מספיק שיש תקן סיני\אמריקאי וכו')
שווה לפרנס בעל מקצוע בארץ במיוחד אם הוא נותן שירות טוב, מאפשר למדוד, ולא הורג במחיר..
אנשים קצת צרי עין וחסכנים, אם קסדה נמכרת בחול ב250$ ובארץ ב1500-1300 ש"ח זה סביר לגמרי, אם אקבל שירות טוב לא אחשוב פעמיים על קניה מחול.


ציטוט ההודעה בתגובה